- 5 Ocak 2021
- 727
- 1.893
- 63
- 29
Evet bizde maddi durumu düzgün olan insan degiliz ben senin yıpranmaman acısından dedm bizde kredi kullanarak yaptırdık aşılamayada 3500 tl para verdm keşke vermeseydm suan hamileyim cok şükürTup bebek yaptrdiniz mi ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bizde maddi durumu düzgün olan insan degiliz ben senin yıpranmaman acısından dedm bizde kredi kullanarak yaptırdık aşılamayada 3500 tl para verdm keşke vermeseydm suan hamileyim cok şükürTup bebek yaptrdiniz mi ?
Ayy ne guzel darisi bnm basima insallah , tup bebegi nerde yaptrdgnz? Ne kadara yaptrdiniz ? Ve szin skntnz neydiEvet bizde maddi durumu düzgün olan insan degiliz ben senin yıpranmaman acısından dedm bizde kredi kullanarak yaptırdık aşılamayada 3500 tl para verdm keşke vermeseydm suan hamileyim cok şükürTüp bebekle
Bizde skıntı yoktu yani 20 bine mal oldu ben gaziantepteyim abdullah göymene yaptırdım Allahım gönlündekini versin inşallah en kısa zamanda mucize bi seklde güzel haberi alAyy ne guzel darisi bnm basima insallah , tup bebegi nerde yaptrdgnz? Ne kadara yaptrdiniz ? Ve szin skntnz neydi
Cok sagolun cok t.ederim sizinki sebepsz infertilite mi?Bizde skıntı yoktu yani 20 bine mal oldu ben gaziantepteyim abdullah göymene yaptırdım Allahım gönlündekini versin inşallah en kısa zamanda mucize bi seklde güzel haberi al
Evet sebepsiz infetiliteCok sagolun cok t.ederim sizinki sebepsz infertilite mi?
Ne kadar sure bklediniz yada hic baska tedavi uygulayalim vs diyem doktir oldu mu ? Yksa gudip drekt biz tup bebek mi istiyoruz dediniz?Evet sebepsiz infetilite
Klomen çatlatma iğnesi aşılama bazı bitki ilacı felan denedm ama boşuna yani keşke en basında yptırsaydm diyrm cünkü zor bi sürec gercktenNe kadar sure bklediniz yada hic baska tedavi uygulayalim vs diyem doktir oldu mu ? Yksa gudip drekt biz tup bebek mi istiyoruz dediniz?
Bi klinikle gorustum ileri hiziniz cok dusuk asilama tutmayabilir dedi tup bebege yonlendtebiliriz dedi , cok moralim bozuldu , nasil bi surec ne kadar suruyoKlomen çatlatma iğnesi aşılama bazı bitki ilacı felan denedm ama boşuna yani keşke en basında yptırsaydm diyrm cünkü zor bi sürec gerckten
Nerde yaptıracaksın acabaBi klinikle gorustum ileri hiziniz cok dusuk asilama tutmayabilir dedi tup bebege yonlendtebiliriz dedi , cok moralim bozuldu , nasil bi surec ne kadar suruyo
Bahcecide berfu hoca varmis centrium dada recai hoca diyolar cok karisik kafamNerde yaptıracaksın acaba
Biraz ters konusmuş canım canını sıkma zaten aşılama tutma ihtimali cok düşük benim doktorum %20 şans verdi o kadar düşük yani. İlk doktorum bana tüp bebek öneririm dediğinde bende kabul edemeyip cok aglamıştım ama cok şükür doktoruma cok güvendim tamam dedm. Sürec biraz uzun sürüyor acıkcası ben nisanda başladım haziranda transfer olduBi klinikle gorustum ileri hiziniz cok dusuk asilama tutmayabilir dedi tup bebege yonlendtebiliriz dedi , cok moralim bozuldu , nasil bi surec ne kadar suruyob
Dopru doktorunu bul eğer tüp bebek yaptıracaksanzBahcecide berfu hoca varmis centrium dada recai hoca diyolar cok karisik kafam
Ankarada yasiyorum bn duydunuz mu ankarada iyi bi doktor ?Dopru doktorunu bul eğer tüp bebek yaptıracaksanz
Hiç bilgim yok canımAnkarada yasiyorum bn duydunuz mu ankarada iyi bi doktor ?
Bende oluşmadı tüp bebek yaptırdımmerhabalar gebelik varmi acaba??
Merhaba toplamda ne kadar tutmuştu fiyatı ilaçlarla falan birlikte hatırlıyo musunuzMerhaba ben bu ay mikro çip aşılama yaptırdım
Mikroçip ile hamile kalan var mı ?
4 bin tl gitmişti ama tutmadı zaten aşılama ileMerhaba toplamda ne kadar tutmuştu fiyatı ilaçlarla falan birlikte hatırlıyo musunuz