inşallah canım öbür sefere beraber olur zaten burdan sana sorucaklarım var ama ne sorucağımı tam olarak kestiremiyorum.doktora sorduk neden olmadı test yaptıralımmı diye yok dediler dondurulmuşlara başlamadan istiycez o testleri dediler ne olucak şimdik bana anlatırmısın banucum biraz ne zaman neler olcak..[/QUOT
canım benden genetik test ve kromozon analiz testi ve hormon testleri istemişlerdi onları yaptırdım genetik testte bişey çıkmadıda diğer testlerde kan pıhtılaşması çıkmıştı az bişey transferden sonra günlük kan sulandırıcı iğne vurulmuştum.aslında pgt işlemi yapılcaktı embriyolara osman hocada dondururulup çözdürülürken sorun çıkıyo geride kalanlarla olmazsa tekrardan başlıyacağımız zaman pgt yaptırırız dedi. osman hocanın yanına gidip neler yapılması gerektiğini konuşun. ben orda yaptırmadım yalnız bu verdikleri testleri fiyat olarak fazla çıkardılar biraz.genetik olanı ve yazdıkları bazı testlerin bi kısmını etlik hastanesinde yaptırdım diğer hastanede olmayan testleri düzen laboratuvarında yaptırmıştım.şimdiden osman hocayla konuş yalnız genetik testi isterse 20 günde anca çıkıyo onun sonucu diğer transfer işlemine yetişmesi lazım.