Hadi hayırlısı canım çok sevindiiimm :):lepi:hihoyyyt
Evet tampon alınma tarihi Can beyin İzmir'de olmadığı zamana denk geliyorsa birlikte çalıştığı yine aynı konuda uzman dr. yada dr. lar tarafından alınıyor.Can bey bu konuda gereken yönlendirme ve bilgiyi verecektir zaten sana...Zaten tampon alınması dediğinde 2-3 dk sürmeyen bir olay... Şimdiden geçmiş olsun....:teselli:Kararı vermekle %50 sini hallettin olayın :)
selam:)) mesaj sayım hala özelden yazabilmeme yetmiyor sevgili MiKaDo35...bana özelden mail adresini verebilirsen benim de daha rahat iletişim kurabilme şansım olur belki...Şu an doğuda mecburi hizmetimi yapıyorum..diyarbakır'a nispeten yakınım..Can Bey ameliyatımı Diyarbakır'da yapmayı önerdi..iki gün seni hastanede misafir ederim..sonra tamponlarını alıp yollarım dedi..benim için en önemlisi izin sorunu.. 15 gün izin almam mümkün değil..Kasım ayında Kurban Bayramı civarı düşünmüştüm ama Can Bey kışa kalmasını önermem dedi..ben de hiç değilse ramazan bayramı tatilini bu süreç için kullanabileyim diye bayramdan önceki pazartesi gününü düşünüyorum..Can Bey ameliyat olmak istediğin zamanı 15-20 gün önce bana bildir yeter dedi..Bakalım..hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...gerçekten çok heyecanlıyım..her zamanki gibi mükemmel bir rehbersin..danışacak çok şeyim olacak kesin..çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan