milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım 28 kasımda beklediğimiz bi haberimiz var onu haricinde herkesin BATı aralık ayında bakalım kısmet inşallah herkesin göbişi dolsun
çok heyecan verici bi bekleyiş
:21::21::21:

allah ıslah etsin kayınvalideni bu nasıl bir insan ya ?? kendi oğlunun psikolojisini senin psikolojini hiç düşünmeden dangıl dungul konuşuyor çok sinirlendim inanırmısın..
zaten yeterince gerginsiniz üzgünsünüz bir de çıkmış etrafa benim oğlum kısır diyor nasıl bir mantıktır bu çözemiyorum

allah bazılarına vicdan vermiyor anne olsa dahi...:20::20:

artık olan olmuş canım etrafa karşı kulaklarınızı tıkayın duymayın bunu yapmak zorundasınız...kimseye bişey ispat etmek zorunda da değilsiniz...
bu dönemde ne kadar bitkin olsan da eşine senden başka destek vercek insan yok o yüzden güçlü olmak ya da güçlü görünmek zorundasın..
sende anne olma isteği nasıl cayır cayır yanıyorsa eşinde de baba olma isteği okadardır emin ol...
kimseyi duymayın görmeyin önünüze bakın canım bol bol da dua et allahım doğru zamanda kucağına verecektir ben inanıyorum...
:34:

ALLAH razı olsun canım güzel temennilerin için.Bizden yuvamızdan uzak dursunlar şirretler tobarlancaz inş ama zaman cnmmm be...burdan sizlerin tatlı belirtilerini heycanlarını okuyup güzel haberlerinizi takip etmek bana iyi gelio deli gibi mutlu oluorumm.Rabbim hayırlısını versin hayırlısıyla göbişlerimiz dolsunnn inşşş.

ya kızlar bide tuhaf ama bu ay benherkesten çok umutluyum ama sanki morwenfb ve mYHoS arkadaşlarım canlarım ikinizden müjdeli haberler gelcek gibi hissediorum inş rabbim söyletiodur ama ne bileyim ben bekliorumm öpüyorum çok iyi uyklarr...

kızlar benimde yumurta çatlama zamanımda kasığımda çok feci ağrı oluyor.bi ben yaşıyorum sanardım ve anormalik gibi algılardım.topiği okuyunca rahatladım.
ama bu ağrılar hiç bitmiyorki.:17:
yumurlama zamanı ağrı?
adet öncesi 1 hafta ağrı?
adetli ikende zaten 1 hafta ağrı?
eeeeeeee geriye normal günüm ne kaldı.

yumurtalama zamanı kasıklarda benim de batma olur ama sadece 1-2 saat sürer ya da maksimum en uzun 1 gün o da yumurtanın çatladığı gün sanırım onun haricinde ağrı olmaz sadece akıntı olur adet öncesi de hafif belde olur ama rahatsız edici değildir bece doktora görünmekte yarar var sürekli ve siddetli ağrı yaşıyosan canım :34:

Kızlar sanırım siz hep gündüz giriyorsunuz akşamları uğruyorum arada ama topikte kimse olmuyor bende genelde akşamları kk dayım:40:

akşamları kocacıkla ilgileniyorum tüm gün görmediğim için özlüyorum canım o da beni hep yanında istiyor mutfağa çay koymaya bile yollamıyor haspa ondan arada giriyorum ama çok vakit ayıramıyorum foruma sen gündüz çalıştığın için mi giremiyorsun canım

ALLAH razı olsun canım güzel temennilerin için.Bizden yuvamızdan uzak dursunlar şirretler tobarlancaz inş ama zaman cnmmm be...burdan sizlerin tatlı belirtilerini heycanlarını okuyup güzel haberlerinizi takip etmek bana iyi gelio deli gibi mutlu oluorumm.Rabbim hayırlısını versin hayırlısıyla göbişlerimiz dolsunnn inşşş.

allah çok büyük kötü düşünene kötü niyetli olana elbet karşılığını verir bir gün siz içinizi ferah tutun yeter canım inşallah güzel şeyler olacak hepimiz için

ya kızlar bide tuhaf ama bu ay benherkesten çok umutluyum ama sanki morwenfb ve mYHoS arkadaşlarım canlarım ikinizden müjdeli haberler gelcek gibi hissediorum inş rabbim söyletiodur ama ne bileyim ben bekliorumm öpüyorum çok iyi uyklarr...

ayyyy ağzın bal yesin canım ne güzel bir his buuuuu ben ilk ay ve ilk deneme olduğu için çok umutlu değilim zaten öyle belirtim filan da yok ama morwenfb bana da hamiş gibi geliyor belirtileri var inşallah hepimiz hamiş oluruz hepimizzz

günaydınnnnnnnnnn:62::62::62::62::62:

:51:

günaydııııııııııııııııııııııııınn canım güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum hepimiz için soooooooooooooon 4 hadi bakalımm :52::52::52::52:

GÜNAYDINNNN CANLAR nasılsınız bakem bugün en yakın arkadaşım doğum yapacak kızlar dualarınızı eksik etmeyin kız kendini normal doğuma şartlamıştı doktor son dakika çatın dar normal doğuramazsın dedi ya :( inşallah sağlıcakla alır kucağına bebişini

