milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

selam kızlar ne var, ne yok. var mı yeni güzel haberler?

ben detaylı ultrason için pazartesi gününe randevu aldım. inşallah salı günü güzel haberler getircem size yeğeninizden. çok heyecanlıyız teyzeleri, son bir aydır sadece tekmelerini hissediyorum, ama bebişimi görmeyi de çooook özledim. umarım herşey yolundadır. bizim için dua edin olur mu :))

vANİLLA Kokulum kızmıyorum annem sana diğerlerine kussum :9::9:

cnm sende sıkma canını sakın bebeğini ne guzel 1 aydır hıssedıyrmussun anam ben ne yapım pekı bızımkisi 1 kere hareket etti okadar anam maşallah dıyrum ıns çok uslu olacak herhalde kızçem benım :16::16::16:

maşallah hepimizin bebişlerine kızlar:nazar::nazar::nazar: benim ki kıpır kıpır bana benzeyecek sanırım:1::1: 1 ay ne geçmek bilmez zamanmış hamileliğimde öğrendim resmen. düğünümüz için bile bu kadar heyecan yapmamıştım ben:52::52:

vANİLLA Kokulum kızmıyorum annem sana diğerlerine kussum :9::9:

cnm sende sıkma canını sakın bebeğini ne guzel 1 aydır hıssedıyrmussun anam ben ne yapım pekı bızımkisi 1 kere hareket etti okadar anam maşallah dıyrum ıns çok uslu olacak herhalde kızçem benım :16::16::16:
cnm benim de öyleydi ben de geç hissettim. benim ki düzenli hareketler geçen hafta başladı. şimdi çok şükürdüzenli hissediyorum. 2 saatte bir falan;) zaten artık düzenli uyanıp uyanmaya başlamış yeni doğan bebek gibi. o yüzden sanırım düzene girdi benim ki;)
maşallah hepimizin bebişlerine kızlar:nazar::nazar::nazar: benim ki kıpır kıpır bana benzeyecek sanırım:1::1: 1 ay ne geçmek bilmez zamanmış hamileliğimde öğrendim resmen. düğünümüz için bile bu kadar heyecan yapmamıştım ben:52::52:
bende düğünümde bile bu kadar değildim sanırım:1:
Bende istiyorum bi bebeğim olsun ama durumlar hiç iyi değil malesef

cnmmm öylee deme ne mucizeler var burada.ne dedi doktor??

valla ben aynııyım canım minnoşu büyütüyorum....

ayçanın kesin kızı olacak.. alışveriş çılgınlığında...

nülüş her zaman ki gibi heyecanlı modda ve cinsiyet için sabırsızlanıyor..

melekim kaç zamandır bizi ihmal ediyo kızacam ben onaa...

neşede yoğun sanırım eskisi kadar uğrayamıyor.. haftaya perşembe işten ayrılıyor....
ay canım senin adına çok sevindim annesi bebişin uyusunda büyüsün tıpış tıpış yürüsün :52: bak bilmiyodum neşe kesin ayrılıyomu işten hayırlısı olsun canım
inşallah kullandığın şeylerin faydaını görürsün şekerim

bende ikiliyi yaptırdım çok şükür bi problemimiz yok cinsiyet belli değil onu bekliyorum işte öyle genel olarak iyi gidiyo herşey

öpücüklerinide özlemişim yaa bi de ben öpiiim seni:54:
öp yavrum öp belki annelik senden de bana bulaşır inşallah şekerim seninde gönlüne göre olur( cinsiyeti)
kendine dikkat et muck:54:

selam kızlar geçmişe şöyle bir baktım ki beni merak etmişiniz sizi merakta bıraktığım için kusura bakmayın ama ınanın hiç keyfim yoktu geçen haftadan beri ayaklarım eve gitmiyo evdekileri görmek bile bana zulüm gelmeye başladı ve sevgili kocamın aslında hiç ayrı eve çıkmaya gönlü yokmuş ben 2 canlı halimle sokak sokak gezip ev ararken beyefendi gel gitler yaşıyormuş ve bu evden ayrılmamaya karar vermiş artık ne yapacağım ne edeceğimi bilemiyorum dün sudan sebepten kavga ettik ve üstüme yürüdü hayvan neyse kızlar bunları da atlatacağız oğlumla biliyorm biraz zor olacak ama olacak dualarınızı eksik etmeyin bu arada gece rüyamda oğluşumu gördüm 6 kilo 950 gram doğurmuşum :) hepinzi öptüm iyi bakın kendinze

bu arada nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyo kendinize iyi bakın :54:
hafta sonlaruı pek uğramıyoruz cnm:)))
selam kızlar geçmişe şöyle bir baktım ki beni merak etmişiniz sizi merakta bıraktığım için kusura bakmayın ama ınanın hiç keyfim yoktu geçen haftadan beri ayaklarım eve gitmiyo evdekileri görmek bile bana zulüm gelmeye başladı ve sevgili kocamın aslında hiç ayrı eve çıkmaya gönlü yokmuş ben 2 canlı halimle sokak sokak gezip ev ararken beyefendi gel gitler yaşıyormuş ve bu evden ayrılmamaya karar vermiş artık ne yapacağım ne edeceğimi bilemiyorum dün sudan sebepten kavga ettik ve üstüme yürüdü hayvan neyse kızlar bunları da atlatacağız oğlumla biliyorm biraz zor olacak ama olacak dualarınızı eksik etmeyin bu arada gece rüyamda oğluşumu gördüm 6 kilo 950 gram doğurmuşum :) hepinzi öptüm iyi bakın kendinze

