Merhaba yazınızı şimdi gördüm, benim eşim tedavisiz tese oldu Allahıma çok şükür bulundu ve 3 tüp donduruldu. bütün değerleri testleri normaldi sebepsiz azo idi. Celalettin hoca da 3 ay tedavi gördük ama bize fayda sağlamadı açıkçası devam etmek istemedik. 1 yıl bekledikten sonra gidio tese olduk bize de bulunamayabilir vs dendi. Eşim hiç ameliyat olmak istemiodu herkes ameliyata karşı olduğu için ama başka çare kalmamıştı ve olmaya karar verdi. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki bulundu. Eşimin ağrısı sızısı vs olmadı yat dinlen dediler yatmadı bile. Bu ayın ortasında oldu şu an ne dikiş ne bişey gayet normala döndü kendide. Doktor bize de dedi %50 ama en azından denemiş olduk deriz diye girdik bu işe. Moralini bozma korkcak bişey yok evet çıkmayabilir ama işinin ehli bir doktora gitmişsiniz. Biz de üç ayrı iyi hastanelerin doktorlarıyla görüştük cerrahpaşanın prof u bile ameliyat dedi ya Allah diye girdik bu işe Allahım yüzümüze güldü. İnşallah siz de hayırlı sonuçlar alırsınız. Olumsuz sözlere kafayı takmayın herkesin tecrübesi, hastalık hikayesi bambaşka bu süreçte.. çok zor ama eşinize destek olun üzülmeyin herşey Allah tan bunun bir sınav olduğunu lütfen unutmayın. SevgilerMerhaba, eşimde tıkanıklık var FSH değeri yuksek eskiden 30 lardayken şuan da 23 lerde. Eşim biz evlenmeden yıllar önce tahlillerini yaptırmış ve doktorumuzun eski tahlillere istinaden ve suan istediği tahliller dogrultusunda mikrotese ameliyatına başlayacağız aynı zamanda %50 sperm bulma şansımız varmis çünkü testis yeteri kadar sperm uretmiyo olabilirmiş. Ne olacağını bilmiyoruz tek umudumuz ameliyat sırasında sperm çıkması benim rahatsizligim yok. Benimle aynı durumda olup herangi bir iğne hormon tedavisi görmeden tese yöntemi ile sperm bulunan kişiler lutfen bu başlık altında paylaşabilir mi tek istediğim teselli bulmak fikir paylaşmak