milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

olsun yaa en azından bilir bişi diyemez tabi o ananın evladı bide hastalık geçirmiş ama
eşim benm çektiklerimi görmese onada sinir olurdum

eşim benim yaptıklarımı bilir ama annesine bişey diyemiyor bende üstüne gitmiyorum ya öyle ya da böyle ben kendimi ezdirmiyorum hakkımı savunuyorum... biraz daha sinir ederlerse daha da tırnaklarımı çıkaracağım :)

kızlar günaydın hayırlı cumalar dün dr gitttim kalp atışlarını gördüm ve bide benden çok tahlil istedi hastaneye sordum 550 tl istiyor çok para değilmi ya bende aile hekimliğinesordum bir kısmını orda yaptırcam acaba diğer kamu sağlıkları tam anlamıyla yapıyor mu
nilüş sen yaptırmışsındır cevap
yaz şekerim

kızlar günaydın hayırlı cumalar dün dr gitttim kalp atışlarını gördüm ve bide benden çok tahlil istedi hastaneye sordum 550 tl istiyor çok para değilmi ya bende aile hekimliğinesordum bir kısmını orda yaptırcam acaba diğer kamu sağlıkları tam anlamıyla yapıyor mu
yaz şekerim

o ne istemiş öyle yaa o kadar
bi idrar bi de kan tahlili yaptırmıştım yaa o da çok tutan bişi değil zaten yaa en fazla 50 filan vermişimdir hatırlamıyorum tam
neymiş peki istediği testler

yaz şekerim

valla bende eşimin görev yaptığı hastanede yaptırdım ve hiç bişi ödemedim...sen özelde mi yaptırıyorsun??

benim ki özel serotoloji diye bişi yazıyor onlarıda

işaretlemiş onları devlet ödemiyor acaa devlett hastanesi yapar mı

onu bilemicem canım....

evt yaa burasıda öyle haziran geldi hala hava kötü..
gene rapor filan alıcak mısın sınavlar için sonra gene merak ettirme bizi baştan söyle :9:

yok canım ya öğlene kadar sınavda olucam öğleden sonrada gelip çalışacağım :)

yaz şekerim

canım bence devlet hastanesine git sor, mutlaka yaptıkları testler vardır. çok yüksek istemişler. ben sağlık ocağında yaptırmıştım çoğunu ücret ödemeden, sonradan iki testi de özelde yaptırdım, sgk anlaşması var diye oraya da 20 tl. filan ödemiştim.

bu arada herkese selammmm

canım bence devlet hastanesine git sor, mutlaka yaptıkları testler vardır. çok yüksek istemişler. ben sağlık ocağında yaptırmıştım çoğunu ücret ödemeden, sonradan iki testi de özelde yaptırdım, sgk anlaşması var diye oraya da 20 tl. filan ödemiştim.

bu arada herkese selammmm

merhaba hoşgeldin canım.. nasılsın??

Back
X