- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi healthandbreath
Ses kayıtları kanıt sayılmıyor diye biliyorum sizi zor duruma düşürecek hiçbir şey yapmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortalığa dökmek istiyorum nasıl dökeceğim? Bana inanırlar mipis adam.Bence bunu saklama herkes yaptığının sonucuna katlanmalı ne şekilde diyeceğin sana kalmış bir şekilde annen de görmüş gibi yapabilirsiniz.
Ortalığa dökmek istiyorum nasıl dökeceğim? Bana inanırlar mi
Neden kimse yorum yapmıyor? Yardım etmek isteyen yok muuu
Hemen resmini cek. Babanin telinden ekran goruntusu alip kendine at. Mesela baban birakmiyor mu biraz psikopatca ama uyku ilaci verip ole alsan teli. Sifreli degilse tel.
Bence ekranın resmini çek oğullarını netten bulup at herkese dr rezil et annene yazık bi yalanın içinde yaşamasınmerhabalar herkese ben 23 yasındayim.Babamla annem kendimi bildim bileli hep problemleri olmuştur.annem hep boşanmak istemiştir ama babam buna yanaşmadığı için hala evliler.ben babamın annemi aldattığından şüpheleniyordum hep.sürekli elinde telefon oluyor ve whatsaptan birileriyle yazışıyor asla telefonunu ortaya bırakmıyor banyoya girerken bile yanına alıyordu.her neyse biz tatile gittik üçümüz babam telefonunu banyoda şarja takmış bende girdim şifresini deneye deneye buldum.açtım whatsabı Naci abi diye biri kayıtlı onunla mesajlaşmış.mesajları da bi görün babam fotoğraf atmış kadın ne kadar yakışıklısın seni çok kıskanıyorum falan yazmış öpmek istiyorum seni yazmış.babam da dudağımdan öp yazmış.kadın bi yere gitmek için babamdan izin istemiş babam gidebilirsin demiş falan ben şok.bir de çok afedersiniz kadın inek sağdım gibi bi şey yazmış babam da ben de seni sağacağım yazmış.ben bunlardı okuyunca şok geçirdim hemen numarayı ezberledim kendi telefonuma kaydettim.bi baktım Whatsap fotoğrafına bizim uzaktan bi akrabanın karısı.daha doğrusu kocası bizim akrabımızdı adam 3 sene önce öldü.kadın dul yani.3 tane oğlu var.ve küçük bi ilçede yasıyorlar kaynanasıyla oturuyor kadın nasıl dışarı çıkıyor nasıl buluşuyorlar yoksa sadece sanal mı bilmiyorum.ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum gerçekten aklım beynim almıyor.rezil etmek istiyorum bunları kimsenin yüzüne bakamasınlar istiyorum.kadını arayıp sayıp sövmek istiyorum.herkes bilsin bunların rezilliklerini oğulları yüzüne tükürsün istiyorum.babamın yüzüne seni istemiyorum demek istiyorum.ama elimde kanıt yok.eğer inkar ederlerse beni bastırırlarsa ne diyeceğim.anneme nasıl anlatacağım kafayı yemek üzereyim
açtım whatsabı Naci abi diye biri kayıtlı onunla mesajlaşmış.
ben bunlardı okuyunca şok geçirdim hemen numarayı ezberledim kendi telefonuma kaydettim.bi baktım Whatsap fotoğrafına bizim uzaktan bi akrabanın karısı.
Görünüyordu ama o telaşla fotoğrafa bakmayı unutmuşum numarayı ezberledim direk.zaten vaktim çok kısıtlıydıBu kısmı anlayamadım, kadın babanızın rehberinde naci abi diye de olsa kayıtlıymış neticede, yani fotoğraf görünüyor olması lazım. Ama siz kendi rehberinize eklediğinizde kadını görüyorsunuz? Nasıl oldu bu? Babanızın telefonunda profil fotoğrafi gözükmüyor muydu?
Whatsappweb fln indirme i.kaniniz yok mu bi anlik onun telefonunu ele gecirip.oyle olsa konusmalari kendi telefonunuzdan tkaip eder ekran goruntusu alirdnzTelefonu bir an olsun yanından ayırmıyor ve siliyor sürekli.