- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melekim valla benim kocanın kafası o konuda biraz çalışmıyor kendisi ailenin enayisi olur :):):)
aman ya artık bu son olsun bana iyi koz verdiler bitti artık yarın yaparım kavgamı otururum aşağı :):)
sesini çıkarsan bi türlü çıkarmasan bi türlüü :)) ama konuş ışılımm sen eloşa bi kapı süsüne 120 tl vermeye kıyama onlar alsın götürsünn
.. banada bak neler hatırlıyorum :))) çok kindar gördüm kendimi :))))))
sesini çıkarsan bi türlü çıkarmasan bi türlüü :)) ama konuş ışılımm sen eloşa bi kapı süsüne 120 tl vermeye kıyama onlar alsın götürsünn
.. banada bak neler hatırlıyorum :))) çok kindar gördüm kendimi :))))))
hee ya ben de hatırlıyorum onu:))
he yaa bak banada hatırlattınız şimdi :):) hemen sipariş veriyorum kızlar o kapı süsünü.. hangisini vereyim bi bakında :):)
Eki Görüntüle 434367 Eki Görüntüle 434368
he yaa bak banada hatırlattınız şimdi :):) hemen sipariş veriyorum kızlar o kapı süsünü.. hangisini vereyim bi bakında :):)
Eki Görüntüle 434367 Eki Görüntüle 434368
cnm ben ayırt edemiyorum ilki daha afilli. ikincisi daha sade. hangisi daha çok zevkine uygun??
valla ikinci güzel ve sade ama birinci de çok cancanlı :):):) ikisinide beğeniyorum ben yaaa ama tüm alıp kapıya takacağım için acaba ikincisi mi olsa??
valla ikinci güzel ve sade ama birinci de çok cancanlı :):):) ikisinide beğeniyorum ben yaaa ama tüm alıp kapıya takacağım için acaba ikincisi mi olsa??
çok zor bi karar yaa ikiside çok güzel çünkü
ilki çok tatlı rengarenk tam bebişlere göre aslında
ama ikinciside çok şık bn olsam ilkini alırdım sanırım
kuşlu olan böyle çiçekli böcekli kuşların kuyruklarında kalpler falan varya kız için daha şirin olur diye düşündüm ben :)))))
ben 1. diyorum:))))ayyy ya iki farklı tercih melodan ve nülüşten .. ayçaaa sen ne diosunnnnnnnn :):):):)
selam canlarım anca gelebildim işsizlik maaşımı çekmeye resmen şehre indime benım ayağımlada 1 saat 1,30 saat anca gelebıldım
sizler nasılsınız cumamız mubarek olsun dualarımız kabul olsun..,
Bugün yasin tabereke amme okuyacağım göndermemi istediğiniz kişiler varsa isim verin yazayım onlarada gitsin
hepimiz için dua edeceğim
Bu arada ayçacım paylaştığın metne bayıldım....![]()
selam canlarım anca gelebildim işsizlik maaşımı çekmeye resmen şehre indime benım ayağımlada 1 saat 1,30 saat anca gelebıldım
sizler nasılsınız cumamız mubarek olsun dualarımız kabul olsun..,
Bugün yasin tabereke amme okuyacağım göndermemi istediğiniz kişiler varsa isim verin yazayım onlarada gitsin
hepimiz için dua edeceğim
Bu arada ayçacım paylaştığın metne bayıldım....![]()
kızlar vizyonda aramızda bebek var diye bir film girmiş.eğlenceliye benziyor.
ama " dibine kadar kendimden vazgeçmeyi, annem bana niye hiç anlatmadı" diyor. filmdeki hamile kadın![]()
kızlar vizyonda aramızda bebek var diye bir film girmiş.eğlenceliye benziyor.
ama " dibine kadar kendimden vazgeçmeyi, annem bana niye hiç anlatmadı" diyor. filmdeki hamile kadın![]()
bu filmi bi kaç hafta önce netten izledim ben yaa
mutlu bir olay ismi
yeni vizyona girmiş şaşırdım çok hoş bi film
ama açık sahneleride var bazı yerlerde![]()
çok güzel analiz edilmiş valla :):) dibine kadar kendinden vazgeçmek :):)
hadi ya o kadar mı erken korsanı çıkmış:))) ben fragmanlarını izledim de hakkaten bazı yerleri çok ayıp
ama çok gitmek istiyorum. hatta fragmanı izledikten sonra hemen şimdi gitmek istedim:)))
di mi???![]()
fransız yapımdı sanırım orda çok daha önceden vizyona girmiştir türkiyeye yeni geliyo anlaşılan
biz izlerken evde atladık o kısımları iyi oldu o yüzden![]()
fransız yapımdı sanırım orda çok daha önceden vizyona girmiştir türkiyeye yeni geliyo anlaşılan
biz izlerken evde atladık o kısımları iyi oldu o yüzden![]()