Arkadaşlar
ben çok korkmaya başladım
Mikroenjeksiyonla dış gebelik veya kimyasal gebelik yaşayan var mı ?
bazı yazılarda tek kasığımda agrı var acaba dış gebelik mi yaşıyorum diye bir arkadaşımın sorusunu okumuştum
bu ihtimal mi
dış gebelik veya kimyasal gebelik neden olur yaşayan var mı
Arkadaşlar
ben çok korkmaya başladım
Mikroenjeksiyonla dış gebelik veya kimyasal gebelik yaşayan var mı ?
bazı yazılarda tek kasığımda agrı var acaba dış gebelik mi yaşıyorum diye bir arkadaşımın sorusunu okumuştum
bu ihtimal mi
dış gebelik veya kimyasal gebelik neden olur yaşayan var mı
ozaman ne diyim size üzülün durun herseyıde kafanıza takın tamam mı gülencim sende arkadasına böyle moral ol kolay gelsın size
Yapmayalım böyle
En azından en destekçi olan bizlere yakışmıyor dimi
Gülencim tabiki herkesin yapısı farklı doğrusun burda
Biz sadece destek olup denizin biraz daha normal nefes alıp vermesini sağlamalıyız ki bebekleri de sağlıklı nefes alsınlar
Hoş zaten deniz bu topici unuttu galiba
DENİZZZ bize kızma darılma
senin için be güzelim sadece senin iyiliğin için :enbuyukkk:
Denizcim canım benim bak anlaşalım seninle.Seni takip etmeye çalışıyorum
Kızma hakkımı kullanmanın zamanı geldi
Yapma canım kendine bu kadar stress üzüntü
Kendine ve bebeklere yapıyorsun unutma
Burası her türlü sana cevap verir amma sen her cevaptan kendine pay çıkartıyorsun
başka başka yerlere takılıp kendini üzüyorsun be güzelim
Bu günler senin en güzel günlerin olmalı
Allah korusun olmasa da en azından şu anını hisset
Onları hisset
Hisset ki sende kalsınlar
buda benim gibi az canlı :) bendim o sorouyu soran galiba ben dün gittim canım kese rahim içinde.. korkma çok nadir olurmuş dış gebelik ama hiç bi zaman ihtimal 0 düşmez herzaman bi ihtimal var ..
yaa arkadaslar bu arkadasın transfer gününün 8 yada 9.günü olmması gerekıyo neden böyle sorularla kafasını kurcalıyo kı lütfen bu arkadasımıza bırılaerı acıl yardım etsın bende bılıyorum zor zamanları ama böyle yaptıkca kendını daha fazla üzüyo bence bu sorularına cevap vermekten çok bu durumdan nasıl kurtulur onun yardımını edın derım ben
Canımın içi, her şeyden önce hayırlısı diyorum. Benim de transferden sonraki ilk üç gün sol kasığım müthiş ağrımış ve her ayağa kalktığımda ikibüklüm yapmıştı. Çok korkmuştum. Ancak sonucu görünce şoke oldum. Bebişim yanımdaydı, anasına sıkı sıkı sarılmıştı. Meğer o ağrılar bebeğimin tutunma kasılmalarıymış. Dilerim sen de bu mutluluğu yaşarsın:Saruboceq:
yok unutmadım aklım hep yazdıklarınızdaydı
ama internete giremedim iş fazlaydı
kusura bakmayın arkadaşlar sizide geriyorum dimi ama tek destekçim sizsiniz
tek konuşabildiim sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?