Migreni olanlar Oruç hakkında ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahuzarim

Isvicreden
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
2.291
497
Selam Arkadaşlar
Hepinize hayırlı Ramazanlar. Ben Migren hastasıyım 5 yıldır. Çok şiddetli krizler yaşıyorum. Açlığa,susuzluğa asla dayanmıyor bünye anında sağ veya soldan ağrı atıyor kafama. Sanki eziyorlar kafamı ve ağrı beni halsiz bırakıyor. Çocuklarımda var ufak. Bugün oruçlu herkes ve ben çok üzülüyorum kendimi suçlu hissediyorum. Eşim izin vermiyor kötü olurum diye. Tutma bak migren krizin gelir dedi çocuklar var dedi. Kriz geldimi beni benden ediyor 2 3 gün sürüyor..

Migreni olup da oruç tutan var mı aramızda? Orucuma niyetlenip şayet ağrı çok şiddetli gelirse bozmakta olabilir yazıyor internette. Daha sonra iyi olunca kazalarını tutun yazıyor kış aylarında...Ne yapsam bilemedim?

benım migrenım yok ama kriz gelip 2 3 gün sürüyorsa kazasını tuttardım kışın. kucuk cocuklarınızda varmış ben olsam tutmazdım sonuçta keyiften değil rahatsızsın.

benım migrenım yok ama kriz gelip 2 3 gün sürüyorsa kazasını tuttardım kışın. kucuk cocuklarınızda varmış ben olsam tutmazdım sonuçta keyiften değil rahatsızsın.

Canım 72 saat sürüyor etkisi baş ağrısı o derece şiddetli oluyor.. Kış ayları daha kısa old için hastalar için daha mantıklı ama yinede işte içim rahat değil. Çok kararsız kaldım :KK43:

Ben de migren hastasıyım. Ve şu an resmen acıdan ölüyorum.
Yarında böyle olursam tutamıycam sanırım

Bak bende öleyim,yıllarca çok çektim,ramazanda Oruç tutamamanın Acısını yüreğimde hısedıyorum,çok şükür ölümün kıyısına vardın,bılmem kaç Dikişle Oruç tuttum,sevdası başkadır Ramazan orucunun,benım tavsıyem asla tatlı yeme,meyve yeme,hurma ceviz aç orucu,yoğurt süt asla yeme,yumurta tavuk hala ye,burda tek çeşit ye,Çorba yeme,ana yemek ye,bak bileyım kalmıcam,makarna bulgur yeme,sonra bana dua et,yıllarca orucumu açıp koltuğa uzanıp yattım,bışeyde yiyemıyosun,kusacan malum

Bak bende öleyim,yıllarca çok çektim,ramazanda Oruç tutamamanın Acısını yüreğimde hısedıyorum,çok şükür ölümün kıyısına vardın,bılmem kaç Dikişle Oruç tuttum,sevdası başkadır Ramazan orucunun,benım tavsıyem asla tatlı yeme,meyve yeme,hurma ceviz aç orucu,yoğurt süt asla yeme,yumurta tavuk hala ye,burda tek çeşit ye,Çorba yeme,ana yemek ye,bak bileyım kalmıcam,makarna bulgur yeme,sonra bana dua et,yıllarca orucumu açıp koltuğa uzanıp yattım,bışeyde yiyemıyosun,kusacan malum
Ya bende migren hastasıyımda yalnız şu yazdıklarınızdan ben çok bişey anlamadım acaba bendemş sorun var. Biraz daha açıklayıcı ve anlaşılır yazsanız. Kusuruma bakmayın lütfen faydalanmak istiyorum sadece. Teşekkür ederim

Canım üstteki arkadaşa katılıyorum inan bende anlayamadım? Daha açıklayıcı yazarsan yani ne demek istediğini anlayamadım sana zahmet biraz açıklarsan tşk.ler

Benimde yaklasik 5 yildir migrenim var ama ben tuttum oruclarimi yani en azından migren den dolayi tutmamazlik yapmadim. Bu sene hamilelikten dolayi tutamamayacam ama. Sizin ufak cocuklariniz var tabiki daha cok zor oluyordur, Allah yardimciniz olsun..

Ya bende migren hastasıyımda yalnız şu yazdıklarınızdan ben çok bişey anlamadım acaba bendemş sorun var. Biraz daha açıklayıcı ve anlaşılır yazsanız. Kusuruma bakmayın lütfen faydalanmak istiyorum sadece. Teşekkür ederim

Bende anlayamadım :KK43:

Arkadaşım oruç bozmak yerine hiç tutmayın daha iyi.
Madem oruç tutunca fenalaşıyorsunuz niye bile bile günaha giriyorsunuz ki?

Benimde yaklasik 5 yildir migrenim var ama ben tuttum oruclarimi yani en azından migren den dolayi tutmamazlik yapmadim. Bu sene hamilelikten dolayi tutamamayacam ama. Sizin ufak cocuklariniz var tabiki daha cok zor oluyordur, Allah yardimciniz olsun..

Canım baş ağrısı çekmedin mi oruçlu iken? Bak ben şuan oruçlu değilim başım ağrıyor düşün yani. İlaç aldım... Sanada geçmiş olsun arkadaşım

Canım baş ağrısı çekmedin mi oruçlu iken? Bak ben şuan oruçlu değilim başım ağrıyor düşün yani. İlaç aldım... Sanada geçmiş olsun arkadaşım
Su an niytli olmadgm halde basim agriyo ve gozlerime vuruyo agrisi. Oruc tuttugm zamanlarda hele bide bas agrisindan oluyordum, ayaga kalkamiyordum tansiyonum dusuyordu, gozlerim karariyordu surekli uzaniyordum ama ben bekardim tabi sizin gibi sorumluluklarim yoktu, o aacidan rahattim, simdi de hamileyim malum.

Ben de miğren hastasıyım ve çok şükür öleceğimi bilsem tutarım çok krizlere girdim hastanelik oldum istifar ettim ama tuttum.Ben ramazan boyunca güçlü bir ağrı kesici alıyorum yine bi kaç kez ataklarım oluyor ama yapacak bişey yok Rabbim kabul etsin inşallah

Ahh canım çok geçmiş olsun :KK43: Allahım dayanma gücü versin şuan ne çektiğini çok iyi anlıyorum of offff.. İşte bende bundan korkuyorum.. Acil şifalar canım
Çok özür dilerim,çok Haklısınız,şeker tatlı meyve makarna bulgur yoğurt süt yok,cevız hurma zeytın ile başla,Çorba yok,ana yemek ye,salata o kadar,tavuk köfte balık,etli yemek Tarzı ana yemek yanı,limon sık salataya,sonra çayını iç,ama tatlı yok anlaştık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X