mikroenjeksiyon

banucum malesef negatıf olumlu olsun cok ısterdım ama olmadı ıste kısmet degılmıs senın haberını aldım ben zaten o gun cok uzuldum foruma da gırmek ıstemedı cnm gırdım senı gorunce yazıyım dedım.artık dondurulmuslarla bakalım artık 3 tane var benımde dondurulmus olur ınsallah 2 ay sonra ..

Canım sana da çok geçmiş olsun...
Ben de mayada yaptırdım kasım ayında tüp bebek tedavisi,hem de en ileri teknolojiyle ama olmadı :((
2 tana de benim dondurulmuş embriyom var ama tekrar olumsuz olmasından korktuğum için cesaret edip gidemiyorum.Ocakta gel demişti halbuki ama mart girdi ben hala toparlayamadım...
Senin ilk denemen miydi?
Embriyolara herhangi bir işlem uygulandı mı?

sagol canım.benimde 4 tane dondurulmuş embriyom kaldı.ama ya onlarda tutmazsa tekrar başa dön tedavinin ondan çok korkuyorum.yumurtalar toplandıktan sonra ohss oldum hastanede falan yattım iğneler falan bişey değildi beni korkutan o tekrardan aynı şeyleri yaşamak...hayırlısı herşeyin inşallah bu seferkinden olumlu haberleri alırız ikimizde

İnşallah canım...
Senin ilk denemen mi?
Dondurulmuş embriyolarınıza herhangi bir işlem uygulandı mı?

Canım sana da çok geçmiş olsun...
Ben de mayada yaptırdım kasım ayında tüp bebek tedavisi,hem de en ileri teknolojiyle ama olmadı :((
2 tana de benim dondurulmuş embriyom var ama tekrar olumsuz olmasından korktuğum için cesaret edip gidemiyorum.Ocakta gel demişti halbuki ama mart girdi ben hala toparlayamadım...
Senin ilk denemen miydi?
Embriyolara herhangi bir işlem uygulandı mı?

tesekkur ederım canım benım ılk denememdı hersey ıyı gozukuyodu ama olmadı ıste 1.kalite demıslerdı bende cok korkuyorum ama durmak yok dıyorum.oldukca zaman kaybedıyoruz zaten bır an evvel basla sende dondurulmuslarla benım emprıyolara bır ıslem uygulanmadı 18 toplanmıstı 11 ı dollendı ama ıclerınden 4 u ıyı ıdı 1 ını kullandık 3 yane kaldı gerıye bakalım benım esımde problem var sayısı dusuk hareketde yerınde dondurulmuslarla denıyelım bakalım 2 ay sonra ...

tesekkur ederım canım benım ılk denememdı hersey ıyı gozukuyodu ama olmadı ıste 1.kalite demıslerdı bende cok korkuyorum ama durmak yok dıyorum.oldukca zaman kaybedıyoruz zaten bır an evvel basla sende dondurulmuslarla benım emprıyolara bır ıslem uygulanmadı 18 toplanmıstı 11 ı dollendı ama ıclerınden 4 u ıyı ıdı 1 ını kullandık 3 yane kaldı gerıye bakalım benım esımde problem var sayısı dusuk hareketde yerınde dondurulmuslarla denıyelım bakalım 2 ay sonra ...

Hadi bakalım hayırlısı...
Rabbim inşallah gönlüne göre versin canım...

İnşallah canım...
Senin ilk denemen mi?
Dondurulmuş embriyolarınıza herhangi bir işlem uygulandı mı?

canım benim dondurulmuşlarla 2 denemeyi yaptırdım oda olmadı.dün doktorla görüşmeye gittim kalan 4 embriyoya pgt işlemi yapalım diyolar.senin pgt yapılmışmıydı?

canım benim dondurulmuşlarla 2 denemeyi yaptırdım oda olmadı.dün doktorla görüşmeye gittim kalan 4 embriyoya pgt işlemi yapalım diyolar.senin pgt yapılmışmıydı?

Bitanem benim embriyolara pgtnin bi üst aşaması olan cgh yöntemi uygulandı...
Osman hoca %80 umut verdi ama olmadı maalesef,nasip değilmiş demek ki...
Kalan 2 embriyoma da cgh yöntemi uygulandı,o şekilde donduruldu...
Benim son denemem kasımda yapıldı,aslında ocakta gel dedi ama bir türlü cesaret edemiyorum :((
Son teknolojiyle bile tutmadıysa daha da bidaha tutmaz diye,evham yapıyorum sürekli :((
Belki yaza girerken Allah ta nasip ederse eğer,mayıs gibi giderim...

Bu arada canım dondurulmuş embriyoyu çözdürüp,pgt uygulayıp tekrar mı donduracaklar...
Riskli olmaz mı,Osman hocayla iyice konuştunuz mu,bu konuyu?