GÜNAYDINNNN CANLAR nasılsınız bakem bugün en yakın arkadaşım doğum yapacak kızlar dualarınızı eksik etmeyin kız kendini normal doğuma şartlamıştı doktor son dakika çatın dar normal doğuramazsın dedi ya :( inşallah sağlıcakla alır kucağına bebişini

günaydın canım ben bu gün çok enerjik uyandım gayet iyi hissediyorum kendimi umarım sende iyisindir

arkadaşına allah sağ salim bir doğum nasip etsin doktor hangisini söylüyosa doğrudur tabi ama bu çatı olayı son güne mi kalmış yani çok ilginç
:20::20::20:

günaydııııııııııııııııııııııııınn canım güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum hepimiz için soooooooooooooon 4 hadi bakalımm :52::52::52::52:

evet canım son 4 ama ne 4....
bu sabahtan beri hamile olmadığımı düşünüyorum ve nedense hiç üzülmüyorum..
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

oyy maşallah sibelcim ne güzel, ne mutlu arkadaşına,
inşallah kolay ve sorunsuz bir doğum olur:16:

evet canım son 4 ama ne 4....
bu sabahtan beri hamile olmadığımı düşünüyorum ve nedense hiç üzülmüyorum..
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
QUOTE]

:105::105::105::105::105:

tabiki herşeyin hayırlısını diliyoruz rabbimizden ama neden böyle söyledin şimdi:26:

sağolun kızlar inşalllah darısı bizlerin başına bende ona kızdım ya 9 aydır muayene ediyosun çatının dar olduğunu yenimi gördün alla allah ya böyle olunca uyuz oluyorum

:105::105::105::105::105:

tabiki herşeyin hayırlısını diliyoruz rabbimizden ama neden böyle söyledin şimdi:26:

ne bileyim canım yaa,
galiba artık her ay aynı hüsranı yaşamaktan şimdiden alıştırıyorum kendimi..
şimdiye kadar nasıl olmadıysa yine olmamıştır gibi geliyor işte bir yerden sonra insana..

aman olsunn yaa, 1-2 aya aşılama o da olmadı tüp bebek artık,
Allah büyük...

sağolun kızlar inşalllah darısı bizlerin başına bende ona kızdım ya 9 aydır muayene ediyosun çatının dar olduğunu yenimi gördün alla allah ya böyle olunca uyuz oluyorum

olsun canım, bunda da vardır bir hayır,
sağlıkla doğsun da önemli olan o

ne bileyim canım yaa,
şimdiye kadar nasıl olmadıysa yine olmamıştır gibi geliyor işte bir yerden sonra insana..

Allah büyük...[/QU

kızlar sıkıntıya sokmayın kendınızı bol bol dua edin olmadığı ay diyinki demekki rabbim benim hakkımda bunu hayırlı görmüş isyan etmeyin ınsanlar 10 12 yıl uğrasıyo tüp bebek için oda onlar gelsin aklınıza herşeyi oluruna bırakın

annem beni ve kardeşimi taaa 25 yıl önce sezeryanla dünyaya getirmiş daha ilk günden söylemişler normal doğum yapamayacağını ne saçma bir iş yaa bizim türk doktorları biraz vurdumduymaz ya da işin kolayına kaçıyorlar sezeryan olalım uykularını bölmeyelim diye ben öyle düşünmeye başladım artık...bu günlerde 1 er ay arayla 3 arkadaşım doğum yaptı üçü de normal doğum istiyordu ve farklı farklı doktorlarda muayene oluyorlardı son anda hepsi de sezeryana alındı gerekçe de kordon dolanması olabilirmiş...hiç inandırıcı gelmedi açıkçası beklemek işlerine gelmiyor sanki bu kadar tesadüf olamaz :26::26::26:

Son düzenleme:
kızlar sıkıntıya sokmayın kendınızı bol bol dua edin olmadığı ay diyinki demekki rabbim benim hakkımda bunu hayırlı görmüş isyan etmeyin ınsanlar 10 12 yıl uğrasıyo tüp bebek için oda onlar gelsin aklınıza herşeyi oluruna bırakın

yok tatlım sıkıntı yapmıyorum, yani insan üzülüyo tabi ama dediğim gibi benim hep bir ümidim var,
ben daha hiç tedavi görmedim, daha önümde aşılama yöntemi, tüp bebek yöntemi var demek istedim.
yani rabbim yazdıysa bir şekilde onlar vesile olur belki, yine olur.

ne bileyim canım yaa,

Allah büyük...

sıkma canını lütfen olumsuz düşünmek yok elbet olacak bu gün değilse bile bir gün olacak

olumsuz düşümek bizi moralman çökertiyor allah korusun depresona bile sokabilir

hayırlısını dileyelim yalnızca

rabbim herkes hakkında hayırlısını versin.herşey annelerimiz ananelerimiz zamanında güzelmiş benim ananem evde 6 evde 1 tane hastanede doğurmuş hepside maasallah valla

sıkma canını lütfen olumsuz düşünmek yok elbet olacak bu gün değilse bile bir gün olacak

olumsuz düşümek bizi moralman çökertiyor allah korusun depresona bile sokabilir

hayırlısını dileyelim yalnızca

yok canım iyiyim öyle moral bozukluğu falan yok, hem daha belli de değil kii..
ama kendimi varmış gibi hazırlayıp hayal kırıklığı yaşamaktansa olmadığına alıştırmak daha işime geliyor, ha varsa ne güzel sürprüz olur, ama yoksa da şaşırmam yani:34:

hadi bakalım herkesten bebek haberi bekliyoruuuuzzzzz:49::49:

Son düzenleme:
Back
X