ya cidden bu bel ağrısı birşeye işaret olabilir mi??? yoksam kendi kendimi mi kandırıyorum ki...
hamilelik belirtilerinde bel ağrısı sürekli geçer inşallah öyledir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya cidden bu bel ağrısı birşeye işaret olabilir mi??? yoksam kendi kendimi mi kandırıyorum ki...
kızlar su anda herkesın psikolojisi bebek için çalışıyo bunun için bel ağrısı kasık ağrısı hangi ağrı olursa olsun bebeğe yorumluyosunuz sonucunda kırmızı kartı gördüğünüzde hüsrana uğramayın akışına bırakın takmayın kafanıza bu kadar
yok gerçekten ıyıye işaret cnm
Neşecim belım ağrımıyo yaaa yanlış yazmışım sırtım sırtımmm :26::26:
kızlar su anda herkesın psikolojisi bebek için çalışıyo bunun için bel ağrısı kasık ağrısı hangi ağrı olursa olsun bebeğe yorumluyosunuz sonucunda kırmızı kartı gördüğünüzde hüsrana uğramayın akışına bırakın takmayın kafanıza bu kadar
ya bebek için bi okadar istekliyim ama kırmızı kart görme ihtimaline karşı da hazırlıklıyım kendi adıma :):)
evet o konuda bende hazırlıklıyım zaten hiçbir belirtim de yok olmazsa canımız sağ olsun bir sonraki aya devam
bu konuda sevineceğin tek şey olu p..siz ilişkilerr![]()
Valla bende fena halde takıntı oldu gidişatım heçççççç iyi değulllll![]()
Sıyırcam en sonunda
![]()
aynı fikirdeyim canım :):)
QUOTE]
o poşet artık aramıza giremeyecek ya ona çok seviniyorum
en incesiymiş bi de pehh baya poşet işte![]()
aynı fikirdeyim canım :):)
QUOTE]
o poşet artık aramıza giremeyecek ya ona çok seviniyorum
en incesiymiş bi de pehh baya poşet işte![]()
hahahha alemmmsınnnn![]()
Valla bende fena halde takıntı oldu gidişatım heçççççç iyi değulllll![]()
Sıyırcam en sonunda
![]()
yok bebeğim naptın sen rahat ol relax çocuk gelmekten vazgeçecek geleceği varsa da![]()
kzlar napıosunuz iyimisiniz,1 haftadır nette sorun vardı giremedim topige,varmı güzel haberler![]()
olmazmı bi arkadaşımız hamileee :)) bugun test yaptııışükürler olsun bizlerde beklemedeyiz hamiş olan arkadaşımız demmircan nickli naz dı sanırım ısmı yanlış yazmadıysam
hatırladımm,ayhh ne güzel yaa böyle haberlerde hem mutlu oluyorum hemde içime bi hüzün çöküyo,hayırlısı herşeyin,Allahım sağlıklı sıhhatli çocuğunu kucağına almayı nasip etsin
kzlar napıosunuz iyimisiniz,1 haftadır nette sorun vardı giremedim topige,varmı güzel haberler![]()
Üzülme cn bizde aynıyız hem seviniyoruz hemde huzunlenıyoruz olsun vaktı zamanı var demek kii
Bu arada sen nasılsın neler yaptın bakalım :))
inşallah yarın kesinleşecek naz arkadaşımız kan testi yaptıracak idrar testi pozitif inşallah güzel haberler almaya devam edicezzz sen nasılsın canım??[/QUOTE
iyiyim tatlışlar çok sağolun,aöa benim moraller biraz bozuk,normailde adete 2 hafta varken hafiften göğüs ağrılarım başlardı,şimdi adetime 10 gün var o hafif ağrılar başladı,biraz ümidim kırıldı gibi,gelecek ayda eşim işinden dolayı yurtdışına çıkacak 2 haftalığına ve geldiği zamanda benim ovulasyonum yeni bitmiş olcak![]()
inşallah yarın kesinleşecek naz arkadaşımız kan testi yaptıracak idrar testi pozitif inşallah güzel haberler almaya devam edicezzz sen nasılsın canım??[/QUOTE
iyiyim tatlışlar çok sağolun,aöa benim moraller biraz bozuk,normailde adete 2 hafta varken hafiften göğüs ağrılarım başlardı,şimdi adetime 10 gün var o hafif ağrılar başladı,biraz ümidim kırıldı gibi,gelecek ayda eşim işinden dolayı yurtdışına çıkacak 2 haftalığına ve geldiği zamanda benim ovulasyonum yeni bitmiş olcak![]()
Canım benım nıye umıtsızlıge dusuysunn kı Rabbımın ısı bellı olmaz herkes demıyomu adet ağrısıyla hamılelık belırtılerı hep aynı dıye bakalmmm Dua edelım Rabbım ıns BU CUMA GÜNÜNÜN YÜZU SUYU HÜRMETİNE HEPİMİZİ HANİLE BIRAKMIŞTIR İNŞ....