Canım nasıl inşallah tutmuştur asilaman![]()
Yok yavrum adet oldum , dinlendiriyorum vüducumu ara verdim ovülasyonla takip edicem ilk defa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasıl inşallah tutmuştur asilaman![]()
İnşallah doğal yolla olur ikimizinde o ihtimalde var demişti doktorum asilama sonrası kendiliğinden de olabiliyormuşYok yavrum adet oldum , dinlendiriyorum vüducumu ara verdim ovülasyonla takip edicem ilk defa
Ay evet bi kaç kişiden daha duymuştum böyle inşalllah tutar takipte kalalım da sende ovülasyonla takip etseydinİnşallah doğal yolla olur ikimizinde o ihtimalde var demişti doktorum asilama sonrası kendiliğinden de olabiliyormuş
Benim ilk asilamamda bir hafta geç adet olmuştum onu takip eden adetimdede bir hafta erken olmuştum dongum normale dönmüştü. Bu ayda aynı şekilde bir hafta geç adet oldum diye hiç takip falan etmedim ama fitoterapi diye bişey duydum onu denemek istiyorum bakalımAy evet bi kaç kişiden daha duymuştum böyle inşalllah tutar takipte kalalım da sende ovülasyonla takip etseydin
10. Günden itibaren yapabilirsin 30 lu testlerden al illaki görürsünBenim ilk asilamamda bir hafta geç adet olmuştum onu takip eden adetimdede bir hafta erken olmuştum dongum normale dönmüştü. Bu ayda aynı şekilde bir hafta geç adet oldum diye hiç takip falan etmedim ama fitoterapi diye bişey duydum onu denemek istiyorum bakalım
Denemek lazım önerdiğin bi marka var mi canım10. Günden itibaren yapabilirsin 30 lu testlerden al illaki görürsün
Laboquick canım yorumlarını okudum ilk ayda kullanıp hamile kalanda varmışDenemek lazım önerdiğin bi marka var mi canım
İnş bir dahakine olurNegatif maalesef
Canım eşinin değerleri nasıl bende fitoterapiyi denemek istiyorum. Ertan cevizliyi duydum bir şey yaptınız mı ??Benim ilk asilamamda bir hafta geç adet olmuştum onu takip eden adetimdede bir hafta erken olmuştum dongum normale dönmüştü. Bu ayda aynı şekilde bir hafta geç adet oldum diye hiç takip falan etmedim ama fitoterapi diye bişey duydum onu denemek istiyorum bakalım
Sadece görüştüm nedir diye eşimin değerleri çok iyi canım hiç bir sıkıntı yok çok şükürCanım eşinin değerleri nasıl bende fitoterapiyi denemek istiyorum. Ertan cevizliyi duydum bir şey yaptınız mı ??
İnşallahİnş bir dahakine olurvakti var öyle düşünün
![]()
Laboquick canım yorumlarını okudum ilk ayda kullanıp hamile
Bende eş kaynaklı sıkıntı var tüp bebek dediler morallerimiz çok bozukSadece görüştüm nedir diye eşimin değerleri çok iyi canım hiç bir sıkıntı yok çok şükür
Allah şifa versin canım doğal yolla olur inşallah ama olmazsada tüp bebekte seni evladına kavuşturacaksa neden olmasın seninde nasibin böyledirBende eş kaynaklı sıkıntı var tüp bebek dediler morallerimiz çok bozuk![]()
Siz ne kadar süredir deniyorsunuz ?Allah şifa versin canım doğal yolla olur inşallah ama olmazsada tüp bebekte seni evladına kavuşturacaksa neden olmasın seninde nasibin böyledirGönlünü ferah tut
Ben 2 senedir deniyorum 1 kurtajim varSiz ne kadar süredir deniyorsunuz ?
Kürtajınız neden oldu ?Ben 2 senedir deniyorum 1 kurtajim var
Önce dış gebelik dendi kese görünmedi karın boşluğunda kanama var dediler başka bı hastaneye sevk oldu onlarda muayene ettikten sonra aynı şeyi söylediler bu şekilde direk kürtaja aldılar patoloji sonucunda da sağlıksız gebelik olduğu söylendiKürtajınız neden oldu ?
AnladımÖnce dış gebelik dendi kese görünmedi karın boşluğunda kanama var dediler başka bı hastaneye sevk oldu onlarda muayene ettikten sonra aynı şeyi söylediler bu şekilde direk kürtaja aldılar patoloji sonucunda da sağlıksız gebelik olduğu söylendi