ben de evde çok çikolata olduğunda neredeyse hiç yemem nasıl olsa orada var canım istedi mi yerim diyorum 1 haftada dursa canım istemiyor 1 ay dursa bile istemez ama benim oğlan ne var ne yok 3-5 güne haklar kalmaz ki zaten :)))Valla onlari yicem ama ayin 2 sinde. Planim o yönde bakalım. .
ben de evde çok çikolata olduğunda neredeyse hiç yemem nasıl olsa orada var canım istedi mi yerim diyorum 1 haftada dursa canım istemiyor 1 ay dursa bile istemez ama benim oğlan ne var ne yok 3-5 güne haklar kalmaz ki zaten :)))
eşim eve gelene kadar dışardaydımAblacım sen de bugün kayıplara karıştın. Nerelerdesin?
allah rahatlık versin kuzummm tatlı rüyalarSen geldin malesef ben gidiyorum şimdi. Uyumam lazım dıs fircalandi el ayak kremleyip uzayayim ben
eşim eve gelene kadar dışardaydım
sonra da oğlum babası ben sohbet ettik baya hem de sonra yemek şu bu derken çay yaptım sindirella filmi çıkmış yeni versiyon onu izledim anca gülüm geldim tezgahım beyaz uzun L şeklinde onu boşalttım akladım pakladım derken bu saat oldu gülüm
bak ne güzel ayrıntılı rapor verdim demi:)
bende seni seviyorum sevgi pıtırcığım hadi git uyu hazır uyku basmışken kaçmasın sabah görüşürüz a.e.olTatlim ya evet ciddi ciddi rapor vermissin. Seviyorum seni:))
Gelmedi canim annemlerdeyim hala insallah cuma yada cumartesi sabah gelcekmisAma neden ben yalnızları oynuyorum o zaman :))
Eşin geldimi canım??
akşam
bir biber bir batlıcan yarım kabak dolma
5-6 çeri domates
1 bardak şalgam
çayla da çekirdek çitledim ben yine :)))
Günaydın hanımlar.
@metracim hayırlısı olsun Allah kavustursun canim:)
Yürüyüş bugün bende yapacağım ama anca aksama doğru. Büyük ogluşum hasta okula gitmedi bugün. Dün havali havali giyiniyim dedi arkadaslari ile bulusurken soğuk kapmış delikanlim benim kotu oksuruyor şimdi..onunla ilgilenmem lazım..
geçmiş olsunnn...Günaydın hanımlar.
@metracim hayırlısı olsun Allah kavustursun canim:)
Yürüyüş bugün bende yapacağım ama anca aksama doğru. Büyük ogluşum hasta okula gitmedi bugün. Dün havali havali giyiniyim dedi arkadaslari ile bulusurken soğuk kapmış delikanlim benim kotu oksuruyor şimdi..onunla ilgilenmem lazım..
teşekkür ederiz canımmm...
ben çok alındım bu dediğine küstüm sanacanım seninle birebir tanışmıyoruz ama kısa bişey diyip kaçıcam(miladın arkadaşı olduğun için yanlış anlayacağını düşünmüyorum, lütfen anlama:))
çekirdek için üzülme ama tuzsuz çekirdeğe alışmaya çalış, tuzsuz çekirdek çok iyi bir selenyum kaynağı. selenyum da çok güzel bir antioksidan
tuzsuz çekirdeği hergün 1 kase yediğim oldu, sadece yarım kilo aldım ama tuzlu çekirdek yediğimin ertesi günü 1-1,5 kilo fazla çekiyorum.
çekirdeği çok severim de atladım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?