milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ben kapatmışım açmakda bana düşer dükkanı

günaydın kızzlaaaaarrrr

hava çok güzel bugün enerjim yüksek ohhh :24:

ben kapatmışım açmakda bana düşer dükkanı

günaydın kızzlaaaaarrrr

hava çok güzel bugün enerjim yüksek ohhh :24:

aynenn bebiş bide anacığımda kaldım dün gece nasıll keyifliyimm :12:

herkese günaydınnnnnnn kızlarr :71::71: güzel keyifli bigün olsun inşallah :70:

günaydın kızlar.... aksine burası da inanılmaz sıcak ve nemli. sabah sabh öldüm işe gelene kadar :50: ben yandım. tam ağırlaştığım dönem yaz oluyor:30:

Günaydın kizlaaaarrr sabah sporumu yaptım duşumu aldım şimdi kahvaltı zamaniiii güzel bi gün olsun inşallah:16:

Günaydın kizlaaaarrr sabah sporumu yaptım duşumu aldım şimdi kahvaltı zamaniiii güzel bi gün olsun inşallah:16:

günaydın kızlar bende ayça gibi aynı dertten muzdaribim çok sıcakk ve sağ ayağım şişiyo artık terlik giyiyorum ama ne kaldı 4 ay :1: bütün yaz bittik biz

günaydınn neşemm sabah sabah kalkıp bide spor yapıyorsunn seni ayakta alkışlıyorum :46:

Burda güzel bi yürüyüş parkimiz var canım ağaçlar kuş cıvıltıları eşliğinde yürüyüş şahane oluyo okadar özlemişim ki sabah saatlerinde spor yapmayı kendiligimden uyanıyorum valla enerji doluyorum:8:

günaydın kızlar bende ayça gibi aynı dertten muzdaribim çok sıcakk ve sağ ayağım şişiyo artık terlik giyiyorum ama ne kaldı 4 ay :1: bütün yaz bittik biz
ben de spor ayakkabı var ama sandalet zamanı artık gerçekten:50::37::37:
Burda güzel bi yürüyüş parkimiz var canım ağaçlar kuş cıvıltıları eşliğinde yürüyüş şahane oluyo okadar özlemişim ki sabah saatlerinde spor yapmayı kendiligimden uyanıyorum valla enerji doluyorum:8:

ayyy çok imrendim. ama ben çok üşengecimdir. kalkıp spor yapamam. yatmayı tercih ederim hep:))))

helal sana :8::8:

ben de spor ayakkabı var ama sandalet zamanı artık gerçekten:50::37::37:

ayyy çok imrendim. ama ben çok üşengecimdir. kalkıp spor yapamam. yatmayı tercih ederim hep:))))

bende :17: uyku tatlııı ya :17:

Back
X