- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Canim bu hafta bende kendime ceza veriyorum iki gundur cok kacirdim cunku
Ben de iki gün kaçırmanın sonucu bu hafta kilo veremedim canım, almadığıma seviniyorum dün cidden felakettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu hafta bende kendime ceza veriyorum iki gundur cok kacirdim cunku
Ben de iki gün kaçırmanın sonucu bu hafta kilo veremedim canım, almadığıma seviniyorum dün cidden felakettimBu hafta ne ödül öğünü ne kaçamak yok.
İyi aksamlar kizlar iki gundur hic iyi gitmiyorum malesef dun aksam annemlerdeydim ve bir suru yemek vardi dayanamayip yedim ve bugunde disardaydik esim ve cocuklarla yine cok kacirdim ama yarindan itibaren kendime çeki düzen vericem size söz veriyorum
Ben de iki gün kaçırmanın sonucu bu hafta kilo veremedim canım, almadığıma seviniyorum dün cidden felakettimBu hafta ne ödül öğünü ne kaçamak yok.
Canim ben de dun ve bugun kacirdim. Eşim sagolsun....
yarin yeni bir gun ben de spor cezasi veriyorum kendime
Canım benim çok mutlu oldum mesajını okuyunca, çok teşekkür ederimYok hiç kilo vermemişim, 100 gr bile eksik olmadığı için cezadayım zaten.
Ne kadar güzel anlatmışsın.
Biz de eşimle kitap fuarına gittik, 6 aylık okuyacağım kitaplarımı aldım, elimiz kolumuz dolu geldik eve. En büyük tutkularımdan biri kitap okumak, çok mutluyum o yüzden.![]()
Iyi aksamlar kizlar bugun hic bakamadim disardaydim bugun
Bugunku menum karisik oldu biraz
Sabah;
1 haslama yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
Ara;
Elma
Oglen;
Tavuklu salata
1 dilim ispanakli borek
Cay
Ara;
yesil cay
Aksam;
1 kase tarhana corbasi
1 kepce yogurt
1 dilim ekmek
Ara;
1 bardak sut
Malesef suyu duzenli icemedim kizlar yarina artik bende duzenli yapicam insallah spor ve su olayini
Borek yemek istemiyodum aksama sebze yemegi dusunuyodum oda olmadi ondan karisik dedim canm suyu duzenli icemedim spor desen uc gundur yapamiyorum evden cikinca duzen bozuluyo ama yarina bomba gibi baslicam insallahCanim guzel bir menu bence karışık gelmedi bana
Günaydın kızlar
Mutlu pazarlar diliyorum hepinize. ben ciddi ciddi hastalaniyorum galiba. Bogazlarim felaket agriyor. Umarim ilerlemez.
Bugun itibariyle 98. Gun kaldi hedefime
Sayılı gün cabuk gecer derler ya gerçekten öyle. Hizla geçtiğini gormek beni bir nebzede olsa dizginliyor. Bugünü daha iyi gecirmek istiyorum nasipse. Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Sunun surasinda aakşama ne kaldi dimi?:)) kendimden ve herkesten güzel menuler bekliyorum. Irademiz bol olsun.
Günaydın
günaydın canım gecmis olsun allahim şifalar versin
Cokk gecmis olsun canimmGünaydın kızlar
Mutlu pazarlar diliyorum hepinize. ben ciddi ciddi hastalaniyorum galiba. Bogazlarim felaket agriyor. Umarim ilerlemez.
Sayılı gün cabuk gecer derler ya gerçekten öyle. Hizla geçtiğini gormek beni bir nebzede olsa dizginliyor. Bugünü daha iyi gecirmek istiyorum nasipse. Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Sunun surasinda aakşama ne kaldi dimi?:)) kendimden ve herkesten güzel menuler bekliyorum. Irademiz bol olsun.
Canim hayirli olsun bebegin dilerim saglicakla kucagina alirsin daha iyisindir insallahGünaydın
günaydın canım gecmis olsun allahim şifalar versin
Gecmis olsun canm hastalik fazla yayilmadan atlatirsin insallahGünaydın kızlar
Tatlitambak nasilsin canm ben bikacgundur spor yapmiyorum motivasyonumda dusukluk hissediyorum canim hic bisey istemiyo aslinda kendime gelmeye ihtiyacim varAh aha ben de bu iki gunluk kacamagi saliya kadar odetmem lazim kendime
Tatlitambak nasilsin canm ben bikacgundur spor yapmiyorum motivasyonumda dusukluk hissediyorum canim hic bisey istemiyo aslinda kendime gelmeye ihtiyacim var