• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midem bulaniyor

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Evet insanlardan midem bulaniyor ozellikle kendini dindar gosterip bunun altinda igrenclesen mahluklardan..

3 yildir ucretli ogretmen olarak gorev yapiyorum bir ilkokulda.cocuklarimi 2 de aldim simdi 4.siniftalar.annemi kaybediyordum bir iki gun once az kalsin .ve iyilesince hayli duygusallastim bilirsiniz en masum sey cocuklar gelir..

o gun sevincle merdivenlerden iniyorum en sevdigim ogrencilerimden biri ömer geldi sarildi.4.sinif dusunun.9,10 yasinda en fazla..yanagindan optum bu sirada karsidan bir erkek ogretmen geliyordu aradan 2 gun gecti bugun bana ,bence erkek ogrencileri opme dedi neden dedim ? Kaldi ki sap sup asla opmem ama o an icimden geldi.bana gore yanlis dedi.ben sevgiyi oyle gordum ben hala babami operim boyle yetistim bir sakinca gormuyorum dedim ama ofkemi gormeliydiniz.

insanlar nasil bu hale geldi kizlar ?? O an aklindan ne gecti kaldi ki bu adam atanmis bir ogretmen benim gibiler gelip gececek ama bu zihniyetler nasil cocuk yetistirecek ?? Neden daha fazla sey demedim diye kendimi yiyorum bugunden beri

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana mı soracam demeniz yeterliydi bence. Açıklamaya gerek yok.

Kendi aklından kız öğrencileri görünce neler geçiyor kim bilir.
Ben de cok seviyorum ama dokunmuyorum dedi.ben de ben oyle yetistim sevgiyi oyle gordum dedim ama yetmedi keske daha sert tersleseydim

Bu arkadaş erkek öğrencisini öpmüş. Çocuk on yaşında falan. Diğer bir erkek öğretmen de öpme çocukları demiş.

Duygusal bir animda erkek ogrencimi optum diye baska ogrtmen arkadssm opmemem gerektigini soyluyor cinsel manada soyluyor ki guluyor ifade ederken..

Hay embesil herif.
"Bu düşünce yapısına sahipken aman siz çocukları öpmeyin de" deseydiniz ya.
Üzülmeyin, lafı kale alınacak insan var, alınmayacak insan var.

kimse kimsenin çocuğunu öpmesin. okulda on tane öğretmen olsa hepsi ayrı ayrı öpse. ohooo. ama burda konu o değil anladım. siz kadın, öptüğünüz çocuk erkek diye öpmeyin demiş. bu hastalıklı bi zihniyet.
Bende karsiyim mahremiyet olayini cok iyi biliyor ve anlatiyorum cocuklarada ama sinif ogretmenleri ile cocuklar arasinda bildgnz anne cocuk iliskisi oluyor zamanla size bile benziyorlar bu ogrencim ben geec geleyim oturur aglar..ilk kez boyle bir sey yaptim kaldi ki yanlis oldugunu dusunmuyorum okuldan cikarken ogretmenim bir kez opebilrmiym diyen kizlarimlada haftasonu opusup ayriliyorum..velhasil Allah boyle mikroplardan uzak tutsun cocuklari

Bende karsiyim mahremiyet olayini cok iyi biliyor ve anlatiyorum cocuklarada ama sinif ogretmenleri ile cocuklar arasinda bildgnz anne cocuk iliskisi oluyor zamanla size bile benziyorlar bu ogrencim ben geec geleyim oturur aglar..ilk kez boyle bir sey yaptim kaldi ki yanlis oldugunu dusunmuyorum okuldan cikarken ogretmenim bir kez opebilrmiym diyen kizlarimlada haftasonu opusup ayriliyorum..velhasil Allah boyle mikroplardan uzak tutsun cocuklari

haklısınız bişey diyemiycem. sadece farklı açılardan bakmaya çalıştım.

okulda yetişkin bi erkeköğretmenin kız öğrnecisini öptüğünü görseniz? uyarma ihtiyacı hiisseder miydiniz?

Belki öğretmen senin yanlış anlaşılmaman için
böyle bir şey söylemiştir.
Biliyorsun çok çirkin haberlerle muhatap oluyoruz.
Ve herkes herkese karşı inanılmaz güvensiz.
Bana iyi niyetli bir uyarı gibi geldi.
Pis pis sırıtısini gorseniz daha sonra diger arkadsyla bakisip gulusmesini gorseydiniz anlardiniz..

Bence haklı .Kimse kimsenin çocuğunu öpmesin mümkünse,neler okuyoruz her gün.Erkek,kadın farketmez ben hiçbir öğretmenin çocuğumu öpmesini istemem şahsen.Sizin de dediğiniz gibi insanlar çok kötü durumda kimsenin de içini okuyamayacagımız için ben yerinde buldum uyarısını.

Herkesi kendin gibi pis niyetlimi sandın deseydiniz..damacanaya bile hallenen bu tipler yürüyen iki bacaklı her insana (çocuk ta dahil)neler düşünmez.
Ben yerinizde olsam o öğretmenin her hareketini takip ederdim bundan sonra.çünkü belli ki aklından geçenleri hiçte hoş değil. Tehlikeli biri..

haklısınız bişey diyemiycem. sadece farklı açılardan bakmaya çalıştım.

okulda yetişkin bi erkeköğretmenin kız öğrnecisini öptüğünü görseniz? uyarma ihtiyacı hiisseder miydiniz?

Bununda olmamasi lazim ama geldigimiz nokta ve dunyanin bu hali ne yazik ki ayrimcilk yapmaya itiyor olmamali..ogretmen ogrencisine evladi gibi bakabilmeli ama su donemde iyi niyeti anlamakta zorluk cekiyoruz keske oyle olmasa benim babamda ogretmen kizlarim diye bahsederken gozleri dolar..

Back
X