Migdem cok fena bulaniyor ne yersem gecer??

askask86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
85
0
36
Hollanda
Selam arkadaslar ben suan 10 bucuk haftalik hamileyim ve asiri sekilde migdembulaniyor bazen bu yuzden uyuyamiyorum ve cise felan kalkincada acayib baslior migde bulantim hele sabahlari cok kotu oluyorum ne yaparsam gecer veya azalir :( biktim bu bulantidan

leblebi iyi gelir canim, bir dene. Ben hamile degilim, ama migde bulantim oldugu zaman yerim, migdedeki asiti alir.
Hayirli olsun canim :69:

Cnm 4 ay bulantıdan çekmiş biri olarak leblebi,tuzlu çubuk kraker,nane şekerini önerebilirim sana.Sulu şeyler benım midemi çok bulandırıyodu,onun için ekmek arası peynir domates bastırabilir.

benim mide bulantımı biraz da olsa zencefil tozu azaltmıştı. ama ben tam caresini bulamdım. leblebi felan bana iyi gelmedi. ayrıca sağolsun evde yemek yapmadım. kayın validemde yiyoruz. 15. haftadayım hala da bulantım devam ediyor...

bende 10 haftalık hamileyim ve mide bulantısınız yanı sıra feci şekilde midemde ekşime var...bulantımı biraz olsun naneli sakız ii geliyor ama mide ekşimesine çöüzm bulamadım...

canım ben de bulantılarda çok çektim.... yatağının yanında tuzlu kraker bulundur yataktan kalkmadan önce bir iki tane at ağzına... sabahları aç karnına sakın su içme... ama gün içinde bol sıvı tüketmeye çalış.. ilk 3 ay hiçbişey yiyemesen bile bebek senin depolarından besleniyor merak etme... yiyemediğin zaman kendini zorlama ne yiyebiliyorsan onu ye... ben 3 ay ekmek peynir yedim diyebilirim... zaten 10 haftadasın bir kaç hafta sonra bulantılar geçecek...hayırlı olsun canım....

biraz daha sabırlı ol arkadasım 3 haftaya kalmaz gecer bulantıların beni yeni düzene girdi cok kötüydü ya ne yesem cıkarıyordum bu defada aclıktan bulanıyordu cubuk krekerden tiksinmiştim artık ama banada ekmek arası peynir yada zeytin iyi geliyordu he bu arada cok su iç diyor doktorlar ama ben su içtikce migdem dahada cok bulandı fazla su tüketmeyince biraz daha rahattım allah sifa versin

ilk 4 ay çok zordu suyu bile burnumu tıkıyarak içiyordum
kızarmış ekmek
peynir
zeytin
leblebi
haşlanmış patates(midemi bastırıyordu)
bim de satılan zencefilli şeker
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

bende 10 haftalık hamileyim ve mide bulantısınız yanı sıra feci şekilde midemde ekşime var...bulantımı biraz olsun naneli sakız ii geliyor ama mide ekşimesine çöüzm bulamadım...

mide ekşimeni doktora gittiğinde söyle muhtemelen gaviskon şurup verecektir. benimde mide ekşimesi ve yanması erken başladı doktor 3 şişe gaviskon şurup yazdı

Selam arkadaslar ben suan 10 bucuk haftalik hamileyim ve asiri sekilde migdembulaniyor bazen bu yuzden uyuyamiyorum ve cise felan kalkincada acayib baslior migde bulantim hele sabahlari cok kotu oluyorum ne yaparsam gecer veya azalir :( biktim bu bulantidan

16. haftama kadar çok yoğun bir şekilde bulantı yaşadım ne denediysem fayda etmedi hastane de yattım zofran dahi kullandım :( nane şekeri ama pazarda satılan beyaz nane şekeri ii geliyordu sadece banaa okadar çok yiyordum kii millet dalga geçmeye başlamıştı çocuğun nane gibi kokcak diye.. neyseki 16 haftadan sonra azala azala geçti çok nadir arada sabh bulantım oluyor okadar allaha şükür... umarım kısa zaman da geçer cnm çok kötü bişey :emir_bebek:

Back
X