Midem kalktı

Yani adamin savunulacak tarafi yok da sizin de tepkiniz büyük. Evet mide bulandirici ama herkesi egitemeyiz var böyle ayilar. Dert etmeyin kirkta yilda bir basiniza gelecek bir şey.
Canım ev önü ya açık alan camda çocuk olsa falan berbat bir şey. Çok gördüm yolda işeyen eden ama uluorta yapana hiç rastlamamıştım. Dön arabana doğru yap binalara dönüp yapmak nedir.

Biz yazın trilyedeydik eşimle
orda sahilde sıradan bir çay bahçesi var
2 çift geldi benım karşı masama oturdu gündüz vakti
alkol aldılar ve kızlardan biri yanındakı erkegın kucagına yüzü dönük oturdu ve resmen öpüştüler dakıkalarca hem de
diğer çift de diğer kızın boynunu kulagının altını falan öpüyor
ve hiçkimse birsey demedi mekan sahıbı uyarabilirdi
orası gece klubu ya da özel mülk değil
artık hersey cok normal sanırım

Son düzenleme:
Canım ev önü ya açık alan camda çocuk olsa falan berbat bir şey. Çok gördüm yolda işeyen eden ama uluorta yapana hiç rastlamamıştım. Dön arabana doğru yap binalara dönüp yapmak nedir.
Aslinda söylemeye çalıştığım bosverin caninizi sikmayin. Çocuk denk gelseydi kesinlikle talihsiz olurdu ama kirkta yilda bir olmustur. Evinizin onunde surekli birileri bunu yapmiyorsa tek olay diye kabul edin caninizi sikmayin.

O taraflarda çok oluyor, eskiden giderdik kuzenlerle görürdük o tarz şeyler. Bursa'nın merkezinde de rastlıyoruz. Çok görürüm öpüşen çift falan ama çoluk çocuğun önünde de ellerini oraya buraya sokmalarını normal göremiyorum. Arabanın içi özel mülk desek toplum içinde yine.

İşediğinden emin misiniz? Başka şey yapıyor olabilir mi?
Yok işiyordu ya. Nasıl bir rahatlık ama anlatamam. Arabalar geçiyor sürekli yanından. Başta anlamadım zaten dikkatli bakmadım. Mermerin önünü süpürmeye başlayınca bir baktım pantolonunu tuttu atleti içine soktu kemerini taktı falan. Salak gibi bakakaldım.

İlk defa gördüm diye düşünüyorum. Az ilerisinde çeşme var bir tane arabalar orada sürekli durur su falan alır, arabasını yıkar eder ama yaptılarsa da rastlamadım yani. Bu tamamen ortalıkta çeşmenin orada ağaçlar var küçük küçük en azından orada yap be adam.

Orası burası görünmeden yapacağı yerlerde vardı. Hadi işeyeceksin madem arabana doğru dön öyle yap. Evlere doğru dönüp açıp işemek nedir ya!
İşte bunlar hep küçükken annelerin tuvaleti gelip sıkışan oğulcuklarını sokak ortasında bile yap çocuğum diyerek erkek her yere tuvaletini yapabilir algısı yaratmasından.
Siz hiç kız çocuklarını herkesin içinde yap çocuğum deyip tuvalete tutan anne gördünüz mü? Ben görmedim ama ellerinde pet şişe toplu taşımalarda bile tuvalet yaptırılan oğulcuklar gördüm.

Ben geçtiğimiz yaz aylarında e 5 kenarında üç arabanın peş peşe park edip adamların 3 tane ağacın arkasında yüzleri yola dönük şekilde tuvaletlerini yaptığını gördüm ve şok geçirdim. Pis olmuş millet

sabahları işe yürürken yere bakmıyorum çünkü adım başı balgam.

Keske yaptirimi olsa sikayet etsen bile bise cikmaz. Cok mu sikistin tenha yere cek bari utanmaz adam yasam alanlarinin oldugu bolgeye yapiyor
2 yasindaki oglum bile yaparken kose bucak saklaniyor bizden utanip
Egitim evde basliyor ulkemizde malesef genel olarak erkek cocuklarinin seyi ayiplanmiyor cocukken cikar ise oglum bise olmaz gorurlersede kafasindalar

Tamam o kısımları anladım da belki işemiyordur, başka bir eylem gerçekleştiriyordur demek istedim

Ben sok! Hic gormedim boyle birsey.
Ama yasadigim ulkede sokakta iseyen erkekler bir hayli cok.
Bu goruntu ne kadar tiksindirici olsada, cok normallesti.
Polis tesadufen yakalarsa cezasi var. Belediyeler engellemek icin careyi bazi cok isenilen koseler boyle bir sey yerlestiriyor:

Birde tabi kalabalik yerlerde umumi tuvaletler koyuyolar.

Eklentiler

• Gelmo-Anti-Plasplaat.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 35
  • wildplassen.webp
    150,8 KB · Görüntüleme: 35
Siz yine masumunu görmüşsünüz. Ben lisedeyken okul yolunda tam da taksicinin birinin arabada kendisini tatmin ettigine sahit olmustum. Iğrençti. İşeyeni ise çok gördüm

Böyle zihniyetlerden nefret ediyorum. Üç metre ötede ufak çam ağaçları var çok sıkıştıysan orada durdur arabanı eve dönüp yapmayı aklım almıyor. Yerleşim içinden çıkıyorsun bir dükkana gir rica et, iki dakika sürmez benzin istasyonu var ücretsiz. Akıl tutulması yaşadım. Empati kurmaya çalışıyorum yok olmuyor. O kadar rahat ki adam kal geldi kafamı çeviremedim şaşkınlıktan. Çocuğum evde olsa görse ne yaptığını rahatlıkla anlayabilir. Onu düşündüm zaten ilk ya o görseydi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…