SELAM; arkadaşlar aranıza yeni katıldım :teytey:dün adetimin 3. günü doktorla randevumuz vardı eşimle gittik ve tahliller yapıldı biz aşılama istiyorduk ama çıkan sonuçlarla aşılama ile çocuk sahibi olamayacağımız söylendi ve tüp bebek dedi doktorumuz benim ulturoson ve kan tahlillerim çok güzel çıktı yaşıma göre 8 tane yumurtam varmış bu arada 24 yaşındayım doktor çok iyi dedi ama aynı şey eşim için geçerli değildi onun spermleri 4 milyon çıktı ama ileri hareketli dedi yani tüp bebk için ideal dedi ama doktor bize ben size tüp bebeğin üstü olan bi işlem uygulucam dedi böylelikle %90 şansımız varmış ama benim bazı işlemlerden geçmem lazımmış daha iyi sonuç alabilmak adına bana haftaya çarşamba anestesi altında rahimimi bebeğin daha iyi tutunmasını sağlayacak ve tutunmasını engelleyecek bazı zarlar varmış onları ben hiç bir şey hissetmeden halledeceklermiş yani benim vucudumu gebeliğe hazırlıcaklarmış buda başarı şansını artırıyormuş doktor öyle dedi 1 milyar tutuyormuş bu işlem ama yapmak zorunda değilmişiz ama doktor ben yaptırmanızı tavsiye ediyorum dedi daha iyi olur yaptırmanız açısından dedi eşimde herşey kusursuz olması için tamam dedi bunun sadece başarı oranını %90 lara taşıdığını söyledi normalde %40 veya %50 miş tüp bebk şansımız ama bu işlemleri yaptırırsak başarı oranını %90 lara taşıcakmışız bize mikro enjeksiyon tüp bebeğinüstü olan bu işlemi yapacağım dedi karar sizin dedi bizde hayırlısı olsun o zaman dedik doktorla ve başladık..hesap kitap kullanacağım ilaçlar hariç toplam 6 milyar lira ödeyeceğiz hastaneye ayrıca benim kullanmak zorunda olduğum hap ve göbekten iğnelerim varmış bunların hepsi özelmiş sigorta karşılamıyormuş ve 1,5 yani BİRBUÇUK MİLYAR tutuyormuş buda eczaneye ödeyeceğimiz para maddi açıdan çok büyük rakamlar ama yaptırmak zorundayız kayınvaldemler bize destekler onlar karşılıyo bütün masrafları o yüzden içim rahat ve olmuşken herşeyin en iyisi olsun istiyoruz onlarda bizde o yüzden hakkımız da hayırlısı olsun inşallah tutar allah isteyen herkese nasip etsinn.. arkadaşlar bize söylenen fiyat çok mu fazla sizler kaça yaptırıyorsunuz?