• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mikrop koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz terapi alıp da mı banyo yapıyoruz allesen.

İnanma böyle mesajlara.

Ailevi sıkıntıymış sanki bizim aileler harika.

Ben annemi babamı görünce sizin aşkınızdan gidip duş alıcam diyorum hatta 😒
hahaha😂 gerçekten öyle yani iki sene yeterince sabır ettim bekledim. daha fazlasını kaldırmama imkan yok. ama umarım kendisi için tedavi olur.

ben bunu bir ara sıkıca gözlemledim ne halt yiyor diye de kullanmıyor. yani zaten kullansa iş yerinde olay çıkar. kıyafetlerini de karıştırırım ceplerini kontrol ederim yıkamak için ama hiç şahit olmadım.

Doktor olup kullanan var.

Sigara içine emdirilmiş kâğıt koyuyorlar kıvırıp görsen adam sigara içiyor dersin.

Meth de Pipe var tabi.

Pipe bulamayan kalem cam parfüm alıp ateşte şişiyorlar, cam kalem parfümün satışı bu yüzden çok.

Benim eşim de banyo haftada bir yapıyor. Diğer günler işe gittiği için mecburen koltuk altını yıkıyor. Ben de iğreniyorum . Nasıl rahat ediyor anlamıyorum .

Erkeklerin geneli pis ya.. Küçükken eğitilmeyen, güzel örnekler görmeyenler böyle oluyor. İş yine biz kadınlarda bitiyor.

Yılanın başını küçükken gezeceksin yoksa adam olmaz😅

be yazık ki 🙏🏻 allah düşman başına bilr vermesin
Yazık değil mi size ? Bu çekilecek bir dert değil. İnanın konunuzu okurken gerçek olamayacak kadar fazla geldi. Şurda yazdıklarınız beni hayattan soğuttu bir de yaşasam kafayı yerdim heralde. Açık açık konuşsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X