Benim son denemem kasımda yapıldı,aslında ocakta gel dedi ama bir türlü cesaret edemiyorum :((
Son teknolojiyle bile tutmadıysa daha da bidaha tutmaz diye,evham yapıyorum sürekli :((

Bu arada canım dondurulmuş embriyoyu çözdürüp,pgt uygulayıp tekrar mı donduracaklar...
Riskli olmaz mı,Osman hocayla iyice konuştunuz mu,bu konuyu?[/QUO

bende öyle düşünüyorum.1 denememizden sonra geride kalanları bitir ondan sonra tekrara başladığımızda tedaviye o zaman yaparız diyodu şimdide 2. denemede olmayınca yapalım diyo anlamadım valla kafam karıştı napcağımı bilmiyorum.olmazsa tekrardan konuşuyumda hepsini bittikten sonra yapılsın.canım size direk pgt yapılmadan direk cgh yöntemi neden istedi?

Riskli olmaz mı,Osman hocayla iyice konuştunuz mu,bu konuyu?[/QUO

bende öyle düşünüyorum.1 denememizden sonra geride kalanları bitir ondan sonra tekrara başladığımızda tedaviye o zaman yaparız diyodu şimdide 2. denemede olmayınca yapalım diyo anlamadım valla kafam karıştı napcağımı bilmiyorum.olmazsa tekrardan konuşuyumda hepsini bittikten sonra yapılsın.canım size direk pgt yapılmadan direk cgh yöntemi neden istedi?

Ben mayaya gitmeden önce başka bir yerde 3 tüp bebek denemesi daha denedim...
Ve hepsi de negatif sonuçlandı :((
Sonuç böyle olunca da Osman hoca cgh yöntemini uygun gördü...
4.denememi mayada yaptırdım ama malesef oda negatif :((

Bence sen Osman hocayla tekrar görüş,işini sağlama al...
Çünkü o kadar işleme embriyoların belki dayanamayabilir...

Ben mayaya gitmeden önce başka bir yerde 3 tüp bebek denemesi daha denedim...
Ve hepsi de negatif sonuçlandı :((
Sonuç böyle olunca da Osman hoca cgh yöntemini uygun gördü...
4.denememi mayada yaptırdım ama malesef oda negatif :((

Bence sen Osman hocayla tekrar görüş,işini sağlama al...
Çünkü o kadar işleme embriyoların belki dayanamayabilir...

evet canım doğru söylüyosun eşimde öyle diyo hepsini bitirip yeniden tedaviye başladığımızda yaptıralım diye.yarın konuşurum osman hocayla.sağol canım desteğin için

Sen de sağol canım...
Eeee bizler anlarız ancak birbirimizin dilinden :))[/QUOTE

osman hocayla görüştüm canım.baştan tedaviye başladığımızda yaptırcaz.hayırlısıyla inş olur ya allah tüm isteyen herkeze nasip eder inş.

Bence de en doğrusu buydu...
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin,emeklerini boşa çıkarmasın...
Tekrar ne zaman denemeyi düşünüyorsun canım?
Belki aynı zamanlara denk geliriz,belli mi olur :))

Belki aynı zamanlara denk geliriz,belli mi olur :))[/QUO

amin canım inşallah.canım önümüzdeki ay adet olduğumda gitcem.inş canım aynı zaman olurda destek oluruz en azından birbirimize.sende biran önce başla canım zaten zaman kaybediyoruz iyice bekleme.

Belki aynı zamanlara denk geliriz,belli mi olur :))[/QUO

amin canım inşallah.canım önümüzdeki ay adet olduğumda gitcem.inş canım aynı zaman olurda destek oluruz en azından birbirimize.sende biran önce başla canım zaten zaman kaybediyoruz iyice bekleme.

Canım senin takiplerini ve transferini kim yaptı?
Adnan hoca mı yoksa Osman hoca mı?

ultrason takiplerimi hangisi müsaitse o giriyodu.transfer işlemimi ikisinide adnan hoca yaptı canım.senin transfer işlemine hangisi girdi?

banu canım nasılsın sana bir sey sorucam negatif sonucu alınca osman hoca ıle gorustum.sımdı dondurulmusları denemeden once test yaptıracakmıyız dedım hayır dedı sonra ıstıycem dedı ne zaman ıstıycek yanı bu ıstıyceklerı testler neler nerde yaptırmalıyım sence amma cok soru sordum..:1:

banu canım nasılsın sana bir sey sorucam negatif sonucu alınca osman hoca ıle gorustum.sımdı dondurulmusları denemeden once test yaptıracakmıyız dedım hayır dedı sonra ıstıycem dedı ne zaman ıstıycek yanı bu ıstıyceklerı testler neler nerde yaptırmalıyım sence amma cok soru sordum..:1:

