evde rahat rahat izleyim nülüşüm :):) ilginç bişeye benziyor :)
evde bak bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde rahat rahat izleyim nülüşüm :):) ilginç bişeye benziyor :)
ben kapatmışım açmakda bana düşer dükkanı
günaydın kızzlaaaaarrrr
hava çok güzel bugün enerjim yüksek ohhh![]()
günaydın kızlar.... aksine burası da inanılmaz sıcak ve nemli. sabah sabh öldüm işe gelene kadarben yandım. tam ağırlaştığım dönem yaz oluyor
![]()
çoğu gitti azı kaldı canım :)) ya sabırr :)))
Günaydın kizlaaaarrr sabah sporumu yaptım duşumu aldım şimdi kahvaltı zamaniiii güzel bi gün olsun inşallah![]()
Günaydın kizlaaaarrr sabah sporumu yaptım duşumu aldım şimdi kahvaltı zamaniiii güzel bi gün olsun inşallah![]()
günaydınn neşemm sabah sabah kalkıp bide spor yapıyorsunn seni ayakta alkışlıyorum![]()
ben de spor ayakkabı var ama sandalet zamanı artık gerçektengünaydın kızlar bende ayça gibi aynı dertten muzdaribim çok sıcakk ve sağ ayağım şişiyo artık terlik giyiyorum ama ne kaldı 4 aybütün yaz bittik biz
Burda güzel bi yürüyüş parkimiz var canım ağaçlar kuş cıvıltıları eşliğinde yürüyüş şahane oluyo okadar özlemişim ki sabah saatlerinde spor yapmayı kendiligimden uyanıyorum valla enerji doluyorum![]()
Burda güzel bi yürüyüş parkimiz var canım ağaçlar kuş cıvıltıları eşliğinde yürüyüş şahane oluyo okadar özlemişim ki sabah saatlerinde spor yapmayı kendiligimden uyanıyorum valla enerji doluyorum![]()
ben de spor ayakkabı var ama sandalet zamanı artık gerçekten
ayyy çok imrendim. ama ben çok üşengecimdir. kalkıp spor yapamam. yatmayı tercih ederim hep:))))
Ohh maşallah nülüşüm nazar degmesin bende çok enerjigim bugünben kapatmışım açmakda bana düşer dükkanı
günaydın kızzlaaaaarrrr
hava çok güzel bugün enerjim yüksek ohhh![]()
Sabah uykusunu uyumasam da olur aycam öğle uykusuna yatarımmaşallahhhh cnm süpersinuykuyu sevmiyorsun galiba
![]()
Sabah uykusunu uyumasam da olur aycam öğle uykusuna yatarım![]()
Ohh maşallah nülüşüm nazar degmesin bende çok enerjigim bugün
Sabah uykusunu uyumasam da olur aycam öğle uykusuna yatarım![]()
Hazırladım şimdi hupletcem buyrun kızlar sizdeo da olur cnmşimdi yap güzelll bir kahvaltı, mis gibi çay, kahve kyfi
![]()
ayy öğle uykusunada bayılırım![]()