• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Mikrotese ile gebe kalan kişiler lutfen destek..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Deren3496

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
57
19
38
28
Merhaba tese olacağız aynı zamanda %50 sperm bulma şansımız varmis çünkü testis yeteri kadar sperm uretmiyo olabilirmiş. Ne olacağını bilmiyoruz tek istedigim Benimle aynı durumda olup herangi bir iğne hormon tedavisi görmeden tese yöntemi ile sperm bulunan kişiler lutfen bu başlık altında paylaşabilir mi tek istediğim teselli bulmak fikir paylaşmak

Dipnot: başlığı açma amacım sadece tese ameliyatı başarılı olan kişilerin olumlu sonuçlarını duymak teselli bulmak. Hiç birşeyin imkansız olmadığını görebilmek.

Son düzenleme:
Olumsuz düşünmek istemiyorum fakat ilaç tedavisi kullanmadan çoğu kişi de sperm bulunamamış sayfaların hepsini tek tek gezip okudum. Hiç bisey bilmiyoruz kapalı kutu. 😔
Aa ben tedavi oldunuz zannettim.
Tedavisiz tese olmayın.
Bizde de bulunamadı, cok zor surec.

Aa ben tedavi oldunuz zannettim.
Tedavisiz tese olmayın.
Bizde de bulunamadı, cok zor surec.
Doktorumuz ilac tedavisi ile olucak bişey değil diyor yani tikaniklik var diyor ayni zamanda da FSH yüksek olması sperm bulunamiycagi anlamına gelmez deniliyor girdik bir yola eşim tese olmak istiyor beklemek istemiyor konuştum eşimle bircokkez fakat ikna edemedim 😔

Doktorumuz ilac tedavisi ile olucak bişey değil diyor yani tikaniklik var diyor ayni zamanda da FSH yüksek olması sperm bulunamiycagi anlamına gelmez deniliyor girdik bir yola eşim tese olmak istiyor beklemek istemiyor konuştum eşimle bircokkez fakat ikna edemedim 😔
Eşim şuan ameliyat olmasa tıkanıklığa rağmen sperm arttırma tedavisi nasıl işliyor örnek veriyorm sperm tahlili yaptırıyoruz ve sonuç 0 çıkıyor sperm çıkışi olsa bile bu nasıl anlaşılıyor eşimde gelişmemiş sperm olup olmadigi dahi bilinmiyor var mı yokmu gelistiyse hangi aşamada hiç bişey bilmiyoruz bize söylenen çözüm mikrotese

Doktorunuz kim?
Detaylı sperm testi verdiniz mi hiç?
Detaylı sperm tahlili hiç yaptırmadik doktorumuz eşim bekarken ilaç vermiş 3 ay kullanmış eşim fakat bekar olduğu için tedaviyi ilerletememis ve sperm analizlerinde sonuç yine 0 hatta doktorumuz evlenmeye yakın gel ameliyat olucaksin tıkanıklık var demiş. Kendisi ateş Kadıoğlu bu arada esimin tahlil sonuçlarına istinaden bize mikroteseyi uygun gördü. Ben doktora yönelik karalama yapmak asla istemiyorum sadece hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Doktorun söylediği şey tıkanıklık var ve testiste tembellik var FSH yüksek olması zaten sperm bulma ihtimalini %50 ye düşürüyor dedi celalettin peru ile irtibata geçtim oda diyor ki sizin esas sorun tıkanma ve bu zamanla sperm üretiminede yansimis

Detaylı sperm tahlili hiç yaptırmadik doktorumuz eşim bekarken ilaç vermiş 3 ay kullanmış eşim fakat bekar olduğu için tedaviyi ilerletememis ve sperm analizlerinde sonuç yine 0 hatta doktorumuz evlenmeye yakın gel ameliyat olucaksin tıkanıklık var demiş. Kendisi ateş Kadıoğlu bu arada esimin tahlil sonuçlarına istinaden bize mikroteseyi uygun gördü. Ben doktora yönelik karalama yapmak asla istemiyorum sadece hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Doktorun söylediği şey tıkanıklık var ve testiste tembellik var FSH yüksek olması zaten sperm bulma ihtimalini %50 ye düşürüyor dedi celalettin peru ile irtibata geçtim oda diyor ki sizin esas sorun tıkanma ve bu zamanla sperm üretiminede yansimis
Genetik test yaptırdınız mı?
İstanbul’da yasıyorsanız Andromed laboratuvarında ayrıntılı sperm testi verim seviyenizi ögrenin.
Bizim doktorumuzda Celalettin hoca.
Eşiniz kararlı sanırım, Allah yardımcınız olsun insallah her sey yolunda gider

