- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Hayir asla gecmiyorİlaç içmeden geçiyor mu peki
Ve su an almamak icin direniyorum bugun tansiyonum da yuksek buyuk ihtimal baya tuzlu erik yedim cunkuİlaç içmeden geçiyor mu peki
Tansiyonum dusuktur genelde 9 10 hep bugun yuksek sanirim tuzlu yedim cunku ama genelde gunesten isiktan sesten agritor devlette check up yapiyorlar miTansiyon başına vuruyor olabilir mi? Bence doktora gidip genel bi Chuck up yaptır. Migrene kaynakliysa botoks yaptırmıştı bi arkadaşım. Biraz ise yaramisti
Fakulteye gitmem lazim biBüyük ihtimalle migren vardır iki p...l ile hafifledi sadece bencede var çok kötü hacamat iyi geliyor ama
Araştırmaya gidersen neden kaynaklandığını bulurlar en azindanTansiyonum dusuktur genelde 9 10 hep bugun yuksek sanirim tuzlu yedim cunku ama genelde gunesten isiktan sesten agritor devlette check up yapiyorlar mi
soguga yakın ılık duş sonrasında Naneli bir krem var sakaklara sürülen onu sur gözlerini bir yazma ile sikica bağla bir süre sonra uykuya dalıp ağrı sakinlesecektir.Migren mi degil mi bilmiyorum ama ona benziyor dun annemler yuksek sesle konustu yemin ederim cikip hepsini oldurecektim asiri beynimde ottu ses isiga tahammulum yok asla bugun disari ciktim cafeye gittik arkadasimla asiri sesliydi cinnet gecirdim sesten basim catliyor su an patlayacak bomba gibiyim sese isiga tahammulum yok cildiriyorum universite de naparim onu dusunuyorum
Elhamdulillah muslumanim Allah affetsin ama o an ben yataktan kalkamiyorum ki dusa gireyimMerhaba yazdıkların bana birini hatırlattı kendimi….
Bende böyleydim inanılmaz bir baş ağrım oluyordu sesten ışıktan etkileniyordum insanların nefes alış verişleri bile sanki başıma balyozla vuruyorlar gibi hissettiriyordu sayısız doktora gittim mr çekindim nöroloji beyin cerrahisi proflar ergen ruh sağlığı falan her yere gittim son teşhis migrendi ilaçlı tedaviye başladılar o dönem ama ilaca bağımlı kalma ağrı kesicilere bağımlı olma fikri hiç hoşuma gitmiyordu kendimi şuna alıştırdım ataklarım geldikçe duşa girdim suyun altında rahatladım sonrasında ise herkese tavsiye ediyorum bunu bakın gönülden inanarak yaptığınızda şifa oluyor inancınızı bilmiyorum ama aynı zamanda peygamber efendimizin sünnetidir bu her duştan çıkarken diz kapağımdan aşağısına soğuk su dökerim musluğun akan soğuk su tarafından alıp döküyorum o ani bi şokluyor sanki vücudu resetliyor bunu alışkanlık haline getirin lütfen gerçekten çok iyi geliyor inanarak yapın şifa olsun
İnsallahBenimde öyle oluyor migren vurduğu zaman telefon televizyon ışıktan uzak durun bir süre doktor mr falan çekiyor daha net anlaşılıyor benimki hala başlangıçta ilaç vermedi sadece daha hafif ilaç vermişti. İnşaAllah sizinde hafiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?