- 27 Ekim 2017
- 18
- 10
- 3
- 33
- Konu Sahibi FTm BkR Srts
-
evet elma beni de rahatlatan tek şey teşekkür ederimYemene içmene dikkat et,
Asitli ve baharatlı Şeyler yiyip içme,
Aşırıya kaçmamakla birlikte elma ye( benim midemi rahatlattı)
Stres varsa hayatında onu da azalt lütfen.
Bide yatarken başın yüksekte yat 2 yastikla falan
tam bir eziyet gerçekten2 hamileliğimde de yaşadım malesef.
Çok can sıkıcı ve gerçekten insanı yoran bir durum.
Doktorunla konuşabilirsin, mide yanmasını önleyecek birşeyler verecektir.
tam bir eziyet gerçektenama kuzum için değer
Rica ederim ne demekevet elma beni de rahatlatan tek şey teşekkür ederim
Canım benimde kaç gündür bu durumda ufak koftelik bulgur yiyorum bir yemek kaşığı ya da bir avuç kırmızı mercimek çok iyi geliyorArkadaşlar merhaba, 20.haftadayım ve çok mide yanması çekiyorum yemek yemek benim için eziyet olur hale geldi..
Otururken uyurken midemden yukarı doğru fena bir yanma ve acı hissediyorum aranızda bunu yaşayan var mı? Nasıl azaltabilirimmm
MerhabaArkadaşlar merhaba, 20.haftadayım ve çok mide yanması çekiyorum yemek yemek benim için eziyet olur hale geldi..
Otururken uyurken midemden yukarı doğru fena bir yanma ve acı hissediyorum aranızda bunu yaşayan var mı? Nasıl azaltabilirimmm
soğuk süt için, faydası oluyor doğal yollarla mideyi rahatlatmak için bilgiler var bu linkteArkadaşlar merhaba, 20.haftadayım ve çok mide yanması çekiyorum yemek yemek benim için eziyet olur hale geldi..
Canım süt birebir geliyor bana da eşimin yengesi söylemişti benim gırtlağa kadar yanıyordu midem çok kötüydüm allah bin kere razı olsun çok rahatım şimdiArkadaşlar merhaba, 20.haftadayım ve çok mide yanması çekiyorum yemek yemek benim için eziyet olur hale geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?