mikro transferimin 7. günü çok üşüyorum

rrrccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
34
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba

transferimin 7. günü üç gündür özellikle öğleden sonra bir ateş basıyor (( ama ateş derecem 36,7 )) sonra çok üşüyorum, yorgan battaniye yatıyorum. Sizde böyle bir durum olmuşmuydu. Biliyorum bu olumlu -olumsuz bir belirti olmayabilir ama merak ediyorum.

yardımcı olursanız çok mutlu olucağım

canim ilaclarin yan etkisi ates basmalari ve üsme bendede oluyor ama her tedavide olmuyor
mesele gonal f kullandigimda bendede oluyor puregon da olmuyor

mrb canım,
yanlış hatırlamıyorsam bazı arkadaşlar hamilelik belirtilerinde bu tip şeyler olduğunu yazmıştı.inşallah hamilesindir.ama sana tavsiyem bu zor döneminde sitede fazla dolaşma.insan yazılan herşeyden etkilenebiliyor.bu olumlu da olabilir olumsuz da tabi ama en doğrusu yavrularının içinde olduğunu hayal ederek test gününü beklemen...
sevgiler...

tamam hadi dolaş ama öyle belirtili başlıklarda fazla dolaşma olur mu lmaz:

canım şaka bi yana ben de senin gibiydim,böyle yapınca da insan herşeyden kendine pay çıkarmaya başlıyor...

allaha emanet olun...inşallah mutlu haberini alırız...

canım bende tüp bebk yaptırdım temmuz ayı olmasına rağmen transferden sonra bendede üşüme çok oldu bitanem hadi hayırlısı ben şükürler olsun pozitif sonucu aldım inşallah sende alırsın bitanem benim

bende genellikle hamile olan arkadaşların üşüdüklerini okumuştum umarım sende hamilesindir.

Başka yaşayan yok sanırım.

Dün akşam yine aynı şeyleri yaşayınca doktoru aradım. ılaçların bu şekilde yan etkisi olmadığını söyledi.

Heyacan yapıyorsun ondan olabilir dedi. Gün içinde çok bişey yokken akşama doğrumu heyecanım tutuyor. Buda inandırıcı değil.
Allahım isteyen hekese sağlıklı hayırlı evlatlar nasipt et. Artık tüm bünyemiz alt üst durumda

evet canim bende cok usumustum dogrusu
ilaclardan diye biliyorum ben

hayret nasil olmaz
ilaclarin ícerigini oku yan etkilerine bak hepsi yaziyor
benimde basima geldi doktorum ilaclardan demistikafamçokkarıştı

canım ben de temmuzda aynı senin gibi üşümüştüm..ama negatifti benimki..
tabii inşallah seninkisi pozitiftir..ama belirtiler fazla takılma derim canım ben..
sonra insan kafayı yiyebiliyor..:bbo:

merhabalar, ateş yükselmesi veya üşümenin negatif yahut pozitif şeklinde adlandırılmasıı çok yanlış bence ...
kullandığımız hormon ilaçları ve aldığımız narkoz bu kadar küçümsenmemeliii.. vucutta ne kadar tahribat oluyo kimbilir.....
bende de yum top.işleminden ve tarnsferden sonra ateş yükselmesi oluyoduu yanaklarım kıpkırmızı kesiliyodduuu.. ara ara üşümede oldu ama hiç takılmadım çünki yapı olarak zaten çok üşüyen biriyimm.. yinede sen pozitif düşün canım olumsuz yazılara çok takılma inş sonucun hayırlı olur.

ben ilk tedavimde ne üşüdüm ne ateşim çıktı. bu tedavimde ise geceleri bir dondum bir ter içinde uyandım sonra yine dondum. bu kez hamileyim. ama ben hamile olmakla ilgili olduğunu sanmıyorum. vücuda yüklenen hormonlardan. nasıl her hamilelikte belirtiler vücudun tepkileri farklı oluyorsa, her tedavide de farklı oluyordur.

inşallah canım hamilelik belirtisidir bende hiç bir belirti olmadı hamileliğin 6 cı haftasına kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…