Midem kalktı

Terbiyesiz, ahlaksızlar.

Maalesef biz çok gördük çocukluğumuzdan beri, insanız olmadık bir yerde tuvaletimiz gelebilir, etrafta umumi tuvalette bulunmayabilir ama meskûn mahal dediğimiz insanların yaşam alanlarında göz önünde bu kadar rahat tavırlar çok çirkin, tuvalete gitmek insani bir ihtiyaç olabilir ama bunu gözümüze sokarak yapmak normal olamaz

Yani tamam bizlere göre erkek olarak daha rahat işinizi hallediyorsunuz da, bu wc nizi her yere yapma yetkisi vermez

Siz yine masumunu görmüşsünüz. Ben lisedeyken okul yolunda tam da taksicinin birinin arabada kendisini tatmin ettigine sahit olmustum. Iğrençti. İşeyeni ise çok gördüm
Yiğenim 8-9 yaşlarındaydı sanırım. Sokakta oynuyorlar adinin teki arabayı durdurup cinsel organını göstermiş. Allah islah etsin böylelerini.

Tiksindim valla. Erkek evlat yetistiriyoz diye sapik yetistiriyolar desene.
Insan utanir yaa.. Insan demeye utaniyorum, hayvan iser oraya buraya insan degil.

Bu manzaralara ne yazık ki her yerde denk geliyoruz, dediğiniz gibi neredeyse her yerde umumi tuvalet mevcut, şehirlerarası yollarda adım başı benzinlikler var, yerleşim alanlarında belediyelerin tuvaletleri, benzinlik tuvaletleri, cami tuvaletleri mevcut, ben bunu tuvalet bulamama olarak görmüyorum da zaten resmen erkeklere küçüklükten beri verilmiş bir imtiyaz, bir rahatlık.

Kesinlikle. Hayatımda ilk defa hız limitini aştım. O da çok zor durumda kaldım. Hamileliğin son haftaları kontrolümden dönüyordum, rahmin ters idrar kesemde yanlış yerde normal bir insana göre çok daha fazla baskı yapıyor bebek. Benzinliğe giremedim benzinliğe giren cepte tır dörtlülerini yakmış hemen girişin önünde durmuş iki giriş var ilk girişi kaçırmıştım. Allahım kazadan beladan koru dedim radar olduğunu bile bile dörtlüleri yaktım hızlandım. Radara girdim az ileride de çevirmeye takıldım. Yavaşlar yavaşlamaz açtım camı "Memur bey benzinliği kaçırdım duramayacağım, zaruri ihtiyaç," dedim zar zor Allah razı olsun, "Dikkatli ol," dedi bıraktı. Nitekim siteye girdim arabadan indiğim an öksürdüğüm gibi daha fazla dayanamadım. Hüngür hüngür ağlamaya başladım. Hastaydım zaten antibiyotik kullanıyordum, her öksürdüğümde istem dışı oluyordu. Son dönemlerim hep böyle geçti. Önlem alıyordum ama o da pek işe yaramıyordu. Evde yere çömeliyordum farkına bile varmıyordum. Yaptığım doğru değildi kazaya sebebiyet verebilirdim ama arabadan inmeye bile güvenemedim. Büyük ihtimalle benzinlikte dursam yine dayanamayacaktım. Fakat şahit olduğum şey böyle bir şey değildi.

plakasını alsaydınız ihbar edebilirdiniz.hatta videoya alıp paylaşsanız daha süper olurdu.
Canım başta anlamadım. Zaten ne olduğunu anladığımda kal geldi. Sonradan keşke fotoğrafını çekseydim dedim. 2 kilometre yok belki benzinlik var orada hem eşimin iş yeri hem de hemen önünde çevirme var. Şaşkınlıktan donup kalmasaydım çeker eşime gönderirdim, durdurturdu.

Hayvanlara hakaret olur bence. Ben daha önce hiçbir hayvanın taciz-tecavüz ettiğini görmedim!
Kelebekler de vardı yanlış hatırlamıyorsam bu durum. Pupa diye adlandırılıyordu galiba. Kelebeklerden bile korkmuştum.

Her yerde var bu manyaklardan.. ben donel adada bu isi yapani gordum yaa: ))) hahaha valla uzaklasiyorum ordan ama igrenc evet

hayvanlar bıle gıdıyor dogru yere eşelenıp yapıyor
bu sahıs sadece oksijen ısrafı bır bocegın bıle su dunya ustunde dengesı faydası varken bu sahıs bır bocek kadar fayda bıle saglayamayan asalagın tekı

yanı haklısınız . soyları tukense boylelerının keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…