Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba 36 haftalık olduk bir kaç gündür böyle ara ara akıntım geliyor nedir bu nişan mı enfeksiyon mu fakat yanmam kaşınmam yok bilgisi olan yardımcı olabilir mi kusura bakmayın resim için
Nisan pembe kirmizi arası mujus kıvamında olur. Rengi beyaz ve cok sari ise normal. Ama bu sanki yeşil gibi. Enfeksiyon bence ihmal etneyip doktora gidin
Eki Görüntüle 3623358
kızlar merhaba 36 haftalık olduk bir kaç gündür böyle ara ara akıntım geliyor nedir bu nişan mı enfeksiyon mu fakat yanmam kaşınmam yok bilgisi olan yardımcı olabilir mi kusura bakmayın resim için
Nişan büyük ihtimal benimde böyle geldi 2 hafta sürdü hatta enfeksiyon sandim test yaptırdım enfeksiyon yoktu böyle parça parça sumuksu geldi son doğum olacagi gun hafif pembe geldi cok az büyük ihtimalle seninde nisan parça parça düşüyor
Doktor kontrolüm vardı idrar kan vermiştim birsey çıkmadı doktora söyledim enfeksiyon vs demedi fitil verdi üç tane kullandımm hala devam ediyor sulu yapısı da yok