- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
çok teşekkür ederimmhepsi birbirinden güzel çok zevklisin :) güzel günlerde kullan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederimmhepsi birbirinden güzel çok zevklisin :) güzel günlerde kullan![]()
Evet komik tatlılar
evet yeni çıkmış hemen kapayım dedimyoo ama çok hoşuma gitti çok tatlılar
![]()
Bunu gördüm çok komiğime gitti bardaklar uçar giderse bak dikkat etmek gerekir
hahaha aynenBunu gördüm çok komiğime gitti bardaklar uçar giderse bak dikkat etmek gerekirpeki sorunsuz alışverişlerin geliyor mu canım
![]()
Sevindim canım takipte olacağım ilginç şeyler var çok cicilerhahaha aynensorunsuz geldi canım çok şükür hiç bir alışverişimden sorun yaşamadım
![]()
ben o siteden almıştım ama artık ellerinde yok sanırım satışı yok 300 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsamCnm mrb. arkdsm bu baykuslu kahvalti takimini ariyor fiyatini netten bulamadik. Cicibicili.... olan sitedede fiyat yazmiodu. fiyatini ogrenebilirmiyim
Hay allah yaa bizde bulamadik. Markasi modeli falan ne ? Baykus kahvalti takimi yazio her yerde. Tam modeli markasi ogrenemedk.ben o siteden almıştım ama artık ellerinde yok sanırım satışı yok 300 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam![]()
evet markası falan yok ben ilk önce instagram da gördüm orda satış yapıyordu kadın sonra internet sitesi olduğunu gördüm internet sitesinden aldım yurt dışından getiriyor sanırım isterseniz instagram dan iletişime geçip bir daha gelecek mi diye sorabilirsinizHay allah yaa bizde bulamadik. Markasi modeli falan ne ? Baykus kahvalti takimi yazio her yerde. Tam modeli markasi ogrenemedk.
evet markası falan yok ben ilk önce instagram da gördüm orda satış yapıyordu kadın sonra internet sitesi olduğunu gördüm internet sitesinden aldım yurt dışından getiriyor sanırım isterseniz instagram dan iletişime geçip bir daha gelecek mi diye sorabilirsiniz
rica ederim ne demek sevindim bende yardımcı olduysamTmm cnm cok cok sagol. Kac saattir ariyoruz. Tesaduf senin topik cikti gorsellerden bakarken. Iyi oldu sana sordgmz :) ck sagol tkrardan. Ve iyi gunlerinde askla kullan insallah :)