Midem bulaniyor:S

Hayir gayet saglikli akli da basinda. Bu sadece pislikten ileri geliyor onu anladim.
Utanmadim dun otururken yanina islak mendille pecete koydum anlamis midir bilmiyorum ki.
Bu yaşima geldm ilk defa duydum boyle bisey cok ayip ya ALLAH ıslah etsin boyle terbiyesiz insanlari sanada sabır versin arkadasim ama bence açik açik konus esinle ve kayinvalidenle boyle olursa istemiyorum ben de

Temeli kalmiyorlar ya onu düşün.. şimdilik birşey yapma onlar gittikten sonra dipten gör evini..
Benim Kaynım da bende kalıyor .. ve hep bizde .. onunda rezilikleri oluyir haliyle sağolsun eşim benim yerime hallediyor midem kalkmasın diyeo_O

Kusura bakmayın ama nerede yaşıyor bu insanlar, hiç toplum içine çıkmamışlar mı, nasıl bir pisliktir bu içim kalktı.
Allah yardımcınız olsun...

Yahu hatunlar, eşiniz üzülmesin diye bazı şeylere göz yumuyorsunuz ama sizin canınız can değil mi yani? İster alınsın ister darılsın, bu şekilde adab dışı davranan bir adamı madem vaktinde anası eğitememiş sen eğiteceksin, eşinin babası olması bir şey ifade etmez! Açık açık konuş, bunlar beni rahatsız ediyor, kendi evinizde ne yaptığınız beni alakadar etmez ama burada bunları yapmayın diye uyar hatta eşinin yanında yap ki lafları çarpıtmasınlar! Daha neler artık yahu!

Temeli kalmiyorlar ya onu düşün.. şimdilik birşey yapma onlar gittikten sonra dipten gör evini..
Benim Kaynım da bende kalıyor .. ve hep bizde .. onunda rezilikleri oluyir haliyle sağolsun eşim benim yerime hallediyor midem kalkmasın diyeo_O

Surekli kalinca daha zor ustelik genc bir erkek sizinki. Tesekkur ediyorum size de Allah sabir versin buyuk konusmayim da zor durumda kalmadikca temelli istemzdim kimseyi yanimda. Umarim kiymetinizi biliyordur esiniz ve ailesi.

IIIIIIIIaaaaaaaaaaaaaaaaaa:rolleyes: tahlilin sonucu ayin 19una cikacakmis gidip doktorla herkesi selameti icin konusmak istiyorum.
Bisey degil alisacagim yakinda normal gelmeye basladi bile :mad:

kayınvalidenize kırmadan durumu söyleseniz engel olmaz mı aranız iyiyse yanlış anlamaz sanırım. evli değilim ama dedemden biliyorum koltuk arkalarını :) annem babanneme söylemişti babannem her gördüğünde kızıyordu. ordan biliyorum

kayınvalidenize kırmadan durumu söyleseniz engel olmaz mı aranız iyiyse yanlış anlamaz sanırım. evli değilim ama dedemden biliyorum koltuk arkalarını :) annem babanneme söylemişti babannem her gördüğünde kızıyordu. ordan biliyorum
:D lan kızlar çok tatlısınız

A.s. :KK53: Şaka bir yana bence biraz sabredin, yaşlı insan sonuçta. Yazık yarın birgün olseler çok uzulursunuz. Tamam demiyorum ki yaptığı çok normal, ama yaslaninca insanlar cocuklasiyor malesef. Gormemezlige gelin duymamazliga gelin derim ben. Gidicekler yakında nasıl olsa.

A.s. :KK53: Şaka bir yana bence biraz sabredin, yaşlı insan sonuçta. Yazık yarın birgün olseler çok uzulursunuz. Tamam demiyorum ki yaptığı çok normal, ama yaslaninca insanlar cocuklasiyor malesef. Gormemezlige gelin duymamazliga gelin derim ben. Gidicekler yakında nasıl olsa.
Ah canim bu aksamki meselem sumukten buyuk :KK39:

Back
X