- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa işte baya kalabalık bir ortamdı. görümcemlerde mevlüt vardı. gidenler gitti işte kalanlar kaldı.eşimde görümcemlerin bahçesinden çiçek koparmış getirdi. beyaz. sümbüle benziyor.
elimdeydi işte. bi ara kokladım.kadın koklama leke olur çocuğunda dedi. ben de yok bişey olmaz Allahın izniyle dedim.işte felaket örnekleri verilmeye başlandı o sırada. yok gül koklamışta bir başkası ciğer yemişte falan filan. ben de ( kibarlığı bozmayayım dedim. kaynanam falan var) neyse ki bu güldeğil bişey olmaz dedim. olsun bu da beyaz çocuğunun kaşı saçı beyaz olur dedinasıl konuşuyorsunuz öyle dedim.iyi düşünün iyi dua edin iyi olsun dedim.hamile kadına anlatılacak söylenecek şeyler mi bunlar
illa huysuz, suratsız gelin moduna sokacaklar beni:))) insan etkileniyor ister istemez
belki normalde gülüp geçeceğin şeyler hamileleikte insanın gözüne batabiliyor yani.
sonra cinsiyet konusu. cinsiyeti ne dediler.kız dedim:))) olsun...., hayırlısı olsun.... falan diyorlar. niye öyle söylüyorsunuz ki dedim görümcem oradan olsun ilk çocuk zaten önemli değil diyorsanki ben onlara kız olacak diye çok üzülüyorum dedim.
![]()
burada da bir kapalı bir açık. benim de keyfim yok hiçayyy hava nasıl kapalııı yaaaa içim karardı resmen....
Günaydın kızlar bugun anca gelebıldım :)) hehehe ıyı uyukladım valla [/B
cnm benım banada hep soyluyolar ben kokluyorum eve fesleğen aldım çocuğum da fesleğen lekelerımı olacak hayırlısı olsun amannn
burada da bir kapalı bir açık. benim de keyfim yok hiç
maşallah sana![]()
yaa kızlar benim fındık bugün çok hareketli.. kaburgamı yıkıp geçiyor resmen :):):)
bu arada cumartesi odanın siperişini veriyorum mimarlada görüştüm.. mavinin pembesini yaptıracağım... babamız da onayladı... bakalım nasıl olacak...
bu arada babalar günü için eşinize birşey aldınız mı??
ben üzerinde canım babam yazılı bir body aldım.. görseniz pek tatlı.. akşama eklerim fotosunu...
tünaydınlar kızlar![]()
selam cnm hoşgeldin nasıl gidiyor hamişlik bebeşimiz nasıl :)
Allaha şükür iyi gidiyo sadece akşamları olan kaburga ağrılarım düzenli bi hal aldı,saati geldiğinde ağrımaya başlıyolar,hiç şaşırmıyotosunpaşada şuan sakin,kafasına göre takılıyo heralde
sen napıon tatlım,prenses ne yapıyo bakiim
![]()
ne yapalım evdeyım bende aynı yanı prensesımızde artık kendını hıssettırıyo maşallahı var valla zıp zıp dun bı dondu aman yarabbım nasıl mutlu oldum hehhehe![]()
daha bunlar ne ki,bi iki ay sonra seni uykundan uyandıracak bazen canını yakacak,bizim oğluş baş yukarı olduğu için habire mesaneme çalışıyohatta dün öyle bi tekme attıki acayip canım yandı,ne hikmettirki bu tekmelerde annelerin hoşuna gidiyo,yoksa dayak yemeyi kim ister
![]()
yaa kızlar benim fındık bugün çok hareketli.. kaburgamı yıkıp geçiyor resmen :):):)
bu arada cumartesi odanın siperişini veriyorum mimarlada görüştüm.. mavinin pembesini yaptıracağım... babamız da onayladı... bakalım nasıl olacak...
bu arada babalar günü için eşinize birşey aldınız mı??
ben üzerinde canım babam yazılı bir body aldım.. görseniz pek tatlı.. akşama eklerim fotosunu...
eee cnm büyüdü artık. yeri de daraldı. nereye atsa elini kolunu senin bir yerine çarpıyorbenim ki daha balık gibi yüzüyor mesela
hayırlı olsun odanızda
hediyeye gelince: ben anneler gününde açık açık söyledim hediye istediğimişimdi bizim anneler gününde saç kurutma makinamız bozulmuştu gidip saç kurutma makinası almıştık beraber. anneler günü hediyen faln demişti. bu hediyeden sayılır mı sizce:44::44:
sayılır anammm boşverın yaa en guzel hedıyeler bıze onlar onlarada bız![]()
doğru söylüyorsun
ya da yemek ısmarlayayım ona...ne zamandır balık yemiyorum![]()
doğru söylüyorsun
ya da yemek ısmarlayayım ona...ne zamandır balık yemiyorum![]()
ohh mis vallaa dün benim doğum günümdü eşimde beni yemeğe götürdü :):):)