Migde bulantisi kesilmesi

esesma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
162
13
48
Iyi geceler kizlar. Aklima cok takildi birilerine sormadan icim rahatlamicak. Suan gebeligimin 8+4undeyim bir birbucuk haftadir hic bitmeyen butun gun hic durmaksizin acayip kötü migde bulantim vardi dün kesildi bugün de hic bulanmadi sizce niye olabilir kötü bir durum olabilir mi endiselenmelimiyim

Bende uyuyamıyorum çünkü benimde endişem var. Ben 7+ 4 günlük hamileyim. Sık sık idrara çıkardım ama son bi haftadır o kadarda sık çıkmıyorum. Birde göğüslerimdeki hassasiyette azaldı. Ama bulantı gaz halsizlik bunlar devam ediyo. Acaba bu endişelerimin bu haftalarda oluşması normal mi? Bulantılarım hiç bir zaman kusma şeklinde olmadı sadece bulanık rahatsızlık veriyo. Tecrübeli olanlar lütfen yardımcı olur musunuz

Kızlar hemen başıma geleni yazıyorum size rahatlamaniz için :) ben zu an 9. Haftada girdim. 6 haftayken başladı 8+5 lere kadar çok yoğun bulantı geçirdim kusma yok sadece bulantı. Sonra bi kaç gün gene bulandı ama çok çok az ve göğüs hassasiyetim geçti. Öyle bir korktum ki. Bu internet çok kötü bişey. Bu belirtileri arattirinca Allah korusun bebegin kalbinin durabilecegini öğrendim. Ben o telaşla hemen doktorumu aradım. Bana normalde 12. Haftalara kadar birden kesilemeyecegini ama nadir de olsa azalabilecegini söyledi tabi sen gene de hemen git bir ultrasona gir bana sonucu bildir dedi. (Doktorum uzakta ona gidemedim o an ). Neyse gittim en yakın hastaneye Allahım beklemek azapti ya kötü bir haber alırsam nasıl dönerim burdan diye içim içimi yedi. Ama çok şükür ki ultrasona girince bebeğimin kalp atislarini duydum. Hem de ilk defa daha önce ultrason da attığını görmüştüm ama hiç duymamistik. Öyle bir rahatladım ki. Doktor hersey yolunda bünyeden bünyeye farkeder benim bulanır senin bulanmaz kişiden kişiye değişir dedi. Sizde sakin olun kızlar tabı ihmal etmeyin gene bi doktora sorun Allah korusun ama kötü bişey olcagi ni sanmam.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM CEVABIN İÇİN BENİM DE O ŞEKİLDE OLDU ÇOK BULANIYORDU AMA KUSMUYORDUM BİRDEN DÜN KESİLİNCE ACABA NİYE KESİLDİKİ DİYE TELAŞLANDIM SAOL. AMA BU CUMARTESİ ZATEN KONTROLÜM VAR.BENDE HEP İNTERNETTE 12.HAFTAYA KADAR SÜRÜYOR DİYE OKUDUM OYÜZDEN TELAŞLANMIŞTIM. GERÇEKTEN İNTERNET İNSANI VELVELEYE VERİYOR:)

BU ARADA DOĞUMUMUZ DA AŞAĞI YUKARI AYNI ZAMANA DENK GELİYOR SANIRIM. BENDEN BİR HAFTA ÖNDESİN BEN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA 9.HAFTAYA GİRİCEM.

bazen hafifler geçti zannedersin bazen tekrar başlar..
korkma bişey olmaz.. bende çok yaşadım bulantıyı.. arada birgün iyi oluyordum diğer gün daha kötü..
şimdiden kendini korkutma.. içini ferah tut..

bazen hafifler geçti zannedersin bazen tekrar başlar..
korkma bişey olmaz.. bende çok yaşadım bulantıyı.. arada birgün iyi oluyordum diğer gün daha kötü..
şimdiden kendini korkutma.. içini ferah tut..
TEŞEKÜR EDERİM İÇİM RAHATLADI ZATEN CUMARTESİ KONTROLÜM VARDI İÇİM OZAMAN TAM RAHATLAR. MİĞDEN BULANSA BİR DERT BULANMASA AYRI BİR DERT:)

BU ARADA DOĞUMUMUZ DA AŞAĞI YUKARI AYNI ZAMANA DENK GELİYOR SANIRIM. BENDEN BİR HAFTA ÖNDESİN BEN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA 9.HAFTAYA GİRİCEM.
Oo harika :) o zaman hep burdan haberlesiriz canım. Allah sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin yavrucuklarimizi :)

Oo harika :) o zaman hep burdan haberlesiriz canım. Allah sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin yavrucuklarimizi :)
Aynen:) amin canim ins sagsalim ve kolay bir gebelik geciririz. Burdan bisey olursa haberleşiriz senin de aklina bisey takilirsa ben burdayim

Bende dün gittim. Gidene kadar öldüm öldüm dirildim. Ama o kalp atışını duyunca dünyalar benim oldu. Doktorumda tüm o belirtiler normal dedi :) allah bebeğimizi düşünmekten onun kaybetmetmekten korusun bizi inşallah.

BENİMDE ÇOK AZDI ŞİMDİ TAVAN YAPTI 2 GÜNDÜR ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYOM GECE 2DEN SONRA UYUMAK HARAM BANA WC SIKIŞIOM SANKİ BİŞE MESANENİN ÜSTÜNDE + MİDEM ÖLDÜRÜYO AHH ÇIKARSAM RAHATLIYCAM

Benim de oyle olmuştu ilk baslarda azdi sonradan bir tavan yaptı yemek yiyemez hale geldim sonra birden kesildi anlauamadigim bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…