Merhabalar 22 haftalık hamileyim.Midem inanılmaz yanıyor.Gaviskon içiyorum ama hiçbir faydası olmuyor.Bu probleme çözüm bulabilen var mı lütfen yardım edin
Benim de ilk hamileliğimde son haftalarda midem çok yanmıştı, çözümü gavisvon duoda buldum ama baya içtim yani, yediklerinizi gözden geçirin bazı şeyler artırıyor olabilir yanmayı. Soğan, sarımsak, salça, kızartma mayalı gıdalar gibi. Yemekten hemen sonra su içmeyin. Sade soda içebilirsiniz. Sakız çiğnemek de iyi geliyordu bana. Reflünüz varsa yastığınızı yükseltin.
Uslubunuz çok yanlış. İlacı desteklemiyor olabilirsiniz. Ama herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değil. Doğal tedavi deneyiminizi yazıp geçersiniz ama bunu üslubunuzu bozarak savunmanız çok itici.
Hiç kimse keyfinden ilaç içmez hepimiz biliyoruz zararını ama bazen mecbur kalınıyor.
Terbiyesizlik yapmayın. Bir devlet memurunu rüşvet almakla mı itham ediyorsunuz siz???
Haddinizi bilin.
Sizinle ilgili gereken yasal işlemleri başlatacağımdan emin olabilirsiniz.
Ayrıca her şeyi doğal yollarla çözerseniz bize ne gerek kalırmış?
Doktora ömrünüz boyunca hiç gitmeyin o zaman olur mu, kendi tedavinizi kendiniz belirleyin, neye neyin uygulanacağını öğrenin, hastalık teşhislerini kendiniz koyun.
Gerçekten şu hayatta uğraşması ve yenmesi en ama en zor olan şey cehalet. Toplumların belini büken, geride kalmaya mahkum bırakan yegane şey.
Dediğim gibi, attığınız iftiranın bedelini ödeyeceksiniz. Selametle.