İlk kızımda 4 ay çok bulantı yaşadım. İkinci prensesim geliyo bunda hiç olmadı. Arkadaşlarımda erkek doğurup çok bulantı çekende oldu mesela. Bence cinsiyetle ilgisi yok o nedenle.
Benim de çok fena olan arkadaşlarımın hepsi kız ki kız bebeklerde bulantı kusma daha çok olur diye okumuştum.Benim 1 tanecik oğlum var şükür hep hafif oldu bulantılar çubuk krakerler sağolsun Amaa tabi ki belirleyici bir nokta değildir bence
Midem deli gibi bulandi kusmadim ama ne yemek yiyebildim ne de insan icine cikmak istedim. O kadar kotuydumki bulanti ilaci bile kar etmedi ogluma hamileyim. Kizimda ise daha hafif bulanti olmustu. Bence bunyeyle alakali. Oglan doguran arkadasim 9 ay kustu kizi olan arkadasim hic bulanmadi.
İlki erkek suanki de kız olan hamileligimden sonra kesin bir sekilde söyleyeyim alakası yok. Oglumda kusmaktan bes kilo verdim hastanelere yattım. Kızımda tukürük cogalmasından bulantı kusmam vardı. Daha kötü olmamı tecrübem engelledi. Cevremde de buna delalet bir örnek ne gördüm ne duydum.
Kendi annemde belirtilere göre bi süre ona krakerden baska birsey yedirmemisim.kardesimde açken öğürüyordu.heryangi bir yemek secmesi yoktu kabizliktan birsey yiyemedi adam gibi.kardesim erkek