herkese hayırlı geceler. çok konu açıyorum özür dilerim ama yemin ederim hiç arkadaşım yok anlatacak kimden yok malesef. burası benim herşeyim oldu. :) izmirde misafirlikteyim 1 haftadır burda midye meşhur galiba en son seneler önce arkadaşımla yemiştim ama tadı çok hoşuma gitti bizim orda satılmıyor hiç rastlamadim. burda evin tam kapının önünde balkondan bakarken gördüm tepeden öyle sıra sıra dizilmiş çok güzellerdi yaklaşık 20 tane falan aldım sanırım tam hatırlamıyorum:) bayada bi yedim yani çok güzel. midye hakkında hiç araştırma yapmadım doğrusu bilmiyorum ne olduğunu sadece denizde olduğunu duymuştum. sonra biraz araştırdım ama net biseye varamadım şöyle yazıyodu harammişve adet görüyorlarmış midyeler !!!!! ben şok ben iptal!!!! siz ne düşünüyor sunuz midye hakkında bana net bilgi verir mısınız acaba şimdiden çok teşekkür ederim allah razı olsun
Midye adet görmüyor. Memeli degil, kan fln yok organizmasinda.
Haram mi onu bilemem.
naptin nooption :/ anatomisinde oyle birsey yok:/görür. adet gören tek kabuklu deniz hayvanıdır.
naptin nooption :/ anatomisinde oyle birsey yok:/
icinde kan yokki adet gorup disariya kan versin. :)) arastir bakalim benim bilgim bu yonde.alla alla ben öyle biliyorum..
dur araştırıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?