Migrenim ahh migrenim:(:(:(

aynı sorun bende de vardı haftada 4 gün fix migren ağrısı..saçıma kına yaktım ve migren bitti..çok net söylüyorum eğer çok beyazın yoksa saçına kına yak.bu arada saç için olan özel kınalardan bahsetmiyorum bildiğin yeşil toz kına..kına gecelerinde avcumuza yaktığımız...valla senede 2 kez yakıyorum hem saçımı besliyor hem başağrımı alıyor...tavsiye ederim

ay allah yardimcin olsn benimde migrenim var
doktorum bana bi hap yazdi allah binkere razi olsn ondan :) hemen kesio

o hap yoksa evde hastanelik oluyorum serum takiolar ozamanda gecio :)

Bende aşırı baş ağrısı ile ağlaya zırlaya acile gittim kontroller sonumda sinüzit vardı migrene çevirmiş dedi :( yazdı bi ilaç ama azaltıyor bazen hiç faydası olmuyo üç gündür ara ara sancı gibi ağrı giriyo yine :(
Sürünüyorum resmen ağlıyorum bazen :(
Migrenim arkdşlra geçmiş olsun

aynı sorun bende de vardı haftada 4 gün fix migren ağrısı..saçıma kına yaktım ve migren bitti..çok net söylüyorum eğer çok beyazın yoksa saçına kına yak.bu arada saç için olan özel kınalardan bahsetmiyorum bildiğin yeşil toz kına..kına gecelerinde avcumuza yaktığımız...valla senede 2 kez yakıyorum hem saçımı besliyor hem başağrımı alıyor...tavsiye ederim
İlginç.Kınayı daha önce hiç duymamıştım.Annemde de migren var,Onunla paylaşayım bu bilgiyi madem.

Aylık migren krizime girmek için saatler sayıyorum. Muhtemelen ondan. Aura dönemindeyim şu an. Kalp kırmak değil amacım sözlerim sert çıkıyor. Şimdi anlayabildiniz mi beni?

arkadaşım regl tetikli mi aylık migren ağrılarınız? doktora gittiniz mi? bir çözümü varmıymış..
son 1 senedir her ay 2-3 günü off geçirmekten bıktım artık kansızlıktan diye düşündüm kan sayımı yaptırdım ama hiçbir sorun çıkmadı .. doktora gitmem lazımda regl bitip dünya aydınlanınca savsaklayıp duruyorum..

Admin lütfen adaletli davran
Burada site kuralları uygulanır, adalet değil. Bizler adalet dağıtıcısı değiliz.
Konunuz BDV'lik değil sağlık bölümüne uygun. BDV sohbet yeri de değildir üstelik.

Back
X