Ayni sorundan dolayi microenjeksiyon oldum ve ilk denememde hamile kaldim..su anda 7 aylik hamileyim..buna birazda doktorunuz karar veriyor fakat,sorun erkekteyse illaki microenjeksiyon(ICSI)
uygulaniyor..ve artik tek embriyo konuluyor .
canım transfer toplam on dakka kadar sürüyo ağrısız işlemm sonra dört saat kadar hastanede kalıyosunn eve geldığındede enaz üç gün irtirahatt dinlenme yanı toplam oniki gün evde yatt ama hafif işler yaparsın dolaşırsınn evde onikinci gün kandan tahlıl yaptırırsınn hayırlısı inşş. beni üçüncü denememm bugün yumurtalar toplandı bıraz ağrılı olyurr ..rabbımm herkese kolaylıklar versinnnnnnnnnnn
canım yum toplama onbeş yırmı dakka kadar sürüyo.. zatenn hafıf bı narkaoz verıyolarr sonra ayılınca bıraz ağrı oluyorr.. bırazcıkta lekelenme... çok şujkur o aşamayı atlattımm şimdi emrıyoların gelişmesini beklicezz ve ona göre de transfer olucakk.insan kendını tavuk gibi hissedıyooooo.. yumurtalarımı aldılarr........................bı de iğne varr yıne korksamda yapacak bışı yokkk............hayırlısıı... sen... nerde düşünüyosunnn inşş herşeyy güzell gıderr....endişe etmee sakınnnnnnnnnnnnnn
BEN DAHA ÇOK ŞANSIM OLSUN DİYE 2EMBRİYOKOYDURMAK İSTİYORUM KOYMAZLARMI ACEBA???a.s
canım bana dört koyuldu ....hayırlısı inş yaştan dolayı
canım peki tuttu mu?? bana 3tane koydurursan gelişmez dediler.bir tanesini öldürmek zorunda kalırlar dediler:çok üzgünüm:bende kararsız kaldım 2 tane mi koydursam diyeCADIARZU
arkadaşlarr evet doktoru
m böyle uygun gördü dört emrıyo kıoydu tutarsa rıskı var bılıyorumm çunku yaşadım ikizlerimi kaybettım artık hayırlısı demekten başka carem yok rabbım bı daha ne bana nede hiçkimseye yaşatmasın böle acı... yola koyuldukk yaşıdan dolayı dedi doktorr bu daha iyi... dahha ongünüm varr beklıyorumm bakalım rabbim ne demiş inş herkesın herşeyy gönlüne göre olurr ..............temennileriniz için teş ederimm sizlerr daha gençsiniz inş rabbımm çok aratmazz herkese verır kısa zamanda.............
arkadaşlarr evet doktoru
m böyle uygun gördü dört emrıyo kıoydu tutarsa rıskı var bılıyorumm çunku yaşadım ikizlerimi kaybettım artık hayırlısı demekten başka carem yok rabbım bı daha ne bana nede hiçkimseye yaşatmasın böle acı... yola koyuldukk yaşıdan dolayı dedi doktorr bu daha iyi... dahha ongünüm varr beklıyorumm bakalım rabbim ne demiş inş herkesın herşeyy gönlüne göre olurr ..............temennileriniz için teş ederimm sizlerr daha gençsiniz inş rabbımm çok aratmazz herkese verır kısa zamanda.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?