Miki'nin Çeyizleri ♡

tekerlekli kupalar 2 li :KK53::KK36:

sevgililer günü tekerlekli kupa-600x600.webp

Kalpli kupalar 2 li :KK36:
kiz_arkadasa_kupa_bardak_hediyesi.webp

Teşekkür ederim canım :KK36:@tugbaguzel90 kahvaltı takimimi cicilibicilievesyaları.com dan , havlu takımımı da kristaltasarım.com dan aldım :KK68:

Cnm mrb. arkdsm bu baykuslu kahvalti takimini ariyor fiyatini netten bulamadik. Cicibicili.... olan sitedede fiyat yazmiodu. fiyatini ogrenebilirmiyim

Hay allah yaa bizde bulamadik. Markasi modeli falan ne ? Baykus kahvalti takimi yazio her yerde. Tam modeli markasi ogrenemedk.
evet markası falan yok ben ilk önce instagram da gördüm orda satış yapıyordu kadın sonra internet sitesi olduğunu gördüm internet sitesinden aldım yurt dışından getiriyor sanırım isterseniz instagram dan iletişime geçip bir daha gelecek mi diye sorabilirsiniz

evet markası falan yok ben ilk önce instagram da gördüm orda satış yapıyordu kadın sonra internet sitesi olduğunu gördüm internet sitesinden aldım yurt dışından getiriyor sanırım isterseniz instagram dan iletişime geçip bir daha gelecek mi diye sorabilirsiniz

Tmm cnm cok cok sagol. Kac saattir ariyoruz. Tesaduf senin topik cikti gorsellerden bakarken. Iyi oldu sana sordgmz :) ck sagol tkrardan. Ve iyi gunlerinde askla kullan insallah :)

Tmm cnm cok cok sagol. Kac saattir ariyoruz. Tesaduf senin topik cikti gorsellerden bakarken. Iyi oldu sana sordgmz :) ck sagol tkrardan. Ve iyi gunlerinde askla kullan insallah :)
rica ederim ne demek sevindim bende yardımcı olduysam Hoppa bende çok beğenerek aldım eminönünde falan parça halinde de bulabilirsiniz belki en kötü ihtimal o şekilde ayrı ayrı alıp seti kendisi oluşturabilir , teşekkürler :KK37:

Back
X