Genetik test yaptırdınız mı?
İstanbul’da yasıyorsanız Andromed laboratuvarında ayrıntılı sperm testi verim seviyenizi ögrenin.
Bizim doktorumuzda Celalettin hoca.
Eşiniz kararlı sanırım, Allah yardımcınız olsun insallah her sey yolunda gider
Şuan bildigimiz eşimde oluşan tıkanıklık zamanla sperm üretiminede yansimis. Bu yüzdende bir ilaç tedavisinden ziyade mikrotese oneriliyor. Amin rabbim cumlemizin yardımcısı olsun ben onu da çok iyi anlıyorum kolay değil beklemek hele o pskilojide 😕😔

Şuan bildigimiz eşimde oluşan tıkanıklık zamanla sperm üretiminede yansimis. Bu yüzdende bir ilaç tedavisinden ziyade mikrotese oneriliyor. Amin rabbim cumlemizin yardımcısı olsun ben onu da çok iyi anlıyorum kolay değil beklemek hele o pskilojide 😕😔
Evet değil ama bulunamazsa sonrasıda cok zor oluyor, iyi dusunelim iyi olsun insallah hayırlı sonuclar alırsınız.

Merhaba, eşimde tıkanıklık var FSH değeri yuksek eskiden 30 lardayken şuan da 23 lerde. Eşim biz evlenmeden yıllar önce tahlillerini yaptırmış ve doktorumuzun eski tahlillere istinaden ve suan istediği tahliller dogrultusunda mikrotese ameliyatına başlayacağız aynı zamanda %50 sperm bulma şansımız varmis çünkü testis yeteri kadar sperm uretmiyo olabilirmiş. Ne olacağını bilmiyoruz tek umudumuz ameliyat sırasında sperm çıkması benim rahatsizligim yok. Benimle aynı durumda olup herangi bir iğne hormon tedavisi görmeden tese yöntemi ile sperm bulunan kişiler lutfen bu başlık altında paylaşabilir mi tek istediğim teselli bulmak fikir paylaşmak
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Tedavisiz tese olmayın. Bize %70 sperm buluruz dediler tesede sperm bulunmadı. Lütfen iyi araştırın hemen bıçak altına yatmayın bulunmazsa işleri daha zorlaştırmakla kalırsınız.

Merhaba, eşimde tıkanıklık var FSH değeri yuksek eskiden 30 lardayken şuan da 23 lerde. Eşim biz evlenmeden yıllar önce tahlillerini yaptırmış ve doktorumuzun eski tahlillere istinaden ve suan istediği tahliller dogrultusunda mikrotese ameliyatına başlayacağız aynı zamanda %50 sperm bulma şansımız varmis çünkü testis yeteri kadar sperm uretmiyo olabilirmiş. Ne olacağını bilmiyoruz tek umudumuz ameliyat sırasında sperm çıkması benim rahatsizligim yok. Benimle aynı durumda olup herangi bir iğne hormon tedavisi görmeden tese yöntemi ile sperm bulunan kişiler lutfen bu başlık altında paylaşabilir mi tek istediğim teselli bulmak fikir paylaşmak
Tedavisiz olmayın derim. Biz olduk. Cok pisman oldum. Önce tedavinjzi olun. Varikosele bagli olablr tikaniklik

Meraba bnm eşimin de Fsh değeri yüksekti 40 küsürdü ve tedavisiz tese olmadık eşimde varikoselde vardı 1.dereceydi, ama azo olması buna bağlı değilmiş 1 derce olduğu için genetik temiz geldi, sadece hormon değer i yüksekti. Şans artsn die varikosel amlyatı fa oldu eşim 9 ay tedavi oldu iğne ve ilaç takviyesi. Tese de sperm bulundu ve ayrı 3 tüp sperm de dolduruldu. İlk denemede embriyo olmadı, 2.denemede 1 tane 3.Gün embriyosı oldu o da negatif oldu. 3.denememzde hastaneyi ve kadın doğum dr unu değiştirdik şükür hamileyim.
Sabır çok önemli inşallah size de nasip olur tedavisiz sakın tese olmayın. Eşimde 9 ay boyunca 1 tane sperm çıkışı olmadı sadece spermatid çıktı dr yüzde 52 şans verdi şükür bulundu.

