- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Elestirilerin o kadar yerindeki hepsine katılıyorum canim teşekkür ederim.. iste bu yuzden yazmaliyim ki hatalarimi Soyleyince duzeltebileyim. :))
Yesil cay ictim madensuyu ictim gitsin bian once diye aylardır aksam ekmek yemedim acayip sisirdiGözünde buyutme canim simdi bir yeşil cay ic istersen Hızlı atarsin hic olmazsa
Encokta bunu seviyorum normalde elestirilince sinirleniriz ama burda kimse kimseye kızmıyo :))Elestirilerin o kadar yerindeki hepsine katılıyorum canim teşekkür ederim.. iste bu yuzden yazmaliyim ki hatalarimi Soyleyince duzeltebileyim. :))
Encokta bunu seviyorum normalde elestirilince sinirleniriz ama burda kimse kimseye kızmıyo :))
aynen cnm nolur kusuruma bakma eleştirdiğim için ama sölemeden edemedim :)
ben de çoooooooook acıktımm bi bardak süt içtim şimdi onla idare ediyorum sabah olsa da kahvaltı yapsamm :))
Yesil cay ictim madensuyu ictim gitsin bian once diye aylardır aksam ekmek yemedim acayip sisirdi
Encokta bunu seviyorum normalde elestirilince sinirleniriz ama burda kimse kimseye kızmıyo :))
Yani hepimiz oyle bende kendime kızıyorum mesela pide yuzundenAslında kişi kendine kızıyo o yeter :) ondan kimsenin kızmasına gerek yok . Bak ne güzel yazarken utanıyorum demiş kendini bilmesi çok güzel bence
Aslında kişi kendine kızıyo o yeter :) ondan kimsenin kızmasına gerek yok . Bak ne güzel yazarken utanıyorum demiş kendini bilmesi çok güzel bence
Eh dogru soze ne denir?kesinlikle elestirilince daha cok dikkat edesim geliyor. Eleştiri gelmeyince boşa yaziyormusum gibi geliyor..
sevinmelisin demekki miden küçülmüs:))
Kizan insanın burda ne işi olacak kuzum kendi kendine yapar diyetini o zaman. :))
Kızarız ozamanBana gerek var valla kızın gerekiyorsa:))
Bana gerek var valla kızın gerekiyorsa:))
K
Kızarız ozamanbidaha olmasın...!
ben çıkıyorum bayanlarrr :)iyi geceler yarın görüşrüzz :) yarın 12 den önce evde olamayabilrim ama kilomu yazmaya çalışcam o aralarda
Valla aynen banada kızın diyeti bozarsam :)
İnsallah canımRamazan boyunca cok asiriliktan kacmaya çalışacağım canım..ne kadar duzeltebilirsem menuleri o kadar iyi. Desteklerinizle inşallah. .
Miladcıgım bende gidiyorum benim canavarlar gozleme istedi anca yetisir sahur a
Yemicem 1 dilim ekmegi yerim yatarım neyime yetmiyo, :)Ah canim sen zorlanacaksin ama yemezsin de şimdi:)
Iyi geceler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?