Miladımız--》2015

Bugün Ne Yedim?

-Karnıyarık ve 3 köfte, salata, ayran, 3 dilim kepek ekmek
-Tarçınlı kahve...

O kadar....

Akşam için de bir şeyler yemeliyim ama hali hazırda sağlıklı bi rejim yemeği yok evde... dışardan mı söylesem napsam bilemedim...

Canim esine de abinede gecmis olsun allah sifalar versin canim

iftar
1 kase çorba
1 kase cacık
3 yaprak sarma (irilerdi)
2 kaşık kabak patates karışımı kıymalı sebze yemeği
avuç içi kadar pideeeeeeee:)))) bu ramazan 2. defa pide yedim :)

gülüm evde marul domates salatalık gibi salata malzemen yok mu varsa eline geçeni doğra üstünede bol peynir al sana doyurucu sağlıklı akşam yemeği dışardan söyleme boş ver
olmadı yumurta ye bence

Sabah
1 yumurta
1kk peynir
Domates salatalık
Yarım bardak tarçınlı süt

Ara
Vanilyalı dondurma

Öğlen
Yoğurt içinde cevizle

Akşam
Yarım tabak mercimek çorbası
4 köfte
Salata

Birazdan leslie 3 mil yapıcam :)

gülüm evde marul domates salatalık gibi salata malzemen yok mu varsa eline geçeni doğra üstünede bol peynir al sana doyurucu sağlıklı akşam yemeği dışardan söyleme boş ver
olmadı yumurta ye bence

Şöyle oldu yemeğim:

mercimek çorbası, 2-3 mini mini köftelerden, 10-12 badem, salata, ayran....

Hoşgeldin canım. Umarım...
1 ay oldu sadece ilk hafta 2.500 gri sonra gtmediki zaten . Hep 500 gram 300 gram hâlinde gtti iki haftadır 76.400 77.500 arası dolaşıyor .
Çünkü en başından sporla başladın yanlışın buydu. spora kilo vermen yavaşlayınca başlıcaktın...
Hayir ben kaçamak yaptım dolma ile doymuyorum. Hep demisimdir. Doktor 12 adet veriyor ve ya 3 dolma ben birlestiriyom 2 dolma 20 sarma ama 200 gram vermiştim yine . 87.20
Vay iyi gidiyor
Ben ilk hafta 2 kilo verdim....

Ama 3 gündür filan hiç vermiyorum... Uyku düzenim bozuk ondan mı acaba?
Olabilir canım...

Menümü de paylaşayım
Sabah : 1 yumurta +1tavukburger
Öğle yarım şeftali
Akşam tavuklu salata
Toplam kalori 265
Toplam kb 7
Spor ev işi (syılır dimi canım çıktı)

Hastane ortamı zordur insanı güçsüz bırakır bi de diyeti düşünüp iyice halsiz kalma. Sana ihtiyacı olan sevdiklerin var.kocturmacadan zaten verirsin

Menun cok guzel ama sucuklari azaltmali ya da birakmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…