Biz miktotese ile bulunan spermlerle tup bebek yaptiriyoruz. 4. Denemeyi yapicaz

Eşim şuan ameliyat olmasa tıkanıklığa rağmen sperm arttırma tedavisi nasıl işliyor örnek veriyorm sperm tahlili yaptırıyoruz ve sonuç 0 çıkıyor sperm çıkışi olsa bile bu nasıl anlaşılıyor eşimde gelişmemiş sperm olup olmadigi dahi bilinmiyor var mı yokmu gelistiyse hangi aşamada hiç bişey bilmiyoruz bize söylenen çözüm mikrotese
Sonuca bakarak mı tıkanıklık sonucuna vardınız? 0 olunca tıkanıklık olmuyor üretim olmamış olabiliyor. Boşuna tese olmayın üzülmemişti istemem biz olduk çıkmadı. Tedavisiz asla

Sonuca bakarak mı tıkanıklık sonucuna vardınız? 0 olunca tıkanıklık olmuyor üretim olmamış olabiliyor. Boşuna tese olmayın üzülmemişti istemem biz olduk çıkmadı. Tedavisiz asla
Hanım efendi eşimden meni de gelmiyordu meni ilaç tedavisi gördükten sonra gelmeye başladı fakat bu sefer spermde gelmiyor

Üretim olmadığı kanaatine nerden vardınız cidden anlamadım doğrusu doktorlardan daha iyi hiç birimiz bilemeyiz nihayetinde gittiğimiz doktor adını Türkiye'de duyurmuş bir doktor farazi konuşmayalım lütfen ayrıca konunun maksadı mikrotese ile gebe kalanları duyup teselli almamdi siz şuanda karamsarlığa itiyorsunuz ve inanın şu dönemde hiç olumsuz yorumlara açık değilim. Herşey nasip kısmet olursa Allah'tan hayırlısı olsun sağlıklısı olsun olmazsada kaderime razı olucam ne yapabilirim başka

Her kişinin vucudu bir değil bizim durumumuz ilaçla duzelebilecek bir durum olsaydı doktorumuz en başta ilaç tedavisini ongorurdum dedi detaylı herşeyi konuştuk görüştük ve eşim yıllarca bütün genetik tahlillerini yaptırdı biz bir anda tupbebege yonelmedik celalettin peru ile görüşme sağladık kendisi sizin esas sorun tıkanmaya bağlı görünüyor ve bu zamanla sperm üretimine de yansımış tahlil sonuçlarınız fena gözükmüyor cümlesinde bulundu.

Meraba bnm eşimin de Fsh değeri yüksekti 40 küsürdü ve tedavisiz tese olmadık eşimde varikoselde vardı 1.dereceydi, ama azo olması buna bağlı değilmiş 1 derce olduğu için genetik temiz geldi, sadece hormon değer i yüksekti. Şans artsn die varikosel amlyatı fa oldu eşim 9 ay tedavi oldu iğne ve ilaç takviyesi. Tese de sperm bulundu ve ayrı 3 tüp sperm de dolduruldu. İlk denemede embriyo olmadı, 2.denemede 1 tane 3.Gün embriyosı oldu o da negatif oldu. 3.denememzde hastaneyi ve kadın doğum dr unu değiştirdik şükür hamileyim.
Sabır çok önemli inşallah size de nasip olur tedavisiz sakın tese olmayın. Eşimde 9 ay boyunca 1 tane sperm çıkışı olmadı sadece spermatid çıktı dr yüzde 52 şans verdi şükür bulundu.
Çok şükür rabbim size bağışlasın bunlar çok güzel haberler esimin FSH değeri 27 lerden 30 lardan en son şuan 23 e düştü fakat yine yüksek varikosel durumu şuan eşimde.yok hani bizim durumumuz çok farklı bilmiyorum gerçekten akışına bıraktım şuan herşeyin hayırlısı olsun 3-4 kere tese olup gebe kalan kişilerin olduğunu da yine çok duydum imkansız diye bir şey yok fakat bekledikçe daha da ilerliyor

Back
X