Size çay saati yapacağım katılmayın göreyim siziPeki. Benden günah gitti madem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size çay saati yapacağım katılmayın göreyim siziPeki. Benden günah gitti madem![]()
Ben yaparım, yapmayanlar düşünsün. 2 çeşit yapıp sofra kursak fena olmazdı aslındaSize çay saati yapacağım katılmayın göreyim sizi![]()
Ilk taş benden gelsin o zaman
Ben ben o benim her türlü sarma, dolmaya tavım![]()
Fitili ateşledim hadi gazamiz mübarek olsunPeki. Benden günah gitti madem![]()
Dimi yap bi dahakin sofra donatalimSize çay saati yapacağım katılmayın göreyim sizi![]()
Sunum için koymuştum sarmayi zaten tekli foto koyacaktim yarismaya o yuzden ayri da çektim ama gel gor ki konu nerelere geldiBen yaparım, yapmayanlar düşünsün. 2 çeşit yapıp sofra kursak fena olmazdı aslında![]()
Saol canim benimEllerine sağlık canım harika görünüyor![]()
YapacağımIlk taş benden gelsin o zamanrecm edecez seni de
Fitili ateşledim hadi gazamiz mübarek olsun
Dimi yap bi dahakin sofra donatalim![]()
Simdi yaz geldi ya balkonda kurariz oh mis gun ışığı ile harika olurYapacağım![]()
İşte oylama resmi tek olsun bu konuda olduğu gibiFlu yaparım
![]()
Ilk mesajda olmadığı icin görmedim yeni koydu zaten ayri fotoğraf var yarismaya uygun olmasa konu onaylanmazdi ama cok uzadi bu konu ilk söyleyen sen degilsin![]()
Ben lafımı söyliyim de buyrun sıkılmak isteyenler sıkılsınCanım herkes takip etmeyebilir.Uzatmayalım arkadaş sıkıldı.![]()
O iş bendeSimdi yaz geldi ya balkonda kurariz oh mis gun ışığı ile harika olur![]()
Aman eksik kalmaBen lafımı söyliyim de buyrun sıkılmak isteyenler sıkılsın![]()
Kalamam ablaAman eksik kalma![]()
Saol canm benimEline emegine saglik kuzum❣
6 hafta uzak kaldim abla unuttun muO iş bende
Bu kadar meraklısı olduğunu bilseydim bu ay yapardık![]()
6 haftalık yaptım diyorsun6 hafta uzak kaldim abla unuttun mu![]()
Cok bos kaldım hey gidi6 haftalık yaptım diyorsun![]()
İçini hazırla şeklini ver tamamHazir yufka olunca fazla zahmetli olmuyor![]()
Turkiyede ki hazir günlük yufkayi öyle ozledim ki. Bu paket olanlar onun gibi degil aslaİçini hazırla şeklini ver tamam![]()
Sen neredesin pekiTurkiyede ki hazir günlük yufkayi öyle ozledim ki. Bu paket olanlar onun gibi degil asla![]()