migde bulantıSı !

maviss1111

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
105
0
16
35
Ankara
1bucuk aylk hamileyim migde bulantlarm siddetli oluyr cok halszm hic bisey yiyip icemiorm bas donmelerm oluyr nasl gecer napmalym yardmci olurmsnz

canım bebeğin hayırlı olsun inşallah. Mide bulantısından ben çok çektimve hala çekiyorum :( ilaç bile kullandım ve bi faydasını görmedim doktorunla görüş faydası olursa ilaç kullanırsın. ben 8 kilo verdim bulantılardan sürekli serum taktırıyordum ama ekmek birazcık olsun rahatlatıyordu boş ekmek yiyebilirsin. ayva ya da leblebininde iyi geldiğini duymuştum bana bi faydası olmadı ama :( ama en önemli ilacın sabır unutma bu bi hastalık değil ve geçecek . Evini sürekli havalandır Allah yardımcın olsun

canım bebeğin hayırlı olsun inşallah. Mide bulantısından ben çok çektimve hala çekiyorum :( ilaç bile kullandım ve bi faydasını görmedim doktorunla görüş faydası olursa ilaç kullanırsın. ben 8 kilo verdim bulantılardan sürekli serum taktırıyordum ama ekmek birazcık olsun rahatlatıyordu boş ekmek yiyebilirsin. ayva ya da leblebininde iyi geldiğini duymuştum bana bi faydası olmadı ama :( ama en önemli ilacın sabır unutma bu bi hastalık değil ve geçecek . Evini sürekli havalandır Allah yardımcın olsun

amin cnm saol sen kac aylk hamilesn

Son düzenleme:
Bendemi bi tuhaflik var anlamadim ne bas donmesi ne migde bulantisi hicbiri yokk desem bana kizmasiniz dimi ;)

Masal malesef bendede hiç bir belirti yok, bende buna çok üzülüyorum bugün 5+0 günlük hamileyim doktor bugün bu haftadan sonra başlayabilir dedi bende belirtilerim olsun istiyorum en azından bebğimin orda olduğunu anlarım.

Back
X