Kızlar hemen başıma geleni yazıyorum size rahatlamaniz için :) ben zu an 9. Haftada girdim. 6 haftayken başladı 8+5 lere kadar çok yoğun bulantı geçirdim kusma yok sadece bulantı. Sonra bi kaç gün gene bulandı ama çok çok az ve göğüs hassasiyetim geçti. Öyle bir korktum ki. Bu internet çok kötü bişey. Bu belirtileri arattirinca Allah korusun bebegin kalbinin durabilecegini öğrendim. Ben o telaşla hemen doktorumu aradım. Bana normalde 12. Haftalara kadar birden kesilemeyecegini ama nadir de olsa azalabilecegini söyledi tabi sen gene de hemen git bir ultrasona gir bana sonucu bildir dedi. (Doktorum uzakta ona gidemedim o an ). Neyse gittim en yakın hastaneye Allahım beklemek azapti ya kötü bir haber alırsam nasıl dönerim burdan diye içim içimi yedi. Ama çok şükür ki ultrasona girince bebeğimin kalp atislarini duydum. Hem de ilk defa daha önce ultrason da attığını görmüştüm ama hiç duymamistik. Öyle bir rahatladım ki. Doktor hersey yolunda bünyeden bünyeye farkeder benim bulanır senin bulanmaz kişiden kişiye değişir dedi. Sizde sakin olun kızlar tabı ihmal etmeyin gene bi doktora sorun Allah korusun ama kötü bişey olcagi ni sanmam.