olsa da yesek çok lezzetli görünüyorlar
5 10 dk sürdü valla hadi sende yap afiyetle ye
yarın deneyeceğim inşallahhh .. düğüne 8 ay kaldı benim mutfağa uğradığım yok .. evlendiğimizde aç kalacağız bu gidişle
7 yıldır hergün mutfaktayım mecburen aç kalmazsnnız başla yapmaya ufaktan yardımcı olabilcem bişe olursa yazarım
çok geç kaldım çooook.. ben diyorum bir gün senin annende yeriz bir gün bizimkilerde yeriz mutfak masrafımızda olmaz
yarın deneyeceğim inşallahhh .. düğüne 8 ay kaldı benim mutfağa uğradığım yok .. evlendiğimizde aç kalacağız bu gidişle
mmm ne kadarda lezzetli duruyolar onlar öylee
valla canım herkez senin gibi böyle ayrıntılı ayrıntılı resimle anlatsa,yemek yapmayı sanırım çözerdim ben ..
çok sağoL ,iyiki paylaşmışsın resimli
beğenmene sevindimm cnmm başladım artık resimli yapıp atıcam hergün ne yaparsam sizde ordan bakıp denersiniz istediklerinizi yada merak ettin yemek falan varsa onuda çekerim
mmm ne kadarda lezzetli duruyolar onlar öylee
valla canım herkez senin gibi böyle ayrıntılı ayrıntılı resimle anlatsa,yemek yapmayı sanırım çözerdim ben ..
çok sağoL ,iyiki paylaşmışsın resimli
bende aynen kardeş bende
mutfak denince içim bir başka oluyo artık.. ne yerin,ne ederiz nasipse hiç bilmem benimde mutfağa uğradığım yok
afiyet olsun yiyenlere, bende şimdi pizza yaptım, kardeşim gelsede yesek:)))
elinize sağlıkk
ben şimdiden nişanlımı uyarıyorum diyorum mutfağa gir bişeyler yapmayı öğren bana kalırsan işin zor
ben nişanlıma köfte pilav makarna sulu köfte falan yapmayı öğrettim ilerde lazım olur sende iyi demişsin valla bu bahaneyle arada oda yapar
ben şimdiden nişanlımı uyarıyorum diyorum mutfağa gir bişeyler yapmayı öğren bana kalırsan işin zor
şimdi tamam diyolar kuzu kuzu ama ilerde yumruğu masaya vurunca
ben nasipse akşamdan akşama yapıcam yemek,gündüz işte olucak inşallah ama bakalım.. o bile zor geliyo bana, cunki ne kadar yemek denesem çöpe gidiyor nerdeyseo yüzden hiç hhevesim kalmadı
şimdi tamam diyolar kuzu kuzu ama ilerde yumruğu masaya vurunca
ben nasipse akşamdan akşama yapıcam yemek,gündüz işte olucak inşallah ama bakalım.. o bile zor geliyo bana, cunki ne kadar yemek denesem çöpe gidiyor nerdeyseo yüzden hiç hhevesim kalmadı
fırına mı attını yoksa kızarttınız mı ayrıca kalan sosu naaptınız ,çok guzel görunuyor. elınıze saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?