• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

midesiz erkekler

haha bu ne güzel baslik :D günümü güzellestirdi.

Güzelim adini "hayalperesst" koymussun bence önce onu degistirmekle basla.
Sonrasinda erkekler ne derse tersini algila yanlis yapmazsin. Ayrica kendi degerini bilen bir insan ona göre yasar, iliskidede degerini kaybetmez böylece gidenin arkasindanda gözyasi dökmek zorunda kalmaz. Birak herkes layigini bulsun. Oda layigini bulmus demekki:)

haha bu ne güzel baslik :D günümü güzellestirdi.

Güzelim adini "hayalperesst" koymussun bence önce onu degistirmekle basla.
Sonrasinda erkekler ne derse tersini algila yanlis yapmazsin. Ayrica kendi degerini bilen bir insan ona göre yasar, iliskidede degerini kaybetmez böylece gidenin arkasindanda gözyasi dökmek zorunda kalmaz. Birak herkes layigini bulsun. Oda layigini bulmus demekki:)

size kesinlikle katılıyorum. layığını bulmuş demek ki. konu sahibi arkadaşım emin ol onlar yarın öbür gün birbirlerine girerek ayrılırlar. Allah seni böyle birinden korumuş. kurtulduğuna sevinmelisin. adam demek ki geniş bir kadın arıyormuş. ileride ettiğini de bulur.

Cnm üzme kendini bence onu sewmiyo ewlenmez yani merak etme.başkalarıyla beraber oldunu bile bile onu eşi yapmaz içini rahat tut.iyi insanlar çıkar daha karşına.

her ne olursa olsun diğer kızı kötülemen çok yanlış olmuş.

herkesin hayatı kendine...

emin ol çok namuslu bir ev kızı da olsaydı iyinede sinirin aynı derece de olurdu...

erkek arkadaş da ettiğni bulacak...ümitlendirip çekip gitmek var mı öyle?

sana yaşattığı hayal kırıklığı kendi misli misli yaşaycak inan.

evt arkadaşlar başka bi kızın arkasından böyle konuşmamalıyım biliyorum kimseyi yargılamaya hakkım yok ama dediğin gibi sinirden.. neyse umarım layığını bulmuştur yine kötülüğünü istemek bana yakışmaz ama dilerim bana yaşattıklarını yaşasın

en güzel intikam kayıtsızlıktır. hiç umursama.. bak şu sözü pek severim " kör için elmas da birdir cam da, eğer sana bakan bir kör ise sakın kendini cam sanma." camlar camla, elmaslar elmasla birlikte olsun canım, o yüzden içinden şu öfkeyi kaldır at, hiç umursama, elmasını bekle :34:

Bir söz vardır; "Görmezden gelin, ses etmeyin, cevap vermeyin. Sessizlik herkesi mahveder." /Charles Darwin/
Bırak bir şey deme umursamamazlıktan gel, zaten iki karaktersize verilecek en büyük ceza bu.

evt arkadaşlar başka bi kızın arkasından böyle konuşmamalıyım biliyorum kimseyi yargılamaya hakkım yok ama dediğin gibi sinirden.. neyse umarım layığını bulmuştur yine kötülüğünü istemek bana yakışmaz ama dilerim bana yaşattıklarını yaşasın

Sinir ile yazmışsın o ruh hali ile normal bundan sonra sakin ol umursama seni sevmeyeni sen hiç sevme umursama boş ver bunu kabullen bitti gitti. Kul hakkı kimse de kalmazi Allah layığını versin de yeter.

arkadaşlar valla saolun dediklerinize inanmak istiyorum kinim soğumadı bana ettiğini bulsun .. .bu zamana kadar iyiylik yada kötülüğün din yada inançla ilgili olmadığını vicdan meselesi olduğunu düşünüyodum ama gördüm işte Allaha inanmayan Allah'ta korkmayan bi insan herşeyi yapabilirmiş bana büyük bi tecrübe oldu bundan sonraki adaylarımda ilk bakacağım şey Allah inancı,

arkadaşlar valla saolun dediklerinize inanmak istiyorum kinim soğumadı bana ettiğini bulsun .. .bu zamana kadar iyiylik yada kötülüğün din yada inançla ilgili olmadığını vicdan meselesi olduğunu düşünüyodum ama gördüm işte Allaha inanmayan Allah'ta korkmayan bi insan herşeyi yapabilirmiş bana büyük bi tecrübe oldu bundan sonraki adaylarımda ilk bakacağım şey Allah inancı,

arkadaşım bunlar tamamen karakter meselesi. kişiliksizin biriymiş bu kişi. benimde başımdan buna benzer bir şey geçti. ben allaha havale ettim. bu kişinin güya allah inancı vardı. orucunu tutar, namazında niyazında biriydi güya ama sonradan öğrendim ki içkisi de eksik olmazmış. güya allah inancı vardı bunda da.. hepsi palavraymış. benim güvenimi, duygularımı suistimal etti. hala aklıma geldikçe kötü oluyorum. nasıl bu kadar aptal olabildim diyorum. değmeyecek bir insan için çabaladım. en çokta kaybettiğim zamana acıyorum. yoluma bakıyorum. sende öyle yap arkadaşım. kendi yoluna bak. kimseyi umursama. bu da bize ders olsun.

Son düzenleme:
Back
X