midemi bulandırdı

baagyan

Ya Sabır...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
113
42
43
ayy kızlarr yaaa insan ne kadar düşebilir ne kadar yüzsüzleşebilir sizce? ben sınır tanımayan insanla karşılaştım. ya bir insan nasıl bu kadar rahat yalan söyler yaa. bu eski sözlü var ya tam bir gurursuz. yapıyo ediyo niye böle böle yaptın diye sorulduğunda ben yapmadım diyo ya bütün kanıtlar ortada senin yaptığın kesin insan nasıl bu kadar rahat yalan söyler. Valla gözümde o kadar küçüldü ki inanın midem bulandı ya nasıl böyle bir insanı yanımda gezdirdim diye kendime soruyorum. kim bilir bana ne yalanlar söyledi zerre umrumda değil ama bu kadar düşemez bi insan yaa bi sınır olmalı.
bideşunu düşüyorum bu hayatta mutlu olmak için kötü mü olmak lazım. kaçan kovalanır dalgası var ya o doğru heralde ama ben onu yapamıyorum ya seviyosam kendi mutlulugum için herşeyi yaparım ama nefret ediyosam da dönüp yüzüne dahi bakmam. erkekler hep kaybedine anlıyo ama çok geç oluyo.

Yalancının sınırını bilmem de,bence insan da inanma ve katlanma sınırı olmalı.Her seferinde inanmak kabullenmek karşındaki rezili vezir yapar.

Muhattap almayın, belli bir zaman sonra bıkacaktır oda.
Yalan atan insan iticiliği ve iğrençliği kadar mide bulandırıcı birşey yoktur.
Allah kolaylık versin size, tez zamanda da kurtarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…