• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mikrocip aşılama sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bebehasreti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Kızlar merhaba 13 Haziran‘da ovitlerle vurulup 14 Haziran’da ise mikroçip aşılama yaptırdım 29’unda kan vermem gerekiyor fakat 25’i ve 26’sında günlük ped‘i dolduracak kadar kahverengi su gibi leke geldi fakat bu peçetede ya da idrarda devamı görülmedi bugün ise test yaptigimda herhangi bir pozitif sonuç göremedim progesteron ve Redostim vermişti doktor oda kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi adet belirtme dair bir şey yok bana bu konunun için yardımcı olabilir misiniz bu tarz bir şey yaşayan var mı aşılama sonrası

Kızlar merhaba 13 Haziran‘da ovitlerle vurulup 14 Haziran’da ise mikroçip aşılama yaptırdım 29’unda kan vermem gerekiyor fakat 25’i ve 26’sında günlük ped‘i dolduracak kadar kahverengi su gibi leke geldi fakat bu peçetede ya da idrarda devamı görülmedi bugün ise test yaptigimda herhangi bir pozitif sonuç göremedim progesteron ve Redostim vermişti doktor oda kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi adet belirtme dair bir şey yok bana bu konunun için yardımcı olabilir misiniz bu tarz bir şey yaşayan var mı aşılama sonrası
Merhaba bende 15 inde aşılama oldum 13 ünde yapmıştım iğneyi iki yumurtam gelişmişti. Sonrasında bana da Progestan verdi. Fitilin bir sürü yanıltıcı belirtisi vardı zaten dün yani 11. Günün gecesi kahverengi leke gördüm sabahında devam etmiyordu gün içinde takip edeceğim ama bende regl olacağım gibi ağrılarda var. Haliyle moralim çökük ama bakalım pazartesiyi bekliyorum. Rabbim yüzümüzü güldürsün

Merhaba bende 15 inde aşılama oldum 13 ünde yapmıştım iğneyi iki yumurtam gelişmişti. Sonrasında bana da Progestan verdi. Fitilin bir sürü yanıltıcı belirtisi vardı zaten dün yani 11. Günün gecesi kahverengi leke gördüm sabahında devam etmiyordu gün içinde takip edeceğim ama bende regl olacağım gibi ağrılarda var. Haliyle moralim çökük ama bakalım pazartesiyi bekliyorum. Rabbim yüzümüzü güldürsün
Amin moral bozma hala bir umut bekliyorum rabbim çabamızı boşa çıkarmasın doktor ile görüştüm fakat yerleşmede olabilir dedi

Merhaba bende 15 inde aşılama oldum 13 ünde yapmıştım iğneyi iki yumurtam gelişmişti. Sonrasında bana da Progestan verdi. Fitilin bir sürü yanıltıcı belirtisi vardı zaten dün yani 11. Günün gecesi kahverengi leke gördüm sabahında devam etmiyordu gün içinde takip edeceğim ama bende regl olacağım gibi ağrılarda var. Haliyle moralim çökük ama bakalım pazartesiyi bekliyorum. Rabbim yüzümüzü güldürsbrnfe
bende 13 Haziran aşılama oldum dün kan verdım 26 Haziran pozitif çıktı ama 20.3 beta doktor pazartesi tekrar istedi çok ağrım oluyor korkma belkı terleme olurken de oluyor kahverengı

Şuan bana öyle bir umut oldun ki çok şükür rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi benimde olumsuz sonuçlanan ilk gebeliğimde 1 ay regl sancım vardı belim çok ağrıyordu doktorum normal demişti ama dinlenmen gerekebilir dikkat et lütfen

Back
X