Aşılama Mikroçip aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet bizde maddi durumu düzgün olan insan degiliz ben senin yıpranmaman acısından dedm bizde kredi kullanarak yaptırdık aşılamayada 3500 tl para verdm keşke vermeseydm suan hamileyim cok şükür 🤲🏻 Tüp bebekle
Ayy ne guzel darisi bnm basima insallah , tup bebegi nerde yaptrdgnz? Ne kadara yaptrdiniz ? Ve szin skntnz neydi

Ayy ne guzel darisi bnm basima insallah , tup bebegi nerde yaptrdgnz? Ne kadara yaptrdiniz ? Ve szin skntnz neydi
Bizde skıntı yoktu yani 20 bine mal oldu ben gaziantepteyim abdullah göymene yaptırdım Allahım gönlündekini versin inşallah en kısa zamanda mucize bi seklde güzel haberi al

Ne kadar sure bklediniz yada hic baska tedavi uygulayalim vs diyem doktir oldu mu ? Yksa gudip drekt biz tup bebek mi istiyoruz dediniz?
Klomen çatlatma iğnesi aşılama bazı bitki ilacı felan denedm ama boşuna yani keşke en basında yptırsaydm diyrm cünkü zor bi sürec gerckten

Klomen çatlatma iğnesi aşılama bazı bitki ilacı felan denedm ama boşuna yani keşke en basında yptırsaydm diyrm cünkü zor bi sürec gerckten
Bi klinikle gorustum ileri hiziniz cok dusuk asilama tutmayabilir dedi tup bebege yonlendtebiliriz dedi , cok moralim bozuldu , nasil bi surec ne kadar suruyo

Bi klinikle gorustum ileri hiziniz cok dusuk asilama tutmayabilir dedi tup bebege yonlendtebiliriz dedi , cok moralim bozuldu , nasil bi surec ne kadar suruyob
Biraz ters konusmuş canım canını sıkma zaten aşılama tutma ihtimali cok düşük benim doktorum %20 şans verdi o kadar düşük yani. İlk doktorum bana tüp bebek öneririm dediğinde bende kabul edemeyip cok aglamıştım ama cok şükür doktoruma cok güvendim tamam dedm. Sürec biraz uzun sürüyor acıkcası ben nisanda başladım haziranda transfer oldu

Eğer dayanırım dersen rapor felanda cıkarıp ilacları raporlu alırsın hiç degilse ama devlette asılama sürecler felan var herlde tam bilmiyrm devletteki süreci ve rapor cıkarma işini

Back
X