Doğuma Hazırlık mide yanması

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

FTm BkR Srts

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
18
10
3
33
Arkadaşlar merhaba, 20.haftadayım ve çok mide yanması çekiyorum yemek yemek benim için eziyet olur hale geldi..
Otururken uyurken midemden yukarı doğru fena bir yanma ve acı hissediyorum aranızda bunu yaşayan var mı? Nasıl azaltabilirimmm

Yemene içmene dikkat et,
Asitli ve baharatlı Şeyler yiyip içme,
Aşırıya kaçmamakla birlikte elma ye( benim midemi rahatlattı)
Stres varsa hayatında onu da azalt lütfen.

Doktoruna danış mide yanmasi için şurup yada çiğneme tableti veriyolar ben surubu hiç icemem icince de direk çıkarıyorum o yüzden cigneme tabletini deneyebilirsin rennie diye biseydi

2 hamileliğimde de yaşadım malesef.
Çok can sıkıcı ve gerçekten insanı yoran bir durum.
Doktorunla konuşabilirsin, mide yanmasını önleyecek birşeyler verecektir.

Canım benimde kaç gündür bu durumda ufak koftelik bulgur yiyorum bir yemek kaşığı ya da bir avuç kırmızı mercimek çok iyi geliyor

Şekersiz sakız çiğneyebilirsin. Çok faydalı oldu bana. Bir de sola dönerek yatmaya çalış

Ilk aydan son aya hep yandi hamur isinden ve baharattan uzak durup her yandiginda sadece 1 yudum sut icersen cok iyi geliyor hic ilac kullanmadim

Merhaba
Ben bütün hamileliğim boyunca cok cektim bunu süt yanmasını azaltıyor ama benim doktorum rennie şurup vermişti o iyi geliodu

Canım süt birebir geliyor bana da eşimin yengesi söylemişti benim gırtlağa kadar yanıyordu midem çok kötüydüm allah bin kere razı olsun çok rahatım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…