canım 28 kasımda beklediğimiz bi haberimiz var onu haricinde herkesin BATı aralık ayında bakalım kısmet inşallah herkesin göbişi dolsun
çok heyecan verici bi bekleyiş
allah ıslah etsin kayınvalideni bu nasıl bir insan ya ?? kendi oğlunun psikolojisini senin psikolojini hiç düşünmeden dangıl dungul konuşuyor çok sinirlendim inanırmısın..
zaten yeterince gerginsiniz üzgünsünüz bir de çıkmış etrafa benim oğlum kısır diyor nasıl bir mantıktır bu çözemiyorum
allah bazılarına vicdan vermiyor anne olsa dahi...
artık olan olmuş canım etrafa karşı kulaklarınızı tıkayın duymayın bunu yapmak zorundasınız...kimseye bişey ispat etmek zorunda da değilsiniz...
bu dönemde ne kadar bitkin olsan da eşine senden başka destek vercek insan yok o yüzden güçlü olmak ya da güçlü görünmek zorundasın..
sende anne olma isteği nasıl cayır cayır yanıyorsa eşinde de baba olma isteği okadardır emin ol...
kimseyi duymayın görmeyin önünüze bakın canım bol bol da dua et allahım doğru zamanda kucağına verecektir ben inanıyorum...![]()
ALLAH razı olsun canım güzel temennilerin için.Bizden yuvamızdan uzak dursunlar şirretler tobarlancaz inş ama zaman cnmmm be...burdan sizlerin tatlı belirtilerini heycanlarını okuyup güzel haberlerinizi takip etmek bana iyi gelio deli gibi mutlu oluorumm.Rabbim hayırlısını versin hayırlısıyla göbişlerimiz dolsunnn inşşş.