Miğde bulantısı yardım :(

Ozge1234985

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
93
Puanlar
18
merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim. Bulantılarım aşırı yoğun yediğimi çıkarıyorum yiyemez duruma gelince acı su çıkarıyorum . Artık hiç yiyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım acile gidip serum bile fayda etmiyor artık . Önerebileceğiniz birşeu var mı ?? :(

Ben o süreçte tuzlu çubuk yedim ve ayran içtim ... 14.haftaya kadar devam etti sonda birden kesildi . Dilerim sen de atlatırsın bir an önce . Sağlıklı güzel bir hamilelik geçir inşallah ;)

Ben o süreçte tuzlu çubuk yedim ve ayran içtim ... 14.haftaya kadar devam etti sonda birden kesildi . Dilerim sen de atlatırsın bir an önce . Sağlıklı güzel bir hamilelik geçir inşallah :KK66:
Delireceğim uyutmuyor bulantılarım . Tuzlu çubuk fayda etmiyor artık cozum bulamıyorum be yapacağımı şaşırdım teşekkür ederim iyi dileklerin için

Canım İnan ben de öyleydim , sabah uyandığım dakikadan başlıyor uyuyana kadar devam ediyordu . Artık utanıyorum millete midem bulanıyor demeye , ama büyük ihtimalle senin de geçecek . Biraz daha sabır ...
Benim doktorum bu süreçte çok sağlıklı beslenmeye odaklanmak yerine , mideni bastıracak şeyler ye , bu süreç geçince sağlıklı beslenirsin demişti. Açıkçası ben kurumuş ekmek , tuzlu kaşar peynir (eski kaşar ) çubuk ve ayran ile beslendim . Hiç yoktan iyiydi yani..

Eski kaşar yemeyin hamilelikte. Zararlıymış

Canım evde özellikle mutfakta durmamıştım ben. Bol bol hava al ve uyu. Ben hep uyudum. Basucuma da çubuk kraker koydum. Kalkınca hemen bi tane yedim

Gerçekten herhalde gebeliğin en zor evreleri . Teşekkür ederim kızlar uygulayacağım dediklerinizi ☺️

Hastanelik oldum ve hastanede yattım nasıl gececek bebeğimin Sevinç’ini kutlayamıyorum

Promesis plus gunde iki kez
kuru beslen yagsiz cikarsanda mutlaka ye sonrasinda su mutlaka ic gecmis olsun

Benim.son 1.5 haftadir basladi desem :KK76:oglus garip ilk zamanlar sadece bulanti oluyor ama orda kaliyordu son zamanlarda masallahi var

Benim.son 1.5 haftadir basladi desem :KK76:oglus garip ilk zamanlar sadece bulanti oluyor ama orda kaliyordu son zamanlarda masallahi var
Ooo senin geç başlamış benim 2 haftadır var . Baya dayanılmaz oluyor artık hastanelerde çürüyorum daha 7 haftamdayım

Back
X