- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi M I N E R V A
-
Terbiyesiz, ahlaksızlar.Ben geçtiğimiz yaz aylarında e 5 kenarında üç arabanın peş peşe park edip adamların 3 tane ağacın arkasında yüzleri yola dönük şekilde tuvaletlerini yaptığını gördüm ve şok geçirdim. Pis olmuş millet
Maalesef biz çok gördük çocukluğumuzdan beri, insanız olmadık bir yerde tuvaletimiz gelebilir, etrafta umumi tuvalette bulunmayabilir ama meskûn mahal dediğimiz insanların yaşam alanlarında göz önünde bu kadar rahat tavırlar çok çirkin, tuvalete gitmek insani bir ihtiyaç olabilir ama bunu gözümüze sokarak yapmak normal olamazBen sok! Hic gormedim boyle birsey.
Ama yasadigim ulkede sokakta iseyen erkekler bir hayli cok.
Bu goruntu ne kadar tiksindirici olsada, cok normallesti.
Polis tesadufen yakalarsa cezasi var. Belediyeler engellemek icin careyi bazi cok isenilen koseler boyle bir sey yerlestiriyor:
Birde tabi kalabalik yerlerde umumi tuvaletler koyuyolar.
Yiğenim 8-9 yaşlarındaydı sanırım. Sokakta oynuyorlar adinin teki arabayı durdurup cinsel organını göstermiş. Allah islah etsin böylelerini.Siz yine masumunu görmüşsünüz. Ben lisedeyken okul yolunda tam da taksicinin birinin arabada kendisini tatmin ettigine sahit olmustum. Iğrençti. İşeyeni ise çok gördüm
Maalesef biz çok gördük çocukluğumuzdan beri, insanız olmadık bir yerde tuvaletimiz gelebilir, etrafta umumi tuvalette bulunmayabilir ama meskûn mahal dediğimiz insanların yaşam alanlarında göz önünde bu kadar rahat tavırlar çok çirkin, tuvalete gitmek insani bir ihtiyaç olabilir ama bunu gözümüze sokarak yapmak normal olamaz
Bu manzaralara ne yazık ki her yerde denk geliyoruz, dediğiniz gibi neredeyse her yerde umumi tuvalet mevcut, şehirlerarası yollarda adım başı benzinlikler var, yerleşim alanlarında belediyelerin tuvaletleri, benzinlik tuvaletleri, cami tuvaletleri mevcut, ben bunu tuvalet bulamama olarak görmüyorum da zaten resmen erkeklere küçüklükten beri verilmiş bir imtiyaz, bir rahatlık.Böyle zihniyetlerden nefret ediyorum. Üç metre ötede ufak çam ağaçları var çok sıkıştıysan orada durdur arabanı eve dönüp yapmayı aklım almıyor. Yerleşim içinden çıkıyorsun bir dükkana gir rica et, iki dakika sürmez benzin istasyonu var ücretsiz. Akıl tutulması yaşadım. Empati kurmaya çalışıyorum yok olmuyor. O kadar rahat ki adam kal geldi kafamı çeviremedim şaşkınlıktan. Çocuğum evde olsa görse ne yaptığını rahatlıkla anlayabilir. Onu düşündüm zaten ilk ya o görseydi diye.
Bu manzaralara ne yazık ki her yerde denk geliyoruz, dediğiniz gibi neredeyse her yerde umumi tuvalet mevcut, şehirlerarası yollarda adım başı benzinlikler var, yerleşim alanlarında belediyelerin tuvaletleri, benzinlik tuvaletleri, cami tuvaletleri mevcut, ben bunu tuvalet bulamama olarak görmüyorum da zaten resmen erkeklere küçüklükten beri verilmiş bir imtiyaz, bir rahatlık.
Canım başta anlamadım. Zaten ne olduğunu anladığımda kal geldi. Sonradan keşke fotoğrafını çekseydim dedim. 2 kilometre yok belki benzinlik var orada hem eşimin iş yeri hem de hemen önünde çevirme var. Şaşkınlıktan donup kalmasaydım çeker eşime gönderirdim, durdurturdu.plakasını alsaydınız ihbar edebilirdiniz.hatta videoya alıp paylaşsanız daha süper olurdu.
Hayvanlara hakaret olur bence. Ben daha önce hiçbir hayvanın taciz-tecavüz ettiğini görmedim!hayvandan hiçbi farkı yok.. pardon atlet giymiş tek farkı
Kadınların başına bela olsun diyeBazen dusunuyorum da Tanri erkegi niye yaratti ki?
Kelebekler de vardı yanlış hatırlamıyorsam bu durum. Pupa diye adlandırılıyordu galiba. Kelebeklerden bile korkmuştum.Hayvanlara hakaret olur bence. Ben daha önce hiçbir hayvanın taciz-tecavüz ettiğini görmedim!
Hayır ya. Onlarda akıl yok ki. İnsanların yaptıklarıyla bir tutulamaz.Kelebekler de vardı yanlış hatırlamıyorsam bu durum. Pupa diye adlandırılıyordu galiba. Kelebeklerden bile korkmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?