Arkadaşlar çok fenayım b saatte zıplıyorum çıkarmaktan helak oldum son 3 gündür her koku midemi bulandırıyo
Yemek yiyorum 10 dk sonra güle güle diyorumserumluk bi durumum olmadı ama benim gibi geçiren var mı hamileliğini nasıl geçirdiler bu ulantıları daha 7. Hafta (((
Bu arada emedur da bi işe yaramadı
Su bile midemi bulandırıyo((((( 50:
Arkadaşlar çok fenayım b saatte zıplıyorum çıkarmaktan helak oldum son 3 gündür her koku midemi bulandırıyo
Yemek yiyorum 10 dk sonra güle güle diyorumserumluk bi durumum olmadı ama benim gibi geçiren var mı hamileliğini nasıl geçirdiler bu ulantıları daha 7. Hafta (((
Bu arada emedur da bi işe yaramadı
Su bile midemi bulandırıyo((((( 50:
Ben öyleydim canım aklıma geldi sen anlatıncagünde en az 5 kez istifra ederdim yüzümde kırmızı benekler olurdu beynim zorlandığından pıhtı atıyormuş şimdiki aklım olsa yemek yiyip kendime eziyet etmezdim bebeğim aç kalmasın büyüsün diye yer yer istifra ederdim halbuki hiç yemesekte büyürmüş bebek bi çözümü yok bulantının bulantı hapları hiç bir işe yaramıyor su çay aklına ne gelirse bulantı yapar şunu ye iyi gelirlerde işe yaramaz patates haşla iyi gelir yazıyordu internette yaptım ölüyodum oturdu miğdeme onu çıkarana kadar canım bedenimden ayrıldı inanki öyüzden tek çözüm fazla yeme yemek pişirme imkanın varsa, dışarda bol bol hava al ve uyumaya çalış bulantını az hissedersin benim bulantım tam 5 ay sürdü 2 ay rahat ettim son aylarda tekrar başladı ama istifralar yoktu ozamanlar
ilk hamileligimde 13. hafta bitti bulantilarim kesildi.ikinci hamileligimde 16.haftayi buldu bulantilar. sonra kesildi diyemiyecegim sadece bayagi azaldi. hem de inanilir gibi degil ne yesem 10 kati disari cikiyordu. kac gece esime acim diye agladim. ama geciyor biraz sabir.
ilk hamileliğimde 14. haftaya kadar midem bulandı, 6. haftadan 12. haftaya kadar saatli bir sekilde kustum. hep akşamları kusuyordum
bunda 8. hafta başladı kusmalar, hala akşamları berbat hissediyorum kendimi
kimisine hiçbir sey olmuyor
evde bir tane çocuk varken bulantı, kusma hiç çekilmiyor
cunku ben ses duymak istemiyorum, kimse üstüme çıksın istemiyorum ama olmuyor
çok zor yani benim durumum
cok zor bır durum
size önerim bir cimcik az bole zahter yani kekik cayı ıcın bır bardak kaynatarak mınnacık cok rahatlarsınız
Canım geçmiş olsun. Benim hiç bulantım olmadı, halalarıma çekmişim.
Hoşuna giden, seni ferahlatan bir koku var mı? Limon mesela. Limon kokusu ve ekşi bir şeyler yemek beni çok rahatlatıyor.
Beyaz leblebi bana iyi gelmisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah'ım bütün hamilelerin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Yazıyı okuyunca o kabus gibi geçen hamilelik dönemi aklıma geldi. Yazıyorum çünkü sizden daha kötü bu süreci geçirenler olduğunu bilmenizi isterim. 67 kg ile hamile kaldim. 10 haftanın sonunda 59 kg'a düştüm. Değil yürümek, oturmak yerlerde sürünyordum. Hastanede yatmak zorunda kaldım ve sonrasında 4 ayı doldurana kadar ilaç kullanmak zorunda kaldım. O Ağustos sıcaklarında su içmek yasak diye dudaklarımı ıslattığımı bilirim. 6 aydan sonra kusma- bulantı hafiflemeye başladı. 70 kg doğum yaptım. Çok şükür sağlıklı dünyalar güzeli kızıl saçlı bir kızım var. 3 yaşını doldurdu. Tavsiyem size sulu gıdalar tüketmemeye çalışın, Yemek yedikten sonra ayağa kalkmayıp uzanın. Bol bol tuzlu çubuk krakerler varya onu tüketmeye çalışın. Sağlıcakla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?