sağol canım iyiyim.canım ben anlamadımki zaten bu osman hocayı bi dediği bi dediğini tutmuyo hatırlamıyo bile hastaları.ben 1. denemeden sonra tutmayınca yanına gittim bana ümmünolojik test,genetik test ve hormon testlerini yaptırmıştı.bana maya fazla fiyat çıkardı açıkcası etlik hastanesinde genetik testi falan yaptırdım hastanede bazı yapılmayan testleri de düzen laboratuvarında yaptırdım canım.pgt denilen bi işlem var onu bütün dondurulmuş embriyolar bittikten sonra tekrardan tedaviye başladığımızda yaparız dedi.o gün randevu alıp yanına gittim napmamız gerekiyo şimdi diye pgt şimdi yapalım diyo dondurup çözdürüp tekrardan donduracak sağlıklılarını bana açıkcası mantıklı gelmedi.bende daha sonra arayıp tekrardan tedaviye başladığımızda yaptıralım dedim tamam dedi.ya bence yanına gidip eşinle konuşun şimdiden araştırsın neden tutmadığını daha sonraya neden bırakıyor.aslında bu işlemleri tedaviye başlamadan bizden istemeleri gerekiyodu sonradan bir sürü şey çıkarıyolar.

sağol canım iyiyim.canım ben anlamadımki zaten bu osman hocayı bi dediği bi dediğini tutmuyo hatırlamıyo bile hastaları.ben 1. denemeden sonra tutmayınca yanına gittim bana ümmünolojik test,genetik test ve hormon testlerini yaptırmıştı.bana maya fazla fiyat çıkardı açıkcası etlik hastanesinde genetik testi falan yaptırdım hastanede bazı yapılmayan testleri de düzen laboratuvarında yaptırdım canım.pgt denilen bi işlem var onu bütün dondurulmuş embriyolar bittikten sonra tekrardan tedaviye başladığımızda yaparız dedi.o gün randevu alıp yanına gittim napmamız gerekiyo şimdi diye pgt şimdi yapalım diyo dondurup çözdürüp tekrardan donduracak sağlıklılarını bana açıkcası mantıklı gelmedi.bende daha sonra arayıp tekrardan tedaviye başladığımızda yaptıralım dedim tamam dedi.ya bence yanına gidip eşinle konuşun şimdiden araştırsın neden tutmadığını daha sonraya neden bırakıyor.aslında bu işlemleri tedaviye başlamadan bizden istemeleri gerekiyodu sonradan bir sürü şey çıkarıyolar.

valla haklısın cnm bende anlamadım sonucta bilmek istiyorum tutmama sebebını ve ne test yapılması gerekiyorsa yapılsın istiyorum nısanda 2.regl ımde serıfe hemsıre gelırsın dedı bakalım nısan regl olunca bır arıycam bakalım o zaman ne dıyecekler sanırım mayısta baslıycak dondurulmus tedavı en azından nısan donemınde yaparım testleri sonuc neyse önlemımızı alırız..cok yordu maya beni bakalım dondurulmuslarda ne olucak ama cok umutlu degılım baslarken umutluydum nedense sımdı umudum yok sadece dondurulmus var dıye orda denıycem olmasa orda denemezdım tekrardan.

ultrason takiplerimi hangisi müsaitse o giriyodu.transfer işlemimi ikisinide adnan hoca yaptı canım.senin transfer işlemine hangisi girdi?

Benim ultrason takiplerimi de,transferimi de Adnan hoca yaptı...
Görüşmeye ilk gittiğim de Osman hocayla görüştük,o kadar güzel konuştu ki bizimle...
%80 umut verdi ama tık yok :((
Benim de 2 tane dondurulmuşum var,onlar olmazsa ben de oraya gitmezdim tekrardan...
Açıkcası benim de hiç ama hiç umudum yok :((

valla haklısın cnm bende anlamadım sonucta bilmek istiyorum tutmama sebebını ve ne test yapılması gerekiyorsa yapılsın istiyorum nısanda 2.regl ımde serıfe hemsıre gelırsın dedı bakalım nısan regl olunca bır arıycam bakalım o zaman ne dıyecekler sanırım mayısta baslıycak dondurulmus tedavı en azından nısan donemınde yaparım testleri sonuc neyse önlemımızı alırız..cok yordu maya beni bakalım dondurulmuslarda ne olucak ama cok umutlu degılım baslarken umutluydum nedense sımdı umudum yok sadece dondurulmus var dıye orda denıycem olmasa orda denemezdım tekrardan.

canım nisanda yapacaklar sana transferi mayısta değil nisanda 2 reglide gel dediyse ilaçlarla başlanacak dondurulmuş transfere bende o yüzden diyorum sana yanına gidip bi konuş osman hocayla testleri şimdi yaptırın hocam de neden tutmadığını araştırmanızı istiyorum de...başlaki şimdiden nisandaki transfere yetişsin genetik test isterse sonucunun çıkması biraz uzun sürüyor çünkü 20 gün falan...canım belki senden şimdi istememesinin sebebi şuda olabilir herhangi bi sorun yok çünkü
sadece eşinde 2. denem olur diye. ya şu çektiğimiz sıkıntılara karşı allah inş bu sefer hayırlısıyla verir herkeze.......

Back
X