mikroenjeksiyon

Evet ayın 5 i bakalım sabretcez artık devamlı yatiyormusun ben biraz sıkılıyorum yatmaktan bide 24 unde iğne olcak o ne iğnesi biliyomusun.[/QU

yok canım sürekli yatma kabız olmaman lazım. canım o iğne tutundurma iğnesi. ağrın falan varmı benim hiç bişeyim yok ilkinde yaptırdğım gibi inş bu sefer olur ya...

polik kaç hücreliydi senin? benim ilk yaptırdığım 10 hücreliydi bu seferki 8 hücreli ona biraz canım sıkıldı.

Canını sıkma benimkide 8 hücreli sürekli yatmıyorum ağrımda yok suan çok şükür ilk 3 gün önemliymiş ama ağır bisi yapmıyorum geziniyorum oturuyorum artık hayırlısı

canım sesin soluğun çıkmıyor ben bugün işe başladım çok zor alıştım iyice eve zor oldu bayağı.nasıl gidiyor?

Valla canim haklisin sesim cikmiyo forumu okuyorum sen neler yaptin.sabretmek biraz zor oluyo agrin oluyomu benim ara ara sizlama gibi oluyo bole iste bekliyoruz.

Valla canim haklisin sesim cikmiyo forumu okuyorum sen neler yaptin.sabretmek biraz zor oluyo agrin oluyomu benim ara ara sizlama gibi oluyo bole iste bekliyoruz.

dün gece hiç uyuyamadım adet ağrısı gibi kasıklarımda belimde çok ağrıdı sanırım adet olcam ya.umuduma kaybetmeye başladım inş olmam kanama falan yok ama bakalım

dün gece hiç uyuyamadım adet ağrısı gibi kasıklarımda belimde çok ağrıdı sanırım adet olcam ya.umuduma kaybetmeye başladım inş olmam kanama falan yok ama bakalım

yapma bole banu karamsarlıga yer yok ara ara bende de oluyo oyle ama olmuycagı anlamına gelmıyokı bıde sen 2.tecrube bılmelısın neler oluyo telkın et kendını hep pozıtıf hep pozıtıf bu arada 5 marta kadar test falan yapmayı dusunuyomusun.

Merhaba arkadaşlar,
Benim ilk denemem transferin 7.günü ve test tarihim 5 Mart.
Zaman geçmiyor.
Belirti aramaktan helak oldum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar,
Benim ilk denemem transferin 7.günü ve test tarihim 5 Mart.
Zaman geçmiyor.
Belirti aramaktan helak oldum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

merhaba cnm test tarıhlerımız aynı ne guzel ınsallah aynı tarıhte hepımızın yuzunu guldurur haklısınkı zaman gecmıyor belırtı arıyorum ama bende bulamıyorum forumu okuyorum hep ne belırtı oluyo dıye.sen de varmı degısıklık hıssettıgın bişiler.benım arada bır sızı seklınde sankı regl olcakmısım gıbı agrım oluyo mesela bugun oda yok.

yapma bole banu karamsarlıga yer yok ara ara bende de oluyo oyle ama olmuycagı anlamına gelmıyokı bıde sen 2.tecrube bılmelısın neler oluyo telkın et kendını hep pozıtıf hep pozıtıf bu arada 5 marta kadar test falan yapmayı dusunuyomusun.

doğru diyosunda napıyım elimde değil...pozitifi olcam merak etme yok canım yapmam ilk yaptırdığımdada testi bekledim sende yapma

merhaba cnm test tarıhlerımız aynı ne guzel ınsallah aynı tarıhte hepımızın yuzunu guldurur haklısınkı zaman gecmıyor belırtı arıyorum ama bende bulamıyorum forumu okuyorum hep ne belırtı oluyo dıye.sen de varmı degısıklık hıssettıgın bişiler.benım arada bır sızı seklınde sankı regl olcakmısım gıbı agrım oluyo mesela bugun oda yok.

Düne kadar karnıma ve kasıklarıma ağrı giriyordu adet olacakmış gibi. ikigündür bende de bariz bir belirti yok.Özellikle bugün hiçbir ağrım yok.
Ümidim de kesildi aslında. Takdir Allahın. yapacak birşey yok.

esra canım benimki olmadı malesef.sen naptın? inşallah seninki olumludur

Canım çok geçmiş olsun...
Büyük bir heyecanla takip ediyordum sizi...
Hayırlısı böyleymiş demek ki...
Ben de kasım ayında mayada cgh yöntemiyle tüp bebek denedim ama maalesef olmadı.Oysa ki doktorum çok umut vermişti,nasip değilmiş demek ki :((
2 tane dondurulmuş embriyom var,ocakta gel tekrar deneyelim dedi ama ben daha kendimi toparlayamadım,hala bekliyorum...
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...

Canım çok geçmiş olsun...
Büyük bir heyecanla takip ediyordum sizi...
Hayırlısı böyleymiş demek ki...
Ben de kasım ayında mayada cgh yöntemiyle tüp bebek denedim ama maalesef olmadı.Oysa ki doktorum çok umut vermişti,nasip değilmiş demek ki :((
2 tane dondurulmuş embriyom var,ocakta gel tekrar deneyelim dedi ama ben daha kendimi toparlayamadım,hala bekliyorum...
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...

sagol canım.benimde 4 tane dondurulmuş embriyom kaldı.ama ya onlarda tutmazsa tekrar başa dön tedavinin ondan çok korkuyorum.yumurtalar toplandıktan sonra ohss oldum hastanede falan yattım iğneler falan bişey değildi beni korkutan o tekrardan aynı şeyleri yaşamak...hayırlısı herşeyin inşallah bu seferkinden olumlu haberleri alırız ikimizde

esra canım benimki olmadı malesef.sen naptın? inşallah seninki olumludur

banucum malesef negatıf olumlu olsun cok ısterdım ama olmadı ıste kısmet degılmıs senın haberını aldım ben zaten o gun cok uzuldum foruma da gırmek ıstemedı cnm gırdım senı gorunce yazıyım dedım.artık dondurulmuslarla bakalım artık 3 tane var benımde dondurulmus olur ınsallah 2 ay sonra ..

banucum malesef negatıf olumlu olsun cok ısterdım ama olmadı ıste kısmet degılmıs senın haberını aldım ben zaten o gun cok uzuldum foruma da gırmek ıstemedı cnm gırdım senı gorunce yazıyım dedım.artık dondurulmuslarla bakalım artık 3 tane var benımde dondurulmus olur ınsallah 2 ay sonra ..

polik canım üzülme ya inşallah bu kez allah yüzünü güldürsünn rabbiimm.canım ya senin nasıldı transferin embriyon tekmiydi.benimde tek embriyomda ondan sordum.seni üzmeyeceksem anlatırmısın lütfen tedaviniiii.

polik canım üzülme ya inşallah bu kez allah yüzünü güldürsünn rabbiimm.canım ya senin nasıldı transferin embriyon tekmiydi.benimde tek embriyomda ondan sordum.seni üzmeyeceksem anlatırmısın lütfen tedaviniiii.

yok canım üzülme aşamasını çoktan geçtim iyiyim şimdi benim ilk tedavim tek embriyo 8 hücreli 1 kalite idi ama olmadı kısmet değilmiş ben zaten test yaptırmadan 1 gün önce yani 11.gün regl oldum ve anladım zaten tutmadığını genede 12.gün test yapmamı söylediler yaptırdım sonuç negatifdi.3 tane dondurulmuşlar var iki ay sonra deniycez gene bakalım artık hayırlısı...

hayırlısı canım.demekki daha zamanı gelmedi.bende yıkıldım resmen bugün biraz daha toparladım kendimi elimizden geleni yaptık sonuçta gerisi allahın işi kısmet değilmiş. inşallah öbür sefer yaptırdığımızdada aynı zamana dek gelir

hayırlısı canım.demekki daha zamanı gelmedi.bende yıkıldım resmen bugün biraz daha toparladım kendimi elimizden geleni yaptık sonuçta gerisi allahın işi kısmet değilmiş. inşallah öbür sefer yaptırdığımızdada aynı zamana dek gelir

inşallah canım öbür sefere beraber olur zaten burdan sana sorucaklarım var ama ne sorucağımı tam olarak kestiremiyorum.doktora sorduk neden olmadı test yaptıralımmı diye yok dediler dondurulmuşlara başlamadan istiycez o testleri dediler ne olucak şimdik bana anlatırmısın banucum biraz ne zaman neler olcak..

inşallah canım öbür sefere beraber olur zaten burdan sana sorucaklarım var ama ne sorucağımı tam olarak kestiremiyorum.doktora sorduk neden olmadı test yaptıralımmı diye yok dediler dondurulmuşlara başlamadan istiycez o testleri dediler ne olucak şimdik bana anlatırmısın banucum biraz ne zaman neler olcak..[/QUOT

canım benden genetik test ve kromozon analiz testi ve hormon testleri istemişlerdi onları yaptırdım genetik testte bişey çıkmadıda diğer testlerde kan pıhtılaşması çıkmıştı az bişey transferden sonra günlük kan sulandırıcı iğne vurulmuştum.aslında pgt işlemi yapılcaktı embriyolara osman hocada dondururulup çözdürülürken sorun çıkıyo geride kalanlarla olmazsa tekrardan başlıyacağımız zaman pgt yaptırırız dedi. osman hocanın yanına gidip neler yapılması gerektiğini konuşun. ben orda yaptırmadım yalnız bu verdikleri testleri fiyat olarak fazla çıkardılar biraz.genetik olanı ve yazdıkları bazı testlerin bi kısmını etlik hastanesinde yaptırdım diğer hastanede olmayan testleri düzen laboratuvarında yaptırmıştım.şimdiden osman hocayla konuş yalnız genetik testi isterse 20 günde anca çıkıyo onun sonucu diğer transfer işlemine yetişmesi lazım.

Back
X