Migrenim ahh migrenim:(:(:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Başım zonkluyor gözümü açamıyorum regl zamanları halsizliğim yetmiyormuş gibi bir de baş ağrısı cabası:KK14:

Of of efkarlandım akşam akşam

Nedir bu kadınların çilesi

Bebek de durmuyor şöyle bi uzanıp kahvemi içebilsem

bugün açtığın üçüncü konu.
üstelik konuların sohbet tarzı cümle cümle oluyor
yani "migrenim var ne yapabilirim?" değil
oooofff migrenim var
off regl oldum
offf ....
offf yani gerçekten
Ee senin derdin yok demek benim derdim çok

Konularımın sana ne zararı var ki okuma geç
Konularinin kimseye zarari yok tabi ki. Arkadasin tepkisi ayni gunde benzer icerikte konu acman uzerine..

Regli donemi bu kadar etkiliyorsa seni bir uzmana danis lutfen. Sanirim kucuk bebeginde var. Belki kansizlik demir ya da vitamin eksikligi vardir. Yazik vucudunu da yormamis olursun bosuna. Gecmis olsun.

Saçmalamayın ne kusturması kendinizi. Sonra o kaslar ne hale gelecek. Vücut atmak istiyorsa midesindekileri atar zaten. Burada gelip saçma saçma önerilerde bulunmayın Allah aşkına.

Doktora gidin ufak çapta bi tedaviyle başlar önce bir aylık. Sonra gidişata göre ilaçları değiştirir veya devam eder. Migren geçmez ama atakları daha sakin daha az düzeyde atlatmaya yardımcı olur o ilaçlar

Saçmalamayın ne kusturması kendinizi. Sonra o kaslar ne hale gelecek. Vücut atmak istiyorsa midesindekileri atar zaten. Burada gelip saçma saçma önerilerde bulunmayın Allah aşkına.

Sizin migreniniz var mı ki :KK53::KK53: benim gördüğüm duyduğum bu arkadaşım.

Hastalık ne çareler ürettiriyor demek ki..

Bazı üyeleri anlayamıyorum..

Öyle hışımlı atak yaparak yorum yapıyorsunuz ki.. PESSS
Aylık migren krizime girmek için saatler sayıyorum. Muhtemelen ondan. Aura dönemindeyim şu an. Kalp kırmak değil amacım sözlerim sert çıkıyor. Şimdi anlayabildiniz mi beni?

Back
X