cnm yaa dualarını ihmal etme. hamişlerin duası kabul olur. kocana da sinir oldum:41::41::41:Allah hidayet versin onaa:41: niye kandırıyor madem seni heveslendiriyor... ver cnm çocuunu annenlere... hafta sonu da sen git orada kal. hasret kalsınlar onlarda. gerçi sen de hasret kalacaksın ama ne bileyim başka çözüm var mı ki???:31::31::31:

hafta sonlaruı pek uğramıyoruz cnm:)))

cnm yaa dualarını ihmal etme. hamişlerin duası kabul olur. kocana da sinir oldum:41::41::41:Allah hidayet versin onaa:41: niye kandırıyor madem seni heveslendiriyor... ver cnm çocuunu annenlere... hafta sonu da sen git orada kal. hasret kalsınlar onlarda. gerçi sen de hasret kalacaksın ama ne bileyim başka çözüm var mı ki???:31::31::31:

öyle yapcam ayçacım hastaneden çıkıp direk anneme 4 ayda orda kalcam sonra cumaları soluğu annemde alcam başka çözüm yok şimdilik bu arada herkese günaydın kızlar

nasılsın ayça nasıl geçti hafta sonuu

sibelcim Allah yardımcın olsun .. eşinin o evden çıkmak istemesinin tek sebebi maddii sıkıntılarrmı ..

valla cnm cumartesi görümcemlere gittik:47::47: Mevlüt vardı:49:
Pazar günü de evdeydim yattım dinlendim. Biraz ortalığı topladımgeçti gitti. Birşey anlamıyorum ki hafta sonlarından:31:

ayy benimde akşam bana geldi görümcemler bizdeydii .. sırtım ağrıdı akşama kadar temizlikk sonra çayın yanına bişeyler yaptım .. böyle pazar günleri iş yerinde çalışmayı tercih ederim bunalıyorummmmmmmmm ya:31:

kızlar nerede yahuu kimseler gelmedii :31: ben burdayım ya :27:

ayy benimde akşam bana geldi görümcemler bizdeydii .. sırtım ağrıdı akşama kadar temizlikk sonra çayın yanına bişeyler yaptım .. böyle pazar günleri iş yerinde çalışmayı tercih ederim bunalıyorummmmmmmmm ya:31:

kızlar nerede yahuu kimseler gelmedii :31: ben burdayım ya :27:

yoruluyor insan cnm yaa haklısın:31::31: benim de çarpıntım var. fenayım bugün:50:
kızlar yoğundur cnm yoksa gelirlerdi:49::49: ben de bir tarafta çalışıyorum bir tarafta buraya bakıyorum:49:

nasılsın ayça nasıl geçti hafta sonuu

sibelcim Allah yardımcın olsun .. eşinin o evden çıkmak istemesinin tek sebebi maddii sıkıntılarrmı ..

yok cnm benim 1 tane örümceğim var iyi de bir maaşı var ama gel görki bütün parasını oturup kendi yer haftada 3 5 gün eve gelmez benim salak kocamda ablası eve gidip gelmiyo diye annesi yanlız kalacak evde diye evleri ayırmıyo ablasıyla oturup adam gibi konuşmuyoda hani eve gidip gelsin siye hoş gelmediği zamanlardada sen nerdesin diye hesapta sormuyo anneside zaten ylın 8 ayı köyde ama adam nuh dedi peygamber demedi

yok cnm benim 1 tane örümceğim var iyi de bir maaşı var ama gel görki bütün parasını oturup kendi yer haftada 3 5 gün eve gelmez benim salak kocamda ablası eve gidip gelmiyo diye annesi yanlız kalacak evde diye evleri ayırmıyo ablasıyla oturup adam gibi konuşmuyoda hani eve gidip gelsin siye hoş gelmediği zamanlardada sen nerdesin diye hesapta sormuyo anneside zaten ylın 8 ayı köyde ama adam nuh dedi peygamber demedi

:47::47::47: neye karar verdin peki:31::31:

yoruluyor insan cnm yaa haklısın:31::31: benim de çarpıntım var. fenayım bugün:50:
kızlar yoğundur cnm yoksa gelirlerdi:49::49: ben de bir tarafta çalışıyorum bir tarafta buraya bakıyorum:49:

aynen canım bende nedense öyle aşırı yoğun değilim aman dilimi ısırayım :)))

ben bu mantığı anlamıyorum işte kız kardeşlerine ağızlarını açamıyolar bize gelince aslan kesiliyolar .. valla kocana diyecek bişey bulamıyorum o bebek için o kadar uğraşmışken şimdi böyle davranması..Allah büyük hayırlısıyla bi kucaağına al bebişinii başka bişey düşünme :29:
kzlar hepinize iyi haftalar bebişler nasıllar bakalım

sanada iyi haftalar özlemcim..